Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی مسکنی بر اهمیت فعالیت تعاونی‌های استان‌های مرزنشین در رفع و کاهش فقر تاکید کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «مهدی مسکنی» معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست مشترک با اتحادیه‌های تعاونی‌های مرزنشینان کشور گفت: در سال ۵۷ تعداد ۹۷ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار داشتیم و در این دهه ها، جابجایی بزرگ جمعیتی در حوزه زندگی شهری و روستایی صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: سعی ما در معاونت تعاون این است که درک درستی از شرایط زندگی و معیشتی مرزنشینان و توانمندی‌های این حوزه داشته باشیم.

مسکنی اضافه کرد: اولین تعاونی مرزنشین کشوردر سال ۱۳۴۴ در بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان در کشور تشکیل شده است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعیخاطر نشان کرد: باید از تعاونی‌های کشور، به ویژه تعاونی‌های مرزنشین کشور حمایت‌های لازم انجام شود.

مسکنی با اشاره به اینکه امروز در حوزه تعاون نیازمند احیای نشان تجاری تعاون در کشور هستیم، گفت: تلاش بر این است که انتخابات اتحادیه تعاونی‌ها به زودی انجام شود.

وی تاکید کرد: رفع تعهدات ارزی تعاونی‌های مرزنشین دارای ملاحظاتی است که باید برای حل مشکلات این حوزه تلاش شود.

۳۸۸ تعاونی مرزنشین فعال در کشور

«موسی نجفی» مدیرکل دفتر تعاونی‌های توزیعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست مشترک گفت: اکنون تعداد ۳۸۸ تعاونی مرزنشین در کشور فعال هستند.

وی اظهار کرد: تعاونی‌های استان‌های مرزنشین با یک میلیون و ۲۰۰ هزار عضو، با جمعیت خانوارآن‌ها بیش از ۴ میلیون نفر افراد تحت پوشش را شامل می‌شود.

نجفی افزود: تعداد ۵هزار و ۸۳۵ نفر اشتغال زایی در قالب تعاونی‌های مرزنشین شکل گرفته است و تعداد ۲۲اتحادیه مرزنشینان در قالب ۷۷ درصد فعال هستند.

وی تصریح کرد: استان‌های مرزنشین جمعیتی بین ۶ تا ۷ میلیون نفر را شامل می‌شوند و اتحادیه‌های تعاونی این استان‌ها باید مورد توجه ویژه باشند.

در این نشست گزارشی از وضعیت کار و اشتغال، معیشت و مبادلات تجاری در مناطق مرزنشین ارائه شد.

در نشست مشترک با اتحادیه‌های تعاونی‌های مرزنشینان کشور، نمایندگان تعاونی‌های مرزنشین از سراسر کشور حضور داشتند.

حاضران به مشکلات مالیاتی، تعهدات ارزی، تمدید کارت‌های مرزنشینان، نیاز استان‌های مرزی به تشکیل اتحادیه‌ای منسجم، کوله بری و ته لنجی مرزنشینان، مشکلات و موارد دیگر مرتبط با فعالیت تعاونی‌های استان‌های مرزنشین کشور اشاره کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مهدی مسکنی اتحادیه تعاونی ها جمعیت روستایی تعاونی تعاونی های مرزنشین استان های مرزنشین وزارت تعاون کار و رفاه تعاونی ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید

آفتاب‌‌نیوز :

گلبن سهراب اظهارکرد: بهترین روش لاغری استفاده از تمام گروه‌های غذایی شامل نان، غلات، سبزیجات، میوه‌ها، لبنیات، گوشت قرمز و سفیده و تخم‌مرغ است.

وی با اشاره به این‌که استفاده از پروتئین‌های گیاهی به دلیل دارا بودن فیبر بالا می‌تواند به میزان قابل توجهی در سلامت و کاهش اشتها اثرگذار باشد افزود: حبوبات فیبر بالایی دارند و در مقابل منبع مناسبی از پروتئین‌ها نیز به حساب می‌آیند.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: گنجاندن مقادیر مشخصی از پروتئین گیاهی، میوه و سبزیجات و غلات سبوس‌دار در سبد غذایی می‌تواند گزینه مناسبی برای اصلاح سبک زندگی و رسیدن به وزن ایده‌آل باشد.

به گفته وی حبوبات به ما کمک می‌کنند تا احساس سیری بیشتری داشته باشیم، بنابراین رژیم‌هایی که پروتئین و فیبر بالایی دارند انتخاب‌های مناسبی برای کمک به حفظ سلامتی و کاهش وزن هستند.

دکتر گلبن سهراب استفاده از منابع غنی از فیبر در برنامه غذایی را مورد تاکید قرار دادو گفت: باید سعی کنیم سهم این گروه از مواد غذایی را بیشتر در رژیم غذایی خود بگنجانیم.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تاکید بر این‌که در بسیاری از مواقع ممکن است بدن ما حس سیری و گرسنگی را اشتباه کند گفت: خوردن مایعاتی که حاوی کالری نیستند خیلی به ما کمک می‌کند تا در طول روز و برنامه غذایی به مقدار کمتری در برنامه کاهش وزن احساس گرسنگی کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه ادامه داد: باید بطری آب همراه داشته باشید توصیه می‌شود به آن مقداری تخم شربتی و یا دانه‌های چیا را اضافه کرده تا همراه استفاده از مایعات، فیبر‌های مفید نیز وارد بدن شوند.

وی ادامه داد: سعی کنید به آب شکر مواد شیرین کننده اضافه نکنید و یا ازعرقیات گیاهی همانند بیدمشک و یا از بهار نارنج که به بهبود طعم آب کمک می‌کنند استفاده کنید.

دکتر گلبن سهراب در ادامه با بیان این که بسیاری از افراد عادت غذایی همچون ریزه خواری و یا استفاده از تنقلات در روز را دارند عنوان کرد: بهتر است این افراد دمنوش‌های گیاهی حاوی آنتی اکسیدان و تنقلات سالم مثل توت خشک، خرما و یا کشمش را به برنامه غذایی خود وارد کنند.

به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه استفاده از مواد غذایی جامد می‌تواند به میزان قابل توجهی در احساس سیری نقش داشته باشد بنابراین بهتر است به جای مصرف نوشیدنی‌های پرکالری و شیرین از خوراکی‌های جامد سالم همانند سیب و یا هویچ و یا حتی کمی نان سبوس دار برای رفع گرسنگی استفاده کنید.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بخش دیگری از این گفتگو کاهش وزن تدریجی را بهترین نوع رژیم لاغری و سبک زندگی سالم دانست و افزود: بسیاری از افراد مبتلا به اضافه وزن و یا درجاتی از چاقی، بدون این که توجه کنند که حجم بالای توده بدنی در چه بازه زمانی ایجاد شده، سعی دارند خیلی سریع به وزن ایده آل برسند، توصیه متخصصان مبنی بر این اصل قرار دارد که دربازه زمانی کوتاه اقدام به کاهش وزن نکنید چرا که بدن انسان از ترکیبی از استخوان، عضله و بافت چربی تشکیل شده و نکته‌ای که باید در رژیم کاهش وزن مد نظر باشد کاهش بافت‌های چربی اضافه است.

وی با بیان این که چربی را نمی‌توان با سرعت بالا از بین برد گفت: هفته‌ای یک کیلو کاهش وزن تا رسیدن به حد مطلوب برای افراد دارای اضافه وزن توصیه می‌شود.

دکتر گلبن سهراب هشدار داد: کاهش وزن سریع خطرناک و نشانه از بین رفتن بافت عضله و یا آب بدن است بنابراین هرگز برای رسیدن به وزن ایده آل نباید از رژیم‌های سفت و سخت و سریع استفاده کنیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • حمله موشکی و توپخانه‌ای عربستان به مناطق مرزی یمن
  • المسیره: عربستان مناطق مرزی یمن را هدف حمله موشکی و توپخانه‌ای قرار داد
  • امدادرسانی ارتش به دانش آموزان کنکوری در سیلاب
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • انتقال دانش آموزان مناطق مرزی خراسان جنوبی با خودروهای ارتش به محل آزمون کنکور
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال