Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد حمزه زاده سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ایام شیوع کرونا بیشترین آسیب را از بابت تعطیلی مراکز اقامتی و گردشگری و تولید و فروش صنایع دستی متحمل شده اند به گونه ای که حداقل خسارت برآوردی برای فعالان این حوزه در استان پنج هزار میلیارد تومان بوده و متأسفانه حمایت های دولتی صورت گرفته در مقابل این حجم نیز کافی نبود و عموماً فعالان این بخش به دلیل حالت نیمه تعطیل حوزه گردشگری تمایلی به دریافت همان تسهیلات پرداختی نیز نداشته اند و با وجود اقداماتی چون استمهال وام ها و پرداختی بیمه ها برای فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی باید اذعان  کنیم که نتوانسته ایم حمایت لازم برای گذر این عزیزان از برهه سخت کرونا را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با این حال معتقدیم گردشگری صنعتی پویاست و می تواند خود را به سرعت با شرایط انطباق دهد و با توجه به ثبات نسبی شرایط کرونا و انجام واکسیناسیون پیش بینی می کنیم در سال آینده به ویژه در ایام نوروز رشد بالایی را در این حوزه داشته باشیم و ما نیز با اقداماتی مانند استانداردسازی هتل ها و ارزیابی های کرونایی تلاش می کنیم تا با رعایت کامل پروتکل ها خود را برای استقبال از گردشگران آماده می کنیم و در همین خصوص در ایام کرونا نیز برای معرفی جاذبه های گردشگری استان با هدف احیای شرایط سفر پس از کرونا، فعالیت خود را بر بازاریابی دیجیتالی و فضای مجازی متمرکز کرده ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی استان خاطرنشان کرد: در همین زمینه معرفی ۲۰۰ اثر فاخر آذربایجان شرقی در قالب ویدیو کلیپ در بستر مجازی پخش شده و تولید آثار موشن گرافی، پوسترهای مجازی، کلیپ پنج دقیقه ای معرفی استان به زبان های ترکی آذری و استانبولی، ارمنی، عربی، انگلیسی و چینی، تعریف کیو آر کد (QR Code) برای ویترین موزه ها، اجرای تورهای ۳۶۰ درجه ای مجازی از جاذبه های گردشگری استان، ساخت مستندهای ویژه معرفی برای ۲۱ شهرستان استان و پخش از شبکه های ملی و فرامرزی و پخش در استان های هدف از جمله خوزستان، مشهد و اصفهان در همین زمینه صورت گرفته و معرفی دو جاذبه گردشگری کندوان و بازار تبریز نیز در گوگل استریت ویو بارگذاری شده که در دو ماه گذشته ۱.۵ میلیون بازدید داشته است.

وی به اقدامات صورت گرفته در حوزه صنایع دستی نیز اشاره کرد و گفت: مهمترین موضوع در این بخش موضوع فروش آثار است که برای تسهیل این امر بازار اینترنتی صنایع دستی را راه اندازی کرده ایم که با استقبال بخش خصوصی و هنرمندان این بخش روبرو شده و این حوزه حتی در ایام پس از کرونا نیز جز الزامات توسعه صنایع دستی است و در همین خصوص ثبت شهرهای ملی صنایع دستی را نیز در دستور کار قرار داده ایم و با پیگیری های صورت گرفته اسکو در حوزه شهر ملی باتیک و اهر در حوزه شهر ملی ورنی ثبت شده اند و امسال نیز سه پرونده برای ممقان به عنوان شهر ملی سوزن دوزی، کوزه کنان شهر ملی سفال و سردرود به عنوان شهر ملی تابلوفرش ارسال و آماده بررسی شده و مستندهای مرتبط با این سه حوزه نیز تهیه شده است.

حمزه زاده تصریح کرد: در زمینه نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی نیز پیش از این ۱۸۲ اثر از آذربایجان شرقی این نشان را دریافت کرده اند و امسال نیز ۲۰ اثر نشان ملی مرغوبیت را دریافت کرده اند و سه اثر نیز منتظر دریافت نشان یونسکو هستند تا مجموع آثار دارای نشان ملی مرغوبیت و یونسکو در استان به ۱۶ اثر برسد و در بخش نشان های جغرافیای نیز موضوع سفال و فیروزه را در حال پیگیری هستیم و بحث آموزش های صنایع دستی نیز عموما به صورت مجازی در حال اجراست.

وی از رغبت سرمایه گذاران برای حضور در پروژه های زیرساخت های گردشگری استان نیز خبر داد و افزود: در حال حاضر یکصد پروژه با ۱۴ هزار میلیارد تومان در بخش زیرساخت های گردشگری آذربایجان شرقی در حال اجراست به گونه ای که با اقدامات صورت گرفته در این زمینه ۳۳ مرکز اقامتی استان در سال های ۹۲ و ۹۳ اکنون به ۷۳ مرکز اعم از هتل و هتل آپارتمان افزایش یافته که حدود ۳۲ پروژه زیرساخت های گردشگری استان نیز مربوط به اماکن اقامتی است و پراکنش جغرافیای این پروژه ها نیز به گونه ای تعریف شده که متناسب با ظرفیت و نیازهای حوزه ها و کانون های گردشگرپذیر آذربایجان شرقی باشند.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی فارس تبریز یونسکو اماکن اقامتی گردشگرپذیر مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گردشگری استان آذربایجان شرقی صنایع دستی شهر ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۰۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور

استاندار فارس گفت: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: طی نشست برگزار شده با ۱۸ نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی استان فارس با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان فارس مقرر شد تا ۶۴ پروژه کلان استان پیگیری و تا تحقق کامل آنها اجرایی شود.

وی افزود: در تدوین این ۶۴ پروژه کلان، نگاه به تمام پروژه های استانی معطوف و همه استان دیده شده است.

استاندار فارس همچنین با اشاره به برگزاری نشست خود با سرمایه‌گذاران استان فارسی مقیم تهران تصریح کرد: در این جلسه موضوع تامین منابع مالی برای پیشبرد پروژه‌های اجرایی استان بحث و گفت‌وگو شد.

ایمانیه همچنین در ادامه سخنان خود به حوزه گردشگری استان پرداخت و گفت: رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور به استان فارس تعلق گرفت.

وی با اشاره به رتبه های برتر کسب شده استان فارس در حوزه گردشگری ادامه داد: فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳ رتبه نخست اسکان را کسب کرد، همچنین رتبه نخست ثبت آثار جهانی و تاریخی و ملی، رتبه نخست اربعین به فارس، رتبه نخست بهره‌گیری از فرصت‌های جام جهانی وزارت ورزش و جوانان به فارس، رتبه نخست شهرها و روستاهای جهانی ثبت شده در حوزه صنایع دستی، رتبه نخست پرداخت تسهیلات کم‌بهره به حوزه صنایع دستی، رتبه نخست برپایی چادرهای عشایری، رتبه سوم کشوری در تعداد مراکز درمانی و پذیرش بیماران بین‌المللی و رتبه دوم کشوری شیراز از نظر تعداد پذیرش بیماران بین المللی تعلق گرفت.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری دارد، اظهار داشت: در استان فارس ۷۷ کارونسرا، ۱۴۶۵ اثر ثبت ملی ،۱۲ اثر جهانی ،۳۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی اعم از ثبت ملی، جهانی و تاریخی دارد و ۶۹ هتل در سطح استان فعال است که ۲۰ هتل دیگر نیز در حال ساخت است،همچنین ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۸۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر آماده استقبال از گردشگران است.

استاندار فارس اضافه کرد: در سال گذشته ارائه ۷۰۰ کارت به راهنمایان صلاحیت‌دار و ۸۵ مجوز کار به آژانس‌های خدمات مسافرت هواپیمایی در عرصه ارائه خدمات سلامت به گردشگران صورت گرفت، همچنین ۲۸ واحد بیمارستانی فعال پذیرش بیماران بین‌الملل را بر عهده دارند که بیشترین مراجعه بیماران از کشورهای عمان، عراق و افغانستان بوده است.

وی همچنین به انعقاد شش تفاهم‌نامه با تمرکز بر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، عراق و چین اشاره کرد.

استاندار فارس تاکید کرد: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی به خارج از کشور صادر شده است اما معتقدیم افق صنایع دستی باید بالاتر از این میزان باشد.

ایمانیه همچنین از افتتاح دفتر حمایت از سرمایه‌گذاران در شهر شیراز خبر داد و تصریح کرد: سومین دفتر به صورت رسمی در کشور در شهر شیراز افتتاح می‌شود و دو دفتر دیگر در تهران و مشهد فعال هستند.

کد خبر 749305

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • بازدید معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس