Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مشاور بازار سرمایه گفت: به دلیل تداوم افزایش نرخ بهره بین‌بانکی و افزایش نرخ مؤثر اوراق، بلاتکلیفی مذاکرات برجامی، قیمت ارز و... کماکان وضعیت بورس در مدار منفی قرار خواهد داشت و نیاز به یک شوک قوی برای تأثیرپذیری و تغییر روال به‌سوی مثبت دارد.



فیروز بیگ‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به علت ابهامات موجود، احتمالاً یکسری اخبار خوب در حوزه خودرو و بودجه در روزهای آینده داشته باشیم، اما همچنان بورس بدون تغییر چشمگیر پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: علی‌رغم ارزنده بودن بسیاری از نمادها در قیمت‌های کنونی، اما کاهش ارزش معاملات کماکان موجب منفی شدن نمادها شده و باتوجه‌به روند بازار در هفته‌ای که گذشت، نمی‌توان به روند صعودی بازار امیدوار بود.
این دکتری حسابداری ادامه داد: دلیل دیگری که می‌توان عنوان کرد عدم وجود نقدینگی در بازار است که باتوجه‌به عرضه و تقاضا نسبت به کاهش قیمت‌ها کمک می‌کند و مطابق نظر کارشناسان در حوزه تحلیل تکنیکال و مباحث شکست حمایت ابرکومو  انتظار کاهش شاخص می‌رود.
به گفته بیگ‌زاده، بورس در حال حاضر بیش از حمایت، نیاز به اصلاح برخی زیرساخت‌ها و قوانین محدودکننده‌ای دارد که در یک بازه زمانی قیمت سهام را حبابی و در دوره‌ای دیگر اصلاح را طولانی و فرسایشی می‌کند که از جمله این قوانین می‌توان به حجم مبنا و دامنه نوسان اشاره کرد. 
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه نگاه بلندمدت برای سرمایه‌گذاری در بورس، آموزش دیدن سهام‌داران خرد و عدم توجه به سیگنال‌دهی در فضای مجازی می‌تواند کمک زیادی به سهام‌داران خرد و تازه‌وارد به بورس کند، تصریح کرد: درصورتی‌که سهام‌داران حقیقی الزامات ورود به بورس را رعایت کنند و نگاه بلندمدت نیز به این بازار داشته باشند، می‌توان امیدوار بود که این بازار از سایر بازارهای مالی بازدهی بیشتری داشته باشد.

بازار سرمایه یکی از شریان های اصلی تأمین مالی است

وی با اشاره به اینکه یکی از روش‌های حمایت از سهام‌داران خرد از طریق انتشار اوراق اختیار تبعی است، تشریح کرد: در این اوراق، بیمه سهام شده و به سهام‌دار این اطمینان را می‌دهد که قیمت سهم در یک بازه زمانی مشخص به قیمت خاصی خواهد رسید یعنی سهم ارزنده است و رشد متعادل خواهد داشت و سازمان در حال انجام و پذیرش این فرایند است و سعی می‌کند روند مستمری باشد.
 این مشاور بازار سرمایه بیان کرد: باید با اقدامات اعتمادزا و اطمینان دادن به سهام‌داران که دولت درمورد شرکت‌ها تصمیمات رادیکال نمی‌گیرد، بتوان اعتماد را به بازار برگرداند و با برگشت این اعتماد، بازار مسیر خود را پیدا خواهد کرد اما نباید انتظار داشت بازار دوباره در عرض دو تا سه ماه چندبرابر شود که این نه قابل‌تصور و نه مفید است اما مسیری متعادل و روبه‌رشد را خواهد داشت.
وی ادامه داد: اگر بازار سرمایه یک بازار سرمایه عمیق بود و وظایف اصلی بازار سرمایه را انجام می‌داد، پول سهامی که توسط مردم خریداری می‌شد، باید توسط شرکت‌ها در تولید کارخانه‌ها و بنگاه‌ها هزینه می‌شد که در این شرایط تولید افزایش و در نتیجه تولید ناخالص داخلی افزایش می‌یابد.
بیگ‌زاده افزود: زمانی که با رشد اقتصادی منفی روبه‌رو هستیم یعنی سرمایه‌هایی که در بورس جمع می‌شود به سمت تولید هدایت نمی‌شود و به بخش‌هایی مانند طلا و دلار می‌رود یا اینکه در بورس به‌صورت قمار گونه می‌چرخد.
به گفته این مدرس دانشگاه، بازار سرمایه از اجزای تشکیل¬دهنده بازار مالی است و در واقع یکی از شریان¬های اصلی تأمین مالی در یک اقتصاد محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: بازار سرمایه به سبب نقش اساسی در گردآوری منابع از طریق پس¬اندازها، بهینه¬سازی گردش منابع مالی و هدایت آن¬ها به‌سوی مصارف و نیازهای سرمایه¬گذاری در بخش¬های مولد اقتصادی تأثیر زیادی در رشد اقتصادی کشورها ایفا می¬کنند به‌طوری‌که برخی اقتصاددانان بر این عقیده¬اند که تفاوت اقتصادهای توسعه¬یافته و توسعه¬نیافته، نه در تکنولوژی پیشرفته توسعه-یافته¬ها بلکه در وجود بازار سرمایه یکپارچه فعال و گسترده است.
به گفته بیگ‌زاده، سرمایه‌گذاری در بورس یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است و شخصاً نگاه و سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت در این بازار را توصیه نمی‌کنم بنابراین به سهام‌داران توصیه می‌کنم باتوجه‌به ارزندگی بیشتر سهم‌ها سهام‌دار باشند و در صورت عدم اطلاعات کافی و عدم آموزش‌های لازم به‌صورت غیرمستقیم و از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری وارد بازار سرمایه شوند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بورس بازار سهام بازار سرمایه سرمایه گذاری سهام داران بیگ زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۳۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، در روز گذشته معاملاتی (شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) سهامداران عمده در نماد‌هایی مختلفی دست به خرید و فروش سهام زدند که سنگین‌ترین خرید سهامدار عمده به شرنگی تعلق گرفت جایی که یک سهامدار حقیقی ۶۲ میلیارد تومان سهام شرنگی را خریداری کرد.   ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000Iwy

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس