Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-06@10:44:11 GMT

دلیل عجیب نبویان برای عدم حضور در «جوکر»!

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۳۱۸۸

دلیل عجیب نبویان برای عدم حضور در «جوکر»!

امیر علی نبویان، هنرمندی که اهالی تئاتر او را با نمایش‌هایی مثل «تناسخ ۳تا ۳۵ تومن» که روی صحنه برده، اهالی رادیو او را با برنامه «رادیو هفت»، طرفداران کتاب او را با «قصه‌های امیرعلی» و بیندگان تلویزیون این هنرمند را با اجراهای متنوع تلویزیونی به خاطر می‌آورند. هنرمندی که این روزها فصل سوم برنامه «خنداننده شو» را اجرا می‌کند و به زودی هم قرار است یک نمایش را روی صحنه ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بهانه اجرای امیرعلی نبویان در «خندوانه»، به گفت‌وگو با او پرداختیم که در ادامه می‌خوانید.

شما مجری فصل سوم «خنداننده شو» هستید، فکر می‌کنید اجراها تا چه اندازه رضایت بخش بودند؟

درباره «خنداننده شو ۳» باید بگویم، در دور مقدماتی توقعم از اجراها بالاتر بود، من به جز شش اجرا که اتفاقا یکی از آن‌ها هم حذف شد، خیلی رای اول دیگری نداشتم و به نظرم باقی افراد در یک سطح بودند. این دوره استرس بچه‌ها نسبت به صحنه از بین رفته و قاعده بازی را یاد گرفته‌اند و اجراها بهتر است.

یکی از کارهایی که به جذب مخاطب برای فصل هشتم «خندوانه» کمک کرد، شروع فصل سوم «خنداننده شو» بود اما یک نگاهی بیندازیم به فصل هفتم «خندوانه» که همراه با انتقاد بود، فکر می‌کنید، راه اندازی«خنداننده شو» به بازگشت مخاطبان کمک کرد؟

من خودم جزو مخاطب‌های همیشگی «خندوانه» هستم و به دلیل اینکه، خودم را بخشی از «خندوانه» می‌دانم، شاید قضاوتی که انجام می‌دهم خیلی منصفانه نباشد اما باید به تیم سازنده برنامه‌ای که با تماشاگر داخل استودیو سرپا است حق بدهیم. تماشاگر است که انرژی برنامه را بالا نگه می‌دارد، در شرایط کرونایی که تماشاگران باید با فاصله بیش‌تر می‌نشستند، تعدادشان کم‌تر بود، واکسیناسیون به صورت گسترده انجام نشده بود و همه نگران بودند، طبیعی بود که سطح انرژی برنامه کاهش پیدا کند، هرقدر هم که رامبد و تیم سازنده جلوی دوربین و پشت دوربین تلاش کنند، بازهم خواسته‌ای که ما از «خندوانه» داشتیم نمی‌توانست به صورت ۱۰۰ درصد برآورده شود، بنابراین انتقادها از فصل هفتم «خندوانه»، اگرچه به جا بود اما با در نظر نگرفتن چنین مسائلی انجام می‌شد.

حالا شرایط بهتر شده، تماشاگران واکسینه شدند، ماسک‌های خاصی طراحی شده است. البته این را هم فراموش نکنیم که «خنداننده شو» قرار بود در فصل قبلی اجرا شود و بخاطر کرونا به فصل هشتم افتاد، یعنی برنامه‌ریزی تیم سازنده به هم ریخت.

باتوجه به حواشی و بازخوردها، به نظر می‌رسد که چند فصل ابتدایی برنامه، نسب به فصل‌های آخر، کیفیت ضعیف‌تری داشته و با استقبال عمومی کم‌تری مواجه شده است. موافق این موضوع هستید؟

شما زمانی می‌توانید این مقایسه را انجام دهید که یک برنامه از فصل یک را پخش کنید و با یک قسمت از فصل هشت مقایسه کنید و درباره آن نظر دهید. البته با یک برنامه هم نمی‌توان مقایسه انجام داد، به صورت رندم این کار باید انجام شود. در این‌صورت به شما قول می‌دهم این برنامه‌های اخیر، برنامه‌های قسمت اول را می‌بَرَد. موضوع تازگی هم به درستی مطرح می‌شود، اما تلاش تیم سازنده واقعا قابل ستایش است تا با بازی‌های متنوع این تازگی را به برنامه تزریق کند. تا کنون بیش از ۸۰۰ قسمت از برنامه «خندوانه» ساخته شده است، خب یک برنامه چند مهمان می‌تواند دعوت کند؟ سازنده چاره‌ای جز اینکه مهمان‌ها را دوباره جلوی دوربین بیاورد، ندارد. ممکن است این تکرار گاهی در ذوق مخاطب بزند اما ناگزیر است که این موضوع را بپذیرد. چون این برنامه قشرهای مختلفی از مهمانان را دعوت کرده است. نمی‌توانم بگویم با صحبت‌های شما مخالفم، اما از طرفی هم تلاش تیم سازنده را نگاه می‌کنم و می‌بینم که همه توانشان را روی تولید محتوای با کیفیت گذاشته‌اند.

شما برنامه «جوکر» را دیدید؟

بله دیدم.

فکر می‌کنید فصل هشتم «خندوانه» در خنداندن مردم موفق‌تر بوده یا برنامه «جوکر»؟ هرچند که قالب‌های نمایش این دواثر متفاوت است اما از لحاظ کیفیتی، کدام یک عملکرد بهتری داشته است؟

من فکر می‌کنم یک نظر سنجی بهتر بتواند تکلیف این موضوع را مشخص کند. اما یک چیز را باید در نظر داشته باشید، اینکه توفیق یک برنامه، در تدوام آن است و اگر قضاوت به صورت مقطعی انجام شود، منصفانه و فنی نیست. شاید فرضا شما بتوانید «خندوانه» را با فصل‌های اولیه«دورهمی» که به شکل دیگر اجرا می‌شد مقایسه کنید. من «جوکر» را می‌بینم، از طرفدارنش هم هستم اما به نظرم این قضاوت، عادلانه نیست.

برای حضور در برنامه«جوکر» دوستان به من محبت کردند و من را به برنامه دعوت کردند، اما جنس من، جنس حضور در برنامه«جوکر» نیست چون این موضوع را درباره خودم می‌دانم. اگر در برنامه «جوکر» شرکت می‌کردم، تبدیل به یک آدم نُنُر و نچسب می‌شدم و از چشم مردم می‌افتادم. درباره برنامه«خندوانه» هم همین است، من حالاحالاها نمی‌توانم به این موضوع فکر کنم که به عنوان استندآپ کمدین دربرنامه حاضر شوم. بخاطر اینکه جنس کمدی و طنزی که من دارم، متناسب با «خندوانه» و «جوکر» نیست

قرار بود جای سیامک انصاری باشید؟

خیر، اصلا. دوستان لطف داشتند و به عنوان مهمان از من دعوت کردند. 

کتابی جدید ننوشتید یا نمایشی تازه روی صحنه نمی‌برید؟

یک نمایش داریم که آماده اجرا است منتهی به دلیل کرونا به تعویق افتاده، چون در یک بازه زمانی نمایش‌های زیادی روی صحنه نرفتند و حالا نمایش‌های زیادی متقاضی اجرا هستند و ما هم یکی از آن‌ها هستیم هر زمان که نوبتمان بشود اجرا می‌کنیم. یک کتاب جدید هم دارم به نام«کان لم یکن» که یک سال است چاپ شده اما بازهم بخاطر همین شرایط نتوانستیم برای آن جشن امضا بگیریم یا در نمایشگاه کتاب حاضر شویم. «کان لم یکن» یک کتاب طنز شبه سیاسی است و شوخی با یک جزیره ناشناخته و دربار آن است.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: خنداننده شو تیم سازنده یک برنامه روی صحنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سن مناسب برای انجام تست دیابت

اعظم کوه‌کن، با بیان اینکه جامعه نسبت به بیماری دیابت آگاهی کافی و لازم ندارد،  گفت: بسیاری از افراد جامعه نمی‌دانند که بهترین سن و زمان مناسب برای انجام تست دیابت  چه موقع است. با توجه به شیوع روزافزون دیابت و براساس دستورالعمل های جهانی، تست غربالگری قند خون از  ۴۵ سالگی به ۳۵ سالگی کاهش یافته، به همین دلیل، افراد بالای ۳۵ سال باید نسبت به انجام تست قند خون اقدام کنند.

وی با اشاره به برگزاری پویش «سلامت غربالگری دیابت و فشار خون بالا» طی سال گذشته از سوی وزارت بهداشت، افزود: با توجه به اینکه میزان شیوع دیابت در کشور زیاد است، مسئولان باید به این مهم توجه کنند. نتایج حاصل از اجرای این پویش می‌تواند برای برنامه‌ریزی‌های آینده به کار گرفته شود. گام نخست برای کنترل و پیشگیری از چاقی، دیابت و فشار خون در جامعه، برنامه‌ریزی صحیح کشوری در حوزه سلامت و تغییر سبک زندگی آحاد جامعه است.

کوه‌کن ادامه داد: همچنین اطلاع‌رسانی وآگاهی‌بخشی به مخاطبان  از اهمیت و اعتبار فراوانی برخوردار است. در این خصوص افراد مستعد دیابت که شامل افراد با تغذیه نادرست، زندگی کم تحرک، خویشاوندان درجه اول مبتلا به دیابت باید نسبت به انجام تست قند خون تشویق شوند و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی از طریق «رسانه‌های عمومی» و «آموزش و پرورش» در مجامع عمومی صورت گیرد و این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند، در ذهن جامعه نهادینه شود. در این راستا لازم است برنامه‌ریزی‌های مناسب برای پیشگیری و کنترل فراهم شود؛ به نحوی که مراکز آموزشی معتبر درباره دیابت و برای بیماران دیابتی و خانواده‌ها در تمام شهرها وجود داشته باشد. 

وی درباره ضرورت برنامه‌ریزی برای بیماران دیابتی گفت: به طور کلی می‌توان گفت اقدامات لازم برای پیشگیری و کنترل بیماری دیابت را در ۳ بخش می‌توان متمرکز کرد؛ گام نخست، آموزش همگانی و مردمی و روز آمد کردن دانش پزشکان و گام دوم، دسترسی به تجهیزات، داروها و فناوری روز حوزه دیابت و سومین گام، اقدامات موثر است؛ منظور این است که مراکز درمانی به صورت جامع‌نگر به درمان چاقی و دیابت توجه کنند؛ یعنی فقط دارو تجویز نکنند بلکه باید با مشاوره رو در رو با افراد دیابتی و خانواده‌ها بار تحمیل بر جامعه و کشور را کاهش داد. مشاوره‌های لازم با بیماران از جمله سیاست‌های تاثیرگذار مثبت است که پذیرش بیماری برای بیماران و اطرافیان را فراهم می‌کند. اجرای این برنامه‌ها به پشتیبانی وزارت بهداشت و دولت نیاز دارد. 

این متخصص با بیان اینکه بررسی وضعیت مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی بیانگر این است که آموزش یک حلقه مفقوده در ارتباط با دیابت به حساب می‌آید، افزود: به طور مثال، برخی از افرادی که به دیابت مبتلا هستند اطلاعی درباره میزان قند ناشتا یا قند ۲ ساعته ندارند؛ مشاهده می‌شود در پاره‌ای موارد حتی افراد تحصیل‌کرده نسبت به میزان قند خون خود بی‌اطلاع هستند. برنامه‌های مربوط به دیابت باید به صورت فصلی یا ماهانه انجام شود؛ به نحوی که عموم مردم نسبت به بیماری دیابت آگاهی داشته باشند. هنگامی که مردم نسبت به دیابت آگاهی داشته باشند، دانش عمومی افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • عصبانیت عجیب: یامال به جمع ستاره‌های شاکی پیوست
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • مدیریت عجیب آمریکایی‌ها؛ بیرمنگام به دسته سوم انگلیس سقوط کرد
  • سرنوشت عجیب ستاره محبوب نکونام در یونان
  • داستان عجیب بازیکن مورد علاقه استقلال
  • مورد عجیب گزینه تابستانی استقلالی‌ها
  • تکذیب یک شایعه عجیب در مورد قطبی و تیم ملی