Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@13:23:45 GMT

گلایه نماینده مجلس از بدقولی های مکرر وزیر صمت

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۴۶۳۵

گلایه نماینده مجلس از بدقولی های مکرر وزیر صمت

عبدالجلال ایری در تشریح نشست کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد: کمیسیون بررسی نحوه تامین و توزیع مصالح ساختمانی با حضور وزیر صمت بود که متاسفانه برای سومین مرتبه بدون اطلاع قبلی در جلسه حضور پیدا نکرد؛ این امر موجب گلایه شدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شده است. این رفتارها و بدقولی های مکرر آقای فاطمی امین بیانگر بی توجهی و عدم احساس نیاز به برقراری ارتباط و ارائه گزارش به کمیسون عمران بوده که باید نسبت به این رویه تجدید نظر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جلسه دوم کمیسیون عمران مجلس با حضور معاونان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد و علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، علیرضا فخاری مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن و محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در این جلسه حضور پیدا کرده و هرکدام در خصوص برنامه‌های خود جهت مدیریت مطلوب مجموعه تحت مدیریتشان گزارشی ارائه کردند.

 وی اضافه کرد: در این جلسه اطلاعاتی از وضعیت کنونی مسکن در محدوده ها و محلات هدف بازآفرینی از جمله مناطق بافت فرسوده، بافت تاریخی و سکونتگاه‌های غیررسمی ارائه شد که بر اساس آن حدود 5 میلیون واحد مسکونی هدف بازآفرینی قرار دارند و حدود 20 میلیون نفر از جمعیت کشورمان در این مناطق ساکن هستند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین در خصوص ظرفیت مسکن قابل تولید در پلاک‌های بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در 20 سال آینده گزارشی ارائه شد. از طرفی در این جلسه اعتبارات شرکت بازآفرینی شهری ایران از منابع بخش عمومی دولت در سال 1400 و اعتبار مندرج در لایحه بودجه 1401 مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید نیز گزارشی از وضعیت تامین زمین در شهرهای جدید کل کشور در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن ارائه کرد که طبق این گزارش حدود 608 هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید کشور طبق طرح نهضت ملی مسکن ساخته می‌شود که به مساحت حدود 14 هزار هکتار زمین نیاز داشته و در حال تامین است. طبق گزارش مسئولان حدود 38 هزار واحد مسکونی از پروژه مسکن مهر باقی مانده که باید به زودی تکمیل و به متقاضیان تحویل داده شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت ایجاد شهرهای جدید در کشور اضافه کرد: وجود شهرهای جدید به تعادل بخشی فضایی و جمعیت مناطق کلان شهری در پهنه سرزمینی و مدیریت روند مهاجرتی به شهرهای بزرگ کمک کرده و همچنین از توسعه بی رویه پیرامون کلانشهرها و تخریب زمین های کشاورزی جلوگیری می کند از طرفی امکان پیاده سازی رویکردهای نوین توسعه شهری را ایجاد می کند. اما ایجاد دوگانگی در مدیریت شهری و نبود جذابیت پایین در شهرهای جدید و همچنین عقب ماندگی زیرساخت‌ها و خدمات عمومی چالش‌های جدی شهرهای جدید به شمار می‌روند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: در پایان جلسه نمایندگان نیز هر کدام در خصوص وجود مشکلات پیرامون بازآفرینی شهری، احیای بافت‌های فرسوده و ساخت واحدهای مسکونی در شهرهای جدید مطالبی را بیان کردند و مسئولان نیز توضیحات خود را در این رابطه بیان کردند./تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: کمیسیون عمران مجلس کمیسیون عمران مجلس شهرهای جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست

نماینده کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس بیان کرد: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است. - اخبار سیاسی -

مهدی عسگری نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مشکلات و مسائل موجود در کلانشهرها ، گفت: ریشه‌ی بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است

روندی که درصورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه یافته‌های متعدد و تجربه در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که کدام سبک زندگی و کدام الگوی مسکن و شهرسازی سازگاری بیشتری با آرامش آدمی دارد، گفت: تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد!حتی آزمایش‌های انجام شده بر روی موش‌ها نیز نشان می‌دهد که تراکم جمعیت (باوجود تأمین تمام نیازهای دیگر) به پرخاشگری، اصطکاک، افزایش مرگ و میر و نهایتا فروپاشی کامل جمعیت می‌انجامد.

نماینده کرج و فردیس در مجلس با بیان اینکه سندرم تراکم بلای جان کلانشهرها است،گفت: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است، که با وجود مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم، (افزایش 25درصدی مساحت سکونتگاهی کشور) تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.

عسگری در همین راستا اضافه کرد: این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • پورابراهیمی: طرح مالیات بر سوداگری به کاهش التهابات بازار خودرو، ارز، طلا و مسکن کمک می‌کند
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • جلال‌زاده: زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است