Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» شامگاه سه‌شنبه در جلسه طرح برنامه‌ها و بررسی مشکلات و تنگناهای موجود در صنعت گردشگری استان همدان، اظهار داشت: همدان با داشتن پیشینه تاریخی و فرهنگی بی‌نظیر و انواع میراث معنوی و طبیعی و قرارگرفتن در مسیر ارتباطی مهم کشور، می تواند گام بزرگی را با حمایت های ویژه دولت سیزدهم در حوزه گردشگری برای دوران پساکرونا بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، ضعف زیر ساخت و نبود امکانات رفاهی در راستای جذب گردشگر را مشکل اصلی این صنعت برشمرد و گفت: توسعه صنعت گردشگری با استفاده از توان بخش خصوصی و جذب سرمایه گذاران امکان‌پذیر است و دولت در جایگاه حاکمیتی و نظارتی، زمینه برای افزایش بهره وری فعالیت و سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حوزه را فراهم می کند.

استاندار همدان گفت: رشد و توسعه استان مستلزم استفاده بهینه از ظرفیت و زیرساخت‌های موجود است و از ظرفیت های فرهنگی باید به نحو مطلوب برای توسعه صنعت گردشگری استفاده کرد.

قاسمی فرزاد اظهار داشت: با پیگیری ها و مکاتبات انجام شده، پرواز مستقیم همدان - کیش از اوائل اسفند و همدان - مشهد نیز به زودی با هدف توسعه صنعت گردشگری استان راه اندازی و فعال می‌شود.

وی با اشاره به توسعه خطوط ریلی همدان به عنوان یک مطالبه جدی، افزود: هزینه تملک زمین برای ساخت ایستگاه قطار در داخل شهر زیاد است و این ایستگاه در محدوده بلوار بسیج و پارک علم و فناوری استقرار پیدا می‌کند. 

استاندار همدان با اشاره به اینکه استان ظرفیت بسیاری در صنعت گردشگری دارد، اظهار داشت: باید بسترهای توسعه‌ این صنعت فراهم شود و به گونه ای تلاش کنیم که به رغم مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم و شیوع کرونا، رشد و توسعه‌ صنعت گردشگری متوقف نشود.

نماینده عالی دولت در استان همدان با تاکید بر اینکه توصعه صنعت گردشگری موجب اشتغالزایی می شود، تصریح کرد: صنعت گردشگری طی ۲ سال گذشته بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا دیده است.

وی با اشاره به وجود ۲۲ روستای هدف گردشگری در استان همدان با آب و هوای مطلوب و جاذبه های دیدنی، بر رونق بوم‌گردی و استفاده از ظرفیت بومی در روستاهای استان تاکید کرد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه همدان جزو پنج استان برتر کشور در حوزه جاذبه های گردشگری است  گفت: غار علیصدر نقطه راهبردی استان است که با جذب سرمایه گذار و انجام دوباره پروازها، احیا و به یک برند جهانی برای استان  تبدیل خواهد شد.

در ادامه این نشست، فعالان صنعت گردشگری استان همدان نیز به بیان مسایل و مشکلات این حوزه پرداختند.

به گزارش ایرنا، وجود یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و طبیعی که افزون بر یک هزار مورد آن در فهرست آثار ملی ثبت شده و نامگذاری همدان به نام پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بیانگر  استعداد بالای این کهن شهر در بخش گردشگری است. 

آبشار و کتیبه های گنجنامه، تپه باستانی هگمتانه، غارعلیصدر بزرگترین غار آبی جهان، آرامگاه بوعلی سینا، گنبد علویان، بازار سرپوشیده، سرابهای نهاوند، کاروانسرای تاج آباد و آرامگاه استر و مُردخای از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان همدان هستند.

برچسب‌ها غار عليصدر علیرضا قاسمی فرزاد همدان استانداری همدان مجموعه تاریخی هگمتانه وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: غار عليصدر علیرضا قاسمی فرزاد همدان غار عليصدر علیرضا قاسمی فرزاد همدان استانداری همدان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استاندار همدان صنعت گردشگری استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم

وزیر نفت گفت: وزارت نفت تاکنون هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده است.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، اظهار کرد: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی تصریح کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وزیر نفت ادامه داد: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده‌ است.

اوجی با بیان اینکه وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد، گفت: پارسال از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.‌

وی خطاب به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی صنعت نفت اظهار کرد: هیچ محدودیتی برای شما در این صنعت وجود ندارد؛ الحمدالله اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم نویدبخش اجرای پروژه‌های شاخص در خراسان جنوبی است
  • توسعه باغداری و گردشگری در شهرستان گرمی دنبال می‌شود
  • نگاه دولت سیزدهم به کردستان یک نگاه ویژه است
  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • همه برنامه‌های رئیس‌جمهور در سفر دوم خود به قم
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان