Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، علی ناجی در جلسه شورای اداری و هماهنگی شرکت‌های تعاونی عشایری اظهارداشت: هرگونه خدمات ، تسهیلات و نهاده به عشایر دامدار تنها با کارت شناسایی دامداری و کارت تردد دام انجام می‌شود.

وی ادامه داد:  صدور کارت تردد عشایری در جلوگیری از قاچاق دام، شناسایی دام عشایر، عشایر واقعی و تسهیل در تردد عشایر و دام‌های عشایری در کوچ بهاره و پاییزه نقش موثری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل امور عشایر آذربایجان‌غربی افزود: هدف اصلی تشکیل شرکت‌های تعاونی عشایری، ارائه خدمات مورد نیاز عشایر و حمایت و پشتیانى از تولید، تهیه و تامین نهاده‌های دامی، بازاریابى محصولات و تولیدات عشایر و رفع نیازهاى جامعه عشایر است.

ناجی اضافه کرد: ساماندهی سرگروه‌هاى تعاونى طبق اساسنامه و حسابرسى‌ها و برگزاری به موقع مجامع شرکتهای تعاونی عشایری ضروری است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: شرکتهاى تعاونى و ادارات شهرستان‌ها به منظور شناسایی عشایر واقعی، هویت دار کردن آنان و صدور کارت تردد اهتمام جدی داشته باشند.

ناجی گفت: شناسنامه دار کردن و ساماندهى دامداران عشایر طبق سرشمارى مورد تائید مرکز آمار از اهداف سازمان عشایر است.

وی افزود: از مزایای این طرح احصا  آمار دقیق عشایر، هویت‌دار شدن آنان برای نسل‌های متوالی، جابه جایی راحت دام در انجام کوچ  ییلاقی و قشلاقی و جلوگیری از قاچاق دام عشایر است. 

مدیر کل امور عشایر آذربایجان‌غربی با اشاره بر اهمیت قرارگاه تامین امنیت غذایی یادآور شد: رصد و پایش قیمت نهاده‌های دامی و کنترل و نظارت بر قیمت  محصولات در بازار از وظایف مهم و مستمر قرارگاه در استان و شهرستانها می‌باشد.

ناجی عنوان کرد: بایستی قرارگاه تامین امنیت غذایی، حمایت از طرح امنیت غذایی و رفع مشکلات مربوط به عشایر کارشناسان و اعضای قرارگاه امنیت غذایی در جهت افزایش عملکرد در حوزه عشایر به کار گیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز امنیت غذایی کارت تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۱۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

محمد حسین جعفری افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی گفت: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، افزود: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • پلیس در پی دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا