Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@03:10:22 GMT

هشت مرحله رزمایش کمک مومنانه در پایگاه اجرایی شد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۳۲۴۰

هشت مرحله رزمایش کمک مومنانه در پایگاه اجرایی شد

امروز در تاریخ پایگاه شهید بابایی اصفهان یادآور رویدادی مهم و تاثیرگذار در جریان پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پنجم بهمن‌ماه سال ۱۳۵۷، پرسنل نیروی هوایی پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی اصفهان زودتر از تهران با امام خمینی (ره) دیدار و به صفوف انقلابیون پیوستند. بعد از آن نیز این پایگاه در هشت سال دفاع مقدس رو در روی دشمن ایستاد و بارها هواپیماهای دشمن را برفراز اصفهان مورد اصابت قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلات فراوان ارتش جمهوری اسلامی ایران سبب شد تا فرماندهان وقت در ملاقات از امام خمینی (ره) از ایشان بخواهند که فرماندهی خود بر نیروهای مسلح را مجدداً اعلام کنند تا با استفاده از این حکم حکومتی، قوام و انضباط به این نیرو بازگردد. امام راحل نیز با صدور پیامی تاریخی در ۲۹ فروردین سال ۵۸ خطاب به ملت، سنگ بنای روز ارتش را گذاشتند.

به مناسبت سالروز پیوستن پرسنل پایگاه شهید بابایی اصفهان به صفوف انقلابیون با حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا سبحانی، رییس سازمان عقیدتی، سیاسی پایگاه شهید بابایی اصفهان به گفت‌وگو نشسته‌ایم که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید:

کمک‌های مومنانه در چند مرحله صورت گرفته است؟

کمک‌های مردمی از طریق مردم جمع‌آوری شده و در چند دوره انجام شد. هشتمین دوره کمک‌های مالی و معنوی صورت گرفته و میان خانواده‌های هدف در پایگاه، خارج از پایگاه و خانواده‌های غیرنظامی داخل شهر تقسیم شد.

در راستای جهاد تبیین چه اقداماتی در پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی، انجام شده و چه اقداماتی مد نظر قرار گرفته است؟

هدف تشکیل عقیدتی-سیاسی نزدیک کردن دل‌ها به یکدیگر است. در راستای جهاد تبیینی طبق بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با هر موضوعی، چه بصیرتی و چه اخلاقی برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است. یکی از این برنامه‌ها که برای پرسنل و نیروهای کار نیروی هوایی در نظر گرفته شده، طرح بصیرت است. مقام معظم رهبری می‌فرمایند "بصیرت خود را افزایش دهید".

افزایش بصیرت باعث می‌شود دشمنانی که نمی‌دانند اندیشه پرسنل و نیروها همان اندیشه بسیج، سپاه و ارتش هشت سال دفاع مقدس را در ذهن دارند و تفکر آنها برگرفته از تفکر همان نیروهای مخلص است که در هشت سال دفاع مقدس هنگامی که متوجه حمله دشمن شدند، علیه باطل سرازیر شده، در مقابل آنها سینه سپر کردند و حتی یک وجب از وطن عزیز خود را به هدر ندادند، متوجه شوند چنانچه جنگی صورت گیرد و بخواهند پای خود را از گلیم خود درازتر کنند، نیروهای مخلص و والا با قدرت تمام، بهتر از گذشته در مقابل دشمن و اهداف او ایستاده‌اند.

در حال حاضر علاوه بر پرسنل محیط کار، برای خانواده‌های ساکن شهرک، پرسنل وظیفه و کار و حتی سربازان متأهل نیز برنامه‌ریزی طرح‌های بصیرت به صورت جداگانه در جهت جهاد تبیینی انجام شده است.

بصیرت افزایی به خصوص در یگان‌های نظامی تا چه میزان ضرورت دارد؟

بصیرت افزایی هر چه بیشتر باشد بهتر است. آگاهی و هوشیاری در تمام زمینه‌ها حائز اهمیت است و یکی از این زمینه‌ها دشمن شناسی است. هنگامی که دشمن شناخته شود، حیله، هدف و منظور او از ترسیم نقشه مشخص شود، می‌توان در مقابل نقشه او برنامه‌های خود را به هدف رساند. بصیرت افزایی در حوزه‌های دیگر مانند سبک زندگی اسلامی نیز اهمیت دارد. سبک زندگی اسلامی در بین خانواده‌ها باید بصیرت افزایی داشته باشد و خانواده‌ها باید در رابطه با سبک زندگی طوری عمل کنند که مانند خانواده‌های غربی نشوند. اگر انسان مقداری تفکر کند، به این خواهد رسید که یک خانواده اسلامی باید چگونه زندگی کند و آن را در برنامه روزمره زندگی خود به کار می‌برد تا به هدف اصلی برسد.

کد خبر 551303

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پایگاه شهید بابایی پایگاه هوایی شهید بابایی پایگاه هشتم شکاری پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان فرمانده پایگاه هوایی شهید بابایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهید بابایی اصفهان بصیرت افزایی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است

جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در مورد زیست عفیفانه در جامعه، گفت: زیست بومی در کشور ما وجود دارد که بسیاری از افرادی که به کشورهای شرقی و غربی سفر کرده‌اند، بر آن تأکید دارند.
وی ادامه داد: یکی از حوزه‌هایی که در جمهوری اسلامی سبب آرامش و امنیت شده، توجه به زیست عفیفانه و خانواده است.
استاندار اصفهان بیان کرد: دقیقاً در نقطه مقابل، عدم توجه به خانواده و زیست عفیفانه تمدن غرب را دچار آسیب کرده است.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: یکی از جبهه‌هایی که دشمن سالها است در کشور ما آن را دنبال می‌کند هجمه به زیست عفیفانه، مقام خانواده، زن و مادر است.
استاندار اصفهان ادامه داد: البته با قُبح زدایی از گناه و لاابالی‌گری تلاش کرده‌اند تا زمینه برخی بی‌بندوباری‌ها را در جامعه فراهم کنند.
دکتر مرتضوی گفت: برخی از جریان‌های رسانه‌ای در سال ۱۴۰۱ تلاش کردند حیا، عفت و زیست عفیفانه را از مردان و زنان ما بگیرند، البته که زیست عفیفانه برای هم مردان و هم زنان است و هیچ فردی از آن مستثنی نیست.
وی با اشاره به اینکه اگر آینده ایران برای ما مهم است باید خانواده همیشه محترم و جایگاه زن متعالی باشد، گفت: در خانواده‌هایی که زیست عفیفانه دارند مادر جایگاه مقدس و اعتبار متمایزی دارد و این جایی است که دشمن هدف‌گیری می‌کند.
استاندار اصفهان اظهار کرد: دشمن جایگاه مادر را با هدف قراردادن دختران نشانه رفته است تا زیست عفیفانه را از دختران جامعه سلب کند.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: برای مقابله با این هدف شوم دشمن برنامه‌های مختلف ایجابی، سلبی و بازدارنده برنامه‌ریزی شده است.
دکتر مرتضوی بیان کرد: بایستی خواهران و برادرانی که از زیست عفیفانه فاصله می‌گیرند را هوشیار و بیدار کنیم و جامعه نسبت به این مسائل حساس شوند.
وی افزود: فرزندان ما با بمباران تبلیغاتی در معرض آسیب هستند، در این خصوص اصحاب فرهنگ و هنر و بالاخص رسانه وظیفه خطیری دارند تا جامعه را نسبت به این مخاطرات آگاه کنند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • سهمیه ۲۰ هزار نفری آموزش‌وپرورش در استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • سردار رادان: آرام و قرار نداریم | برای عفت اسلامی درنگ نخواهیم کرد
  • برهنگی یکی از دسیسه‌های اساسی دشمن برای نابود کردن خانواده‌ها