Web Analytics Made Easy - Statcounter

667 پروانه عبور بارهای ترافیکی طی 10 ماه گذشته در خراسان شمالی صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25،64 درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، رئیس اداره حمل و نقل کالا اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی، تعداد اضافه تناژ بارهای ترافیکی در این مدت را 526 مورد و میزان اضافه تناژ را 843 تن برشمرد و گفت: 4 باسکول ثابت در بجنورد، شیروان، چمن بید و راز وجود دارد که در سال جاری همه آن ها از سوی این اداره کل 2 مرتبه مورد تعمیر و نگهداری قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی شرفی افزود: 101 مورد گشت کنترل و نظارت از 2 هزار و 127 ناوگان باری و 48 مورد بازدید از مراکز معاینه فنی وسایل نقلیه سنگین انجام شده است.

وی اظهارکرد: بارهای ترافیکی به آن دسته از بارهایی گفته می شود که به لحاظ ابعاد طول، عرض، ارتفاع و یا وزن شرایط خاصی دارند و معمولا در پروژه های خاص صنعتی یا عمرانی مورد نیاز هستند.

وی ادامه داد: رعایت کامل قوانین و مقررات حمل کالاهایی که حمل و نقل آن ها ممکن است به صورت ذاتی خطرآفرین باشد از اهمیت بالایی در افزایش ایمنی تردد کاربران راه برخوردار است بنابراین رانندگان حمل و نقل مواد خطرناک ضروری است با اقدامات احتیاطی و پیشگیری برای جلوگیری از حوادث ناشی از حمل و نقل مواد خطرناک، قوانین و مقررات حمل و نقل جاده ای مواد خطرناک را رعایت کنند.

شرفی افزود: در این راستا اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در قالب گشت های کنترل و نظارت بر تردد ناوگان حمل و نقل به طور ویژه بر رعایت مقررات حمل و نقل مواد خطرناک نظارت می کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جاده کنترل و نظارت وسایل نقلیه وزن قوانین و مقررات جاده ناوگان حمل و نقل حمل و نقل کنترل و نظارت وسایل نقلیه پروانه عبور بارهای ترافیکی مواد خطرناک حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۹۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید