Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@09:19:28 GMT

کشف ۹۰ درصدی جرایم جنایی کشور

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۸۴۵۵

کشف ۹۰ درصدی جرایم جنایی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد قنبری در همایش ویدئو کنفرانسی رؤسای ادارات مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی سراسر کشور، گفت: کارآگاهان پر تلاش و خستگی ناپذیر پلیس آگاهی توانسته اند بیش از ۹۰ درصد جرایم جنایی به وقوع پیوسته در ۱۰ ماه منتهی به بهمن سال جاری کشور را در کمترین زمان ممکن کشف کنند.

وی با اشاره به لزوم کاهش فاصله کشف تا وقوع جرایم جنایی، گفت: البته این موضوع نیازمند بررسی دقیق صحنه‌های جرم با تمام جزئیات، استفاده صحیح و به هنگام از بانک‌های اطلاعاتی، ارتقای توان تجزیه و تحلیل وقوع جرایم در مناطق دارای اهمیت و… می‌باشد که در همین رابطه گام‌های مناسبی برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار قنبری افزود: از آنجایی که به طور معمول، جرایم جنایی با جان و حتی مال و ناموس افراد ارتباط مستقیمی داشته و اغلب، غیر قابل جبران هم است؛ ضرورت دارد تا به منظور کاهش آسیب مردم، سهم سازمان‌های تأثیرگذار در وقوع این گونه جرایم، به ویژه قتل تعیین و به صورت جدی مورد مطالبه و پیگیری قرار گیرد.

پیگیری پرونده‌های جاری و معوقه

رئیس پلیس آگاهی با بیان اینکه تمامی پرونده‌های جنایی تا زمان کشف از چرخه پی جویی کارآگاهی خارج نمی‌شوند، خاطرنشان کرد: البته در همه جای دنیا، جرایمی به وقوع می‌پیوندد که کشف آن به سادگی امکان پذیر نبوده و به همین دلیل، کارگروه مشورتی با حضور کارآگاهان پیشکسوت در ستاد پلیس آگاهی تشکیل تا این گونه پرونده‌ها مورد بازخوانی مجدد قرار گرفته و به طور ویژه رسیدگی شوند.

این مقام انتظامی در ادامه به اقدامات مهمی مانند راه اندازی آزمایشگاه‌های جنایی منطقه‌ای در برخی نقاط کشور، تجهیز کارشناسان بررسی صحنه جرم به ابزارهای نوین و کاربردی، تشکیل گروه روانشناسی جنایی به منظور بررسی دقیق حالات روحی و روانی مجرمان خاص نیز اشاره و از طراحی سازوکار جدید شناسایی و دستگیری متهمان تحت تعقیب و متواری خبر داد.

ارتقای احساس امنیت عمومی

وی همچنین به انعکاس ناصحیح وقایع جنایی از سوی برخی شبکه‌های اجتماعی اشاره و خواستار اطلاع رسانی صحیح در کشف پرونده‌های جنایی به مردم و توجه جدی رؤسای پلیس آگاهی به ارتقای احساس امنیت عمومی در جامعه شد.

سردار قنبری در پایان خاطرنشان کرد رسیدگی به پرونده‌های جنایی در پلیس آگاهی دارای حساسیت‌های ویژه ای بوده و با اولویت و با حداکثر توان علمی، اطلاعاتی، فنی، آزمایشگاهی و کارآگاهی پلیس آگاهی انجام می‌شود.

کد خبر 5408729 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد قنبری کاهش جرایم پلیس آگاهی شهرداری تهران شورای شهر تهران پلیس راهور روز مادر خط ویژه آلودگی هوا آتش سوزی زنان مهدی چمران آتش نشانی کمیته امداد امام خمینی روز زن گردشگری وضعیت معابر جرایم جنایی پلیس آگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متلاشی شدن باند قاچاق دختران

  به گزارش جام‌جم، سردار سعید  منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا در تشریح دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای دراین‌باره گفت:‌ پلیس به‌عنوان مهم‌ترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیت زیر پوست شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند. اقدامات و ماموریت‌های پلیس به‌ویژه ماموران امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقای امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود. 
   
متلاشی شدن باند فساد
 وی افزود: در یکی از این جرایم بین‌بخشی که به شکل نیمه‌آشکار و نیمه‌پنهان فعالیت می‌کرد و به پروژه «سرویسِ اسکورت» معروف بود، شاخه خارجی یک باند فساد و فحشا که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور کرده بود، شناسایی و متلاشی شد. در فاز اول رسیدگی به این پرونده ۲۴ نفر و در فاز دوم ۵۷ نفر بازداشت شدند. در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شدند که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.
 
قاچاق دختران به ترکیه و گرجستان 
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به پروژه دیگری که به پروژه «کینگ» مشهور است اشاره کرد و گفت: در این پروژه شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان فعال بود. ارتباطات اعضای این باند با باندهای تجارت مستهجن و غیراخلاقی خارج از کشور مشخص بود. در این عملیات اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان بازداشت و تحویل مراجع قضایی شدند.
   
پخش فیلم‌های غیراخلاقی دختران 
سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چَتِربِیت» نیز گفت: اعضای این گروه مجرمانه اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به‌صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشرکننده محتوای غیراخلاقی کرده بودند. دختران عمدتا بین ۱۵ تا ۲۶ ساله بودند که در دام سرکرده شبکه چَتِربِیت که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ کرده بود، گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... کرده بودند.
   
بازداشت ۵۰ مدل مستهجن 
وی به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» نیز اشاره کرد و افزود: اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به‌سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند. پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی،پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتی آنها را مسدود کند. البته کار روی این پرونده به پایان نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور، تبعه یکی از کشورهای آمریکای‌جنوبی و ساکن کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد. در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهای مبتذل ایرانی و سطح یک این پرونده که به خارج کشور تردد داشتند دارد. پلیس در این پرونده و به‌طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایر راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.
 
قاچاق به بهانه مسابقه دنس
سخنگوی پلیس در ادامه به پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» اشاره و خاطرنشان کرد: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناسایی دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و...کرده بودند. پشت پرده برخی از تبلیغات به‌ظاهر مفرح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.
   
خانه‌های فساد شمال پایتخت 
وی گفت: پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه‌ فساد در یکی از مناطق مرفه و شمال‌نشین تهران که زیرشاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که پس از رصد و پایش اطلاعاتی دقیق صورت‌گرفته در فاز یک این پرونده هشت زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و بازداشت شدند.

دیگر خبرها

  • جنایت هولناک در ویلای زیبا!
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در غرب تهران/ قتل بی‌رحمانه فاش شد
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • پسربچه گمشده به آغوش مادرش بازگردانده شد/ عکس
  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • انهدام باند سارقان در خرم‌آباد