Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دوم بهمن ماه بود که احمد وحیدی وزیر کشور با صدور ابلاغیه ای خطاب به وزیران علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و رییس دانشگاه آزاد اسلامی بازگشایی کلاس های درس دانشگاه ها و مدارس را ابلاغ کرد.

برخی از دانشجویان موافق بازگشایی دانشگاه و برخی دیگر از آنان مخالف آموزش حضوری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۵ هزار نفر از دانشجویان که موافق آموزش غیرحضوری هستند، با تشکیل کمپین و ارسال نامه به رئیس جمهور، وزیر کشور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر شیوع ویروس امیکرون، خواهان غیرحضوری شدن دانشگاه در ترم بهمن شدند.

در این نامه خطاب آمده است: به دلیل این که بسیاری از دانشجویان به دلیل بیماری کرونا پدر و مادر خود را از دست داده‌اند و به خاطر شرایط فعلی شاغل هستند و از طرفی بسیاری از دانشجویان و خانواده‌هایشان بیماری خاص دارند و باید در خوابگاه مستقر شوند و نظر به این که بسیاری از دانشجویان باید در کلاس حضور یابند و چون کلاس محیطی سر بسته است امکان تکثیر سویه جدید ویروس کرونا (امیکرون) وجود دارد، خواهشمندیم دستور فرمایید کلاس‌های نیمسال دوم سال ۱۴۰۰ غیر حضوری برگزار شود.

برخی از این دانشجویان در توئیتر اعتراض خود را نسبت به بازگشایی دانشگاه در ترم بهمن اعلام کردند، هر چند عده‌ای از دانشجویان نیز مخالف برگزاری کلاس‌های مجازی بوده و در توئیتر خواهان برگزاری کلاس‌های حضوری شدند. ایسکانیوز در گزارش زیر نظرات دانشجویان موافق و مخالف آموزش حضوری را آورده است.

سود دانشگاه‌ها در آموزش غیرحضوری است

یکی از دانشجویان حقوق بر این باور است که آموزش مجازی برای دانشگاه‌ها منفعت دارد. وی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: «مثل اینکه سود دانشگاه‌ها در برگزاری آموزش غیرحضوری و مجازیست. نه پول برق و آب و گاز نه ایاب و ذهاب اساتید ...تکیه بر صندلی و دریافت پول»

اگر مشتاق دوره‌های غیرحضوری هستید، در دانشگاه علمی کاربردی و پیام‌نور ثبت‌نام کنید

یکی از کاربران که در دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز درس می‌خواند از طرفداران آموزش حضوری است. وی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: « من نمی‌فهمم، مگه مجبورتون کردن بیایید دانشگاهی که در اصل حضوری بوده که می‌گویید نباید حضوری شود؟ اگر انقدر مشتاق دوره‌های غیرحضوری هستید، دانشگاه‌های غیرحضوری مثل علمی کاربردی و پیام نور هست که برید و ثبت‌نام کنید و دیگر دغدعه حضوری شدن نداشته باشید.»

تحصیل مجازی چیزی جز ضرر برای دانشجویان این مملکت نیست

کاربری دیگر بر این باور است که دانشجویان حق دارند در شرایط مساعد کرونایی آموزش حضوری داشته باشند. وی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: «ببخشید ولی آینده فرزندان این مملکت اهمیتی ندارد؟ در تمام دنیا تا جای ممکن سعی می‌کنند ارگان‌های آموزش باز و حضوری شود، تحصیل مجازی چیزی جز ضرر برای دانشجویان این مملکت نیست، این حق ماست وقتی که کشور در شرایط خوب کرونایی قرار دارد حضوری آموزش ببینیم و آیندمون اتش زده نشود.»

دانشگاه آخرین جایی است که باید تعطیل شود

کاربری دیگر درباره حضوری شدن دانشگاه‌ها در صفحه توئیتر خود نوشت: «واکسن همگانی زدیم واسه همین. کلاس حضوری به شدت ضروریه، نه فرهنگ کلاس مجازی و دانشجو محوری وجود داره و زیرساختش هست. دانشگاه آخرین جایی است که باید تعطیل شود، نه اینکه همه جا باز باشه به خاطر اقتصاد و فرهنگ و تفریح و ... ولی دانشگاه تعطیل!»

کاهش هزینه رفت و آمد با غیرحضوری شدن دانشگاه‌ها

یک کاربر توئیتر بر این باور است که غیرحضوری بودن دانشگاه برای شاغلان بهتر است. وی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: « والا غیرحضوری از یکی دو جهت خیلی برای شاغلان بهتر است. اول اینکه هزینه رفت و آمد کاهش می‌یافت، دوم اینکه آدم به کارهای دیگرش هم می‌رسید. اما با بازشدن مجدد مدارس و دانشگاه‌ها مطمئنا این فعالیت‌ها مجدد رو به تعطیلی خواهد رفت.»

ورود دانشجویان به بازار کار

یک دانشجوی سیاست عمومی دانشگاه‌مجازی را فرصتی برای ورود دانشجویان به بازار کار تلقی می‌کند. وی در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: خیلی از دانشجویان توانستند با استفاده از امکان‌های آموزش غیرحضوری در دوره پاندمی هم وارد بازار کار شوند و هم درسشان را ادامه دهند. چرا به این به چشم یک فرصت دیده نشده و فقط کژکارکردهاش رو دیده‌اند؟»

این دانشجوی سیاست عمومی در توئیت دیگری نوشت: «به عنوان کسی که آموزش کل کارشناسی‌اش حضوری بود و برای مدرک گرفتن هم نیامده می‌گم که بازدهی آموزشی غیر حضوری(البته در صورت وجود زیرساخت‌های قوی) خیلی بیشتر از آموز حضوری است. اصلا این تاکیدتان برای ارزش حضور در فضای مجازی را نمی‌فهمم. شاید دلتان برای گعده‌های دوستانه تنگ شده.»

به غیر حضوری ماندن دانشگاه رای دهید!

یکی از کاربران که دانشجوی دانشگاه تهران است از باقی کاربران خواسته که به غیر حضوری ماندن کلاس‌های آموزشی رای دهند. وی با انتشار عکسی از سامانه یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران در صفحه توئیتر خود نوشت: «شما بیاید برید به غیرحضوری ماندن رای بدهید به زندگیمون برسیم.»

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1127259 برچسب‌ها کلاس حضوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کلاس حضوری آموزش غیرحضوری دانشگاه ها آموزش حضوری حضوری شدن غیر حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین‌اللهی اظهار کرد: نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا پیشتاز است و افتخاری بزرگ رقم زده است.

وی با بیان اینکه روند آموزش علوم پزشکی در دنیا در سال ۲۰۲۴ تاکید بر آموزش بالینی مبتنی بر جامعه بوده است، افزود: ادغام هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین در حال حاضر در جهان مطرح و جمهوری اسلامی ایران نیز در این زمینه، کارهای بزرگی انجام داده است.

 عین‌اللهی با بیان اینکه روش تدریس در گذشته به صورت سنتی استاد محور و جزوه محور بود، با تاکید بر نقش مهم دانشجویان، از دانشجویان فعال به عنوان یکی از مهمترین ارکان آموزش یاد کرد و گفت: در حال حاضر آموزش‌ها در علوم پزشکی بر اساس مسئله و حل مسئله در جریان است و فراتر از استاندارها عمل کرده و می کنیم.

وی دستاوردهای علوم پزشکی و حوزه سلامت را موجب افتخار ملی و بین المللی دانست و گفت: یکی‌ از دلایل موفقیت نظام سلامت ادغام آموزش و درمان در سال ۱۳۶۵ است چرا که آموزش را متناسب با نیاز بهداشت و درمان جامعه قرار داده و توانسته ایم تحولی در آموزش و درمان ایجاد کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی در حوزه آموزش پزشکی را به موازات یکدیگر پیش می‌بریم، افزود: در رشد کمی افزایش تعداد ظرفیت خدمات‌ سلامت، تماس دانشجو با جامعه، حضور دانشجویان در فیلد ارائه خدمات، توسعه مراکز آموزش پزشکی و حل مشکل خدمات توسط هیات های علمی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 عین اللهی توسعه پژوهش‌های کاربردی، افزایش دو برابری شرکت دانش بنیان و انجام پژوهش برای رفع نیازهای مردم را از جمله اقداماتی برشمرد که در بخش کیفی نظام سلامت انجام شده است.

 وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر دانشجویان در عرصه های خدماتی و تحقیقاتی، یادآور شد: تمرکز ما استفاده از آزمایشگاه های مهارتی و شبیه سازها در علوم پزشکی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و مهارت های آموزشی از راه دور است.

 وی گفت: توانمندسازی اساتید، اعضای هیات علمی و بکارگیری روش های نوین سنجش و ارزیابی از جمله مواردی است که باید در آموزش علوم پزشکی تجلی پیدا کند.

 عین اللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل شورای عالی کرامت در وزارت بهداشت، گفت: حفظ کرامت بیمار از سوی دانشجویان علوم پزشکی و نیروهای حوزه سلامت همواره مورد تاکید ما بوده و خواهد بود.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت مرجعیت علمی کشورمان در رشته های علوم پزشکی، یادآور شد: فعالیت گسترده شرکت‌های دانش بنیان در جهت پاسخگویی به نیاز جامعه و تحول در بهره مندی از ظرفیت نخبگان، تجاری سازی تحقیقات و تکمیل زنجیره علم و فناوری بخشی از ابزارهای رسیدن به این مرجعیت است. 
 
وی از تحصیل ۲۲۸ هزار ۶۹۷ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از نقاط قوت نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: خوشبختانه در دولت مردمی و در راستای تحقق عدالت در سلامت، در حوزه آموزشی ۲۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی به ظرفیت کشور اضافه شده و امسال برنامه ما تامین نیازهای آموزشی دانشگاه هاست.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دیگر دستاوردهای دولت مردمی آیت الله رئیسی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دوره، ۴ دانشکده علوم پزشکی، ۱۳ مجتمع عالی پزشکی، ۸ دانشکده پرستاری و ۴ دانشکده داروسازی ایجاد شده است.

 وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی باید در همه دانشگاه های علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد به تصویب آیین نامه دستیاری اشاره کرد و گفت: تعیین و تعدیل علمی میزان کشیک شب برای کلیه دستیاران مدنظر قرار گرفته‌ است و از سوی دیگر ارائه تسهیلات و بیمه پایه و تکمیلی در خصوص دستیاران تقویت شده است‌.

 وی با بیان اینکه بومی سازی منابع علمی را شروع کرده ایم، گفت: باید موضوعات نوظهور و میان رشته ای مورد توجه قرار گیرد. همچنین پیاده سازی فناوری جدید و نوین در آموزش پزشکی و رسیدن به مرجعیت علمی مدنظر ما قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «خیلی بیل زن هستید، زمین خودتان را بیل بزنید»/ واکنش یک جامعه‌شناس به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض در آمریکا
  • محمد فاضلی جامعه شناس: خیلی بیل‌زن هستید زمین خودتان را را بیل بزنید
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی