Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان سمنان، خواستار سرمایه‌گذاری گروه توسعه اقتصاد ملل در طرح‌های زیرساختی و پروژه‌های حوزه‌های کشاورزی،صنعتی،معدنی و گردشگری در این استان شد.

سیدمحمدرضا هاشمی در دیدار دکتر غفور خُرامهر مدیر عامل گروه توسعه اقتصاد ملل ضمن بررسی راهکارهای توسعه سرمایه گذاری گروه توسعه اقتصاد ملل در استان سمنان اظهار کرد: در راستای توسعه سرمایه گذاری و تقویت ظرفیت‌های مختلف کشاورزی، دامپروری، صنعتی، گردشگری، معدنی و سایر حوزه‌ها در استان، از پتانسیل گروه توسعه اقتصاد ملل به صورت ویژه بهره‌گیری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استان سمنان ظرفیت های بسیار مطلوبی در حوزه کشاورزی، دامپروری، صنعتی و معدنی دارد که نیازمند توجه ویژه است و گروه توسعه اقتصاد ملل می تواند در این حوزه ها سرمایه گذاری و ورود داشته باشد.

استاندار سمنان با بیان اینکه حوزه گردشگری به عنوان یکی از سیاست های اصلی گروه توسعه اقتصاد ملل، امری حائز اهمیت است خاطرنشان کرد: تعدد اثرهای ثبت شده تاریخی و گردشگری، فرآهم بودن بستر حضور گردشگران و عبور سالانه بالغ بر ۱۵ میلیون مسافر از محورهای استان از جمله مواردی است که می تواند زمینه ساز ورود سرمایه‌گذاری گروه توسعه اقتصاد ملل به این استان شده و از سوی دیگر منجر به افزایش مدت ماندگاری مسافر در استان شود.

وی گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، این گروه دارای اقدامات موثر، شاخص و ارزشمند است و ما نیز در استان آمادگی کامل برای فرآهم کردن مقدمات را داشته و مشکلی در حوزه تخصیص زمین و آب در استان برای تحقق سرمایه گذاری این‌ گروه اقتصادی وجود ندارد.

هاشمی از مدیران کل مرتبط با حوزه های گردشگری، کشاورزی، دامپروری، معدنی، صنعتی و ... در استان، خواست: ضمن ‌هماهنگی و مساعدت با گروه توسعه اقتصاد ملل، از ظرفیت‌های این‌ گروه اقتصادی برای توسعه سرمایه گذاری به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

استاندار سمنان اضافه کرد: انتظار می‌رود با ورود و سرمایه گذاری گروه توسعه اقتصاد ملل و با بهره گیری از ظرفیت های موجود، پیگیری جدی و مستمر طرح‌ها و هماهنگی و مساعدت مدیران کل مرتبط استان، شاهد سرمایه گذاری مطلوبی در شهرستان‌های هشت‌گانه استان باشیم .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با فعالان حوزه ICT که در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان کردستان به‌واسطه داشتن نیرو‌های جوان و متخصص در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال، می‌تواند سهم قابل توجهی از اقتصاد دیجیتال کشور داشته باشد.

وی افزود: توسعه حوزه ICT در کردستان به نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی تحمیل شده و شتاب‌دهی اقتصاد استان کمک خواهد کرد.

 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات حوزه ICT را مردمی خواند و تصریح کرد: برای ایجاد تغییرات در استان می‌بایست مشکلات موجود احصا و با برنامه‌ریزی‌های مناسب موانع و مشکلات برطرف شود.

وی تصریح کرد: طی جلسات با فعالان راهکارهایی برای توسعه و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان استان در حوزه مهارت‌های مرتبط با ICT و اقتصاد دیجیتال مطرح و پیگیری خواهد شد. 

عابدی همسایگی کردستان با کشور عراق و اقلیم را مزیت مناسبی دانست و عنوان کرد: با توجه به عقب‌ماندگی و تقاضای بازار عراق در حوزه اقتصاد دیجیتال و ICT، فرصت مناسبی برای حضور و توسعه خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان در این فضا وجود دارد.

وی به حوزه آموزش‌ دیجیتال اشاره و اضافه کرد: وزارت ارتباطات با همکاری آموزش و پرورش در حال اجرای برنامه ملی "ایران دیجیتال" است که سال گذشته به صورت آزمایشی در 10 استان اجرا شد و امسال در کل کشور انجام می‌شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اذعان کرد: کردستان نیز با توجه به ظرفیت دانش‌آموزشی مناسب استان، 10هزار نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه با همکاری بخش خصوصی و آموزش و پرورش اجرا خواهد شد.

وی؛ هدف از سفر به استان کردستان را احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت، چاره‌اندیشی برای رفع آن‌ها و پیگیری مسائل وزارت‌خانه در استان کردستان عنوان کرد.

گفتنی است که در این جلسه واحد‌های دانش‌بنیان به طرح مسائل و موانع پیش‌روی شرکت‌ها پرداختند و خواستار حمایت‌های ویژه از سوی وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران استانی شدند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد