Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با توجه به افزایش پنج برابری بیماران سرپایی در کشور، انتظار داریم در صورت جدی نگرفتن پروتکل‌های بهداشتی طی دو هفته پیش رو تعداد تست‌های مثبت و بیماران مبتلا به کرونا در استان افزایش یابد.

دکتر افشین دلشاد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه اکنون به جز گرمه، تمام شهرهای استان دارای رنگ آبی بوده و این نشان‌دهنده عدم تغییر محسوس در روند شیوع بیماری است، اظهار کرد: هرچند طی روزهای اخیر شاهد کاهش آمار بیماران بستری و فوتی های ناشی از کرونا هستیم اما خطر اُمیکرون را باید جدی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کروناویروس و همچنین اُمیکرون سویه جدید این ویروس را نباید فراموش کنیم و باید با آموزش و اطلاع‌رسانی مجدد درخصوص اصول و نکات بهداشتی و ترغیب افراد برای تزریق دز سوم واکسن کووید ۱۹ در جهت کاهش درگیری افراد با این بیماری گام‌های موثر برداریم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به افزایش پنج برابری بیماران سرپایی مبتلا به کرونا در سطح کشور افزود: انتظار افزایش تعداد بیماران سرپایی مبتلا به کرونا و تعداد موارد مثبت در این استان تا دو هفته آینده وجود دارد.

وی افزود: باتوجه به مطالعاتی که در مورد اثرات واکسیناسیون انجام شده، توصیه این است که مردم استان سریعا نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کنند چراکه تزریق دُز سوم می‌تواند بیش از ۸۰ درصد از بستری شدن در بیمارستان‌ها پیشگیری کند.

دکتر دلشاد با تأکید بر اینکه در مطالعات نشان داده شده که استفاده از ماسک حدود ۳۰ درصد می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به اُمیکرون موثر باشد، عنوان کرد: یکی از توصیه‌ها این است که استفاده از ماسک در تمامی مجامع، سازمان‌ها، ادارات و تمامی محل‌های تجمع مسقف، الزامی و از ماسک‌های استاندارد و سه لایه که مورد تایید است استفاده شود چراکه ماسک‌های پارچه‌ای، کارایی چندانی ندارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالي کروناویروس خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پیش بینی افزایش دما و وزش باد در آبادان و خرمشهر
  • ورود سامانه بارشی به غرب کشور | افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • وضع آب و هوا در هفته آینده؛ بارش در غرب کشور / افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق
  • سامانه بارشی در راه غرب کشور / افزایش نسبی دما در غالب مناطق تا اواسط هفته آتی
  • آسمان آفتابی و جوی پایدار در استان قزوین
  • آسمان آفتابی میهمان روز‌های بهاری استان قزوین 
  • آسمان گیلان تا هفته آینده صاف و آفتابی است
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران