Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - بانک توسعه تعاون انواع خدمات موردنیاز اتحادیه‌های سراسری و استانی تعاونی‌های عشایری را ارائه می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر محمدجعفر ایرانی، عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در دیدار با عباس پاپی‌زاده سرپرست سازمان امور عشایر ایران بر روش‌های تقویت‌کننده و هم‌افزایی مشترک سازمانی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در این جلسه با اشاره به تسهیلات پرداختی مواد ۱۰ و ۱۲ همراه با بند ب ماده ۵۲ برای پرواربندی و زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری، اعلام کرد: بانک توسعه تعاون در حوزه تقویت و توسعه اشتغال روستایی اقدامات مؤثری انجام داده است و همچنان می‌تواند با توجه به مأموریت خویش در تأمین مالی تعاونی‌ها، در مسیر مشترک دولت و اقتصاد مردمی، گام‌های مهمی بردارد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه بین بانک توسعه تعاون و سازمان امور عشایری از سال 1393 با موضوع بسط و گسترش همکاری‌های متقابل برای افزایش مبادلات بانکی و خدمات مناسب به سازمان و تعاونی‌های تحت پوشش، تأکید کرد: بانک توسعه تعاون انواع خدمات موردنیاز اتحادیه سراسری و استانی تعاونی‌های عشایری را ارائه می‌کند و در صورت استمرار همکاری‌های بیشتر، توانایی حمایت از واردات نهاده‌های دامی در امور بین‌الملل با گشایش اعتبارات اسنادی ارزی، پیگیری اختصاص ارز ترجیحی از بانک مرکزی و انجام فرایند جابه‌جایی مبالغ حواله‌های ارزی به‌وسیله شعب ارزی و صرافی بانک توسعه تعاون وجود دارد.
صدور انواع ضمانت‌نامه‌های بانکی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ناشی از تجهیز منابع از دیگر مباحثی بود که در این نشست مشترک مطرح شد تا روند همکاری برای تقویت تعاونی‌های عشایری استمرار یابد.
محمدجعفر ایرانی با بیان این‌که ساخت اجتماعی عشایر، اتکای معاش بر تولید و شیوه زندگی مبتنی بر کوچ با فرهنگ تعاون، سنخیت دارد و این سبک زندگی به مقاوم‌سازی اقتصاد ملی کمک می‌کند. یکی از اقدامات اساسی در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها همدلی مسئولان همراه با نگرش سیستمی مدیران برای حل مسائل ناشی از تحریم‌های ظالمانه است.

در ادامه این جلسه سرپرست سازمان امور عشایر ایران خاطرنشان کرد: اتحادیه مرکزی تعاونی‌های عشایر به همراه ۲۱ اتحادیه تعاونی استانی و ۲۲۱ تشکل و تعاونی شهرستانی در کشور، وظیفه تأمین و توزیع نهاده‌های دامی و خدمت‌رسانی بین عشایر را در حالی بر عهده دارند که همه سهام‌داران اتحادیه تعاونی‌های این مجموعه از جامعه عشایری کشور بوده و با توجه به شرایط خشک‌سالی و شیوع بیماری کرونا، با تأمین ۵۰۰ هزار تن نهاده مختص پرورش‌دهندگان دام و تولیدکنندگان فراورده‌های دامی، مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی و دولت قرار گرفتند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: سازمان امور عشایر تعاونی های عشایر بانک توسعه تعاون تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: سال گذشته با ایجاد ۵۶ شرکت تعاونی، ۱۸۵۰ فرصت شغلی توسط این تعاونی‌ها در استان ایجاد شده و امروز تعداد شاغلان در تعاونی‌های استان به بیش ۵۰ هزار فرصت شغلی رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، مختار احمدی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: کارگران ستون فقرات توسعه پایدار جامعه و در واقع محور اصلی جهش تولید هستند.

وی با اشاره به اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای ۷۵ کارگاه اقتصادی در استان، افزود: این موضوع در راستای برقراری عدالت فردی و منتج‌شدن اکثر کارگران از مزد و مزایای طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل در استان اجرا شده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: در راستای بالا بردن ضریب ایمنی و بهداشت کار و با انجام بیش از ۹ هزار مورد بازرسی کار در سطح کارگاه‌های مشمول قانون کار، ۲۳ درصد از حوادث ناشی از کار استان کاهش یافته است.

احمدی با بیان اینکه نرخ بروز حوادث شغلی نیروی کار در دولت سیزدهم در کشور ۱۴ درصد کاهش یافته است، ادامه داد: با انجام ۹ هزار مورد بازرسی ادواری، موردی و بررسی حادثه، توسط بازرسین کار استان، در استان کرمانشاه ۲۳ درصد از حوادث ناشی از کار، کاهش داشته است.

وی با اشاره به استقرار نظام‌های حقوقی و قضائی در قالب هیأت‌های تشخیص و حل اختلاف به منظور رسیدگی به اختلافات کارگری و کارفرمایی با تأکید بر حاکمیت بخشیدن به رویه‌سازی در حل اختلاف اشاره کرد و گفت: با استقرار ۳۲ مرجع رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی و با صدور ۷ هزار رأی توسط مراجع حل اختلاف، خوشبختانه ۳۰ درصد از آرا صادره به صورت سازشی بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به طراحی و استقرار سامانه جامع روابط کار و الکترونیکی کردن خدمات مربوطه در راستای تسریع خدمت به جامعه کار و تولید، تاکید کرد: تمام مراحل رسیدگی به پرونده‌های اختلافات کارگری به صورت الکترونیکی است و در سال گذشته ۷ هزار و ۵۰۰ درخواست در استان کاملاً الکترونیکی وصول شد.

احمدی با اشاره به رشد ۳.۵ درصدی تعداد شاغلان در تعاونی‌ها، ادامه داد: در سال گذشته با ایجاد ۵۶ شرکت تعاونی، تعداد ۱ هزار و ۸۵۰ فرصت شغلی توسط این تعاونی‌ها در استان ایجاد شده و امروز تعداد شاغلین در تعاونی‌های استان به بیش ۵۰ هزار فرصت شغلی رسیده است.

وی با اشاره به تشکیل شورای توسعه تعاون در سال گذشته به ریاست استاندار عنوان کرد: تعاونی‌های استان در سال گذشته توانستند ۶۳ میلیون دلار صادرات محصولات خود به کشورهای همسایه داشته باشند که علاوه بر فروش محصولات خود، توانستند باعث ارزآوری به کشور را داشته باشند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با تاکید بر پیاده‌سازی نظام جامع اطلاعات بازار کار و ایجاد سامانه جست‌وجوی شغلی در کشور، گفت: با ایجاد سامانه جست‌وجوی شغلی در سال گذشته، ۵۲۱ نفر از کارجویان ثبت نام شده در سامانه، توسط واحدهای اقتصادی استان به‌کارگماری شدند.

احمدی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲ هزار مجوز مشاغل خانگی به صورت آنلاین در بستر درگاه ملی مجوزها در استان صادر شد، افزود: در حمایت از این مجوزها ۱۷۰ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در استان با پیش بینی ۱۵۰۰ فرصت شغلی جذب شد.

وی با اشاره به جذب هفت هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زا در استان، افزود: این تسهیلات از منابع مختلف اعتباری از قبیل، بند «ب» تبصره ۱۶ قانون بودجه، بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، تسهیلات ویژه سفر ریاست جمهوری، تسهیلات مشاغل خانگی و دیگر منابع اعتباری اشتغال‌زا در استان بوده است.

کد خبر 748370

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد