Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@16:33:53 GMT

گردشگری به سبک کرونایی

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۴۶۹۶

گردشگری به سبک کرونایی

پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته و‌سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی شنبه هفته آینده در خیابان سئول تهران در محل دائمی نمایشگاه‌ها میزبان هنرمندان صنایع دستی و فعالان گردشگری سراسر کشور خواهد بود.

روزنامه ایران: پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته و‌سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی شنبه هفته آینده در خیابان سئول تهران در محل دائمی نمایشگاه‌ها میزبان هنرمندان صنایع دستی و فعالان گردشگری سراسر کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن طور که «علی‌اصغر شالبافیان» معاون گردشگری کشور هم در نشست این نمایشگاه اعلام می‌کند جدیدترین نمایشگاه حوزه صنایع دستی و گردشگری بدون نگرانی از جانب امیکرون نیست. شالبافیان می‌گوید: «باوجود موفقیت در حوزه واکسیناسیون عمومی و کاهش تلفات ناشی از کرونا، هنوز نگرانی‌ها درباره سویه جدید اُمیکرون برطرف نشده است. این موضوع از ابتدای برنامه‌ریزی برای نمایشگاه مد نظر ما بود. در همین راستا نیز نمایشگاه با رعایت چهارچوب‌های ستاد ملی کرونا برگزار می‌شود.» او با توجه به آسیب‌های وارد شده به دو حوزه گردشگری و صنایع دستی، رویکرد نمایشگاه را حمایتی و تخصصی می‌خواند و می‌گوید: «تلاشمان بر این بوده نمایشگاه محل ملاقات ذینفعان گردشگری و هم‌افزایی و انسجام بین استان‌ها و انواع گردشگری‌ باشد.» در این نمایشگاه شهرداری‌ها و اتاق‌های بازرگانی هم حضور دارند. شالبافیان حضور جامعه دانشگاهی و رونمایی از بسته‌های سرمایه‌گذاری را از دیگر برنامه‌های نمایشگاه می‌داند و می‌گوید: «در این ایام میزبان هیأت‌های بازرگانی از کشورهای همسایه به صورت فیزیکی و مجازی هستیم.» هیأت‌های تجاری پاکستان، ترکیه، عراق، تاجیکستان، عمان، افغانستان و... در نمایشگاه حضور دارند. نشست‌های آنلاینی هم بین فعالان حوزه گردشگری دو کشور چین، برخی کشورهای اروپایی و ایران در حضور گردشگری همزمان با نمایشگاه انجام می‌شود.
شالبافیان دلیل ادغام همیشگی نمایشگاه حوزه صنایع دستی و گردشگری را هم‌افزایی بین حوزه‌ها می‌داند و می‌گوید: «برگزاری توأمان نمایشگاه این دو حوزه، زیرساخت مناسبی برای ایجاد این هم‌افزایی است. تصمیم قطعی برای ادغام همیشگی نیز پس از بررسی و ارزیابی‌ها در پایان برگزاری نمایشگاه گرفته می‌شود.»
معاون گردشگری درباره حمایت‌های انجام شده از کسب ‌و کارهای گردشگری گفت: «در این دوره حضور کسب‌وکارهای گردشگری در نمایشگاه تسهیل شده و همچنین امکان حضور تشکل‌ها و انجمن‌های حرفه‌ای به صورت رایگان مهیا شده است. ارتباط و طرح مشکلات بخش خصوصی با بخش‌های دولتی ذیربط نیز از دیگر اقدامات برنامه‌ریزی شده است.»
شالبافیان سیاست اصلی وزارتخانه را تسهیل‌گیری، رفع موانع کسب و کارها و هماهنگی‌های بین‌بخشی می‌خواند و می‌گوید: «این سیاست را نیز طی این مدت با برگزاری نشست‌های تجاری و فم‌تورها به میزبانی هشت استان انجام داده‌ایم. همچنین تمام تلاشمان این است که بین کسب و کارهای داخلی با شرکای خارجی پیوند ایجاد کنیم.»
معاون گردشگری با تأکید بر ادامه این سیاست می‌گوید: «حضور در قالب نمایشگاه تخصصی در کشورهای همسایه در حوزه گردشگری سلامت و زیارتی همچنین هماهنگی با رایزنان اقتصادی و فرهنگی برای حمایت از دفاتر خدمات مسافرتی از دیگر اقدامات در این راستاست.»
به گفته شالبافیان تمام ادارات کل استانی موظف شده‌اند که امکان حضور آسیب‌دیدگان از کرونا را در نمایشگاه فراهم کنند.
معاون گردشگری همچنین به برپایی جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های منطقه‌ای در راستای توسعه و رونق گردشگری داخلی اشاره کرد و گفت: «صرفاً برگزاری نمایشگاه تهران آسیب کرونا را جبران نمی‌کند، به همین دلیل برای تسهیل گردشگری داخلی رویدادهای منطقه‌ای تدارک دیده شده و از تقویم این رویدادها در نمایشگاه رونمایی می‌شود.»
او درباره مدیریت برنامه‌ریزی برای سفرهای نوروزی هم می‌گوید: «ستاد خدمات سفر استان‌ها بجز پنج استان به ریاست استانداران تشکیل شده است. همچنین طی هماهنگی با وزارت کشور تمهیدات مناسبی اندیشیده شده است. گردهمایی مدیران کل استانی و حضور برخی استانداران به‌عنوان هماهنگ‌کنندگان دولتی سفرها نیز در نمایشگاه برنامه‌ریزی شده است.»
شالبافیان درباره بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری هم خبر از وجود ۲۰ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه جنگل‌ها با هماهنگی و پیشنهاد سازمان جنگل‌ها و سازمان حفاظت محیط‌ زیست می‌دهد و می‌گوید: «در نمایشگاه در قالب دفترچه‌ای رونمایی می‌شود.»
معاون گردشگری، نبود مشکلات محیط و مسائل بین‌بخشی را به‌عنوان ویژگی اصلی این بسته‌ها اعلام می‌کند و می‌گوید: «در سطح استانی نیز مدیران کل استانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری را شناسایی و در نمایشگاه ارائه می‌دهند. همچنین استفاده از منابع تبصره ۱۸ حدود ۶۰۰ طرح گردشگری با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد شناسایی و معرفی شده‌اند.»
او می‌گوید: «معاونت گردشگری با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت وزارتخانه تاکنون در جذب منابع مالی تبصره ۱۸ موفق عمل کرده است.
در صورتی که اعتبارات موجود تماماً جذب شود، می‌توانیم از دولت برای اختصاص منابع مالی در بازسازی تأسیسات گردشگری نیز درخواست‌هایی را مطرح کنیم.»
شالبافیان همچنین به ۲۸۳ پروژه قابل افتتاح در ۳۱ استان در دهه فجر اشاره می‌کند و می‌گوید: «بیمه راهنمایان گردشگری محمل قانونی پیدا کرده است و امیدواریم این حداقل خواسته آنها استمرار پیدا کند.»
«مصطفی فاطمی» مدیر کل دفتر توسعه گردشگری داخلی هم با امید به اینکه نمایشگاه شروع مجددی برای رونق گردشگری کشور باشد، از حضور تمامی ظرفیت‌های حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی، طبیعی و موزه‌ها خبر می‌دهد.
به گفته او در این نمایشگاه غرفه‌های ویژه به گردشگری خوراک و سلامت اختصاص یافته است.در این نشست زمان بندی نمایشگاه از جمله ایرادهای وارده به برنامه‌ریزی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  بود. «پویا محمودیان» معاون صنایع دستی کشور در پاسخ به این مورد زمان‌بندی را خارج از اراده وزارتخانه خواند وگفت: «تمام نمایشگاه‌ها چهار روز از صبح تا ساعت 3 بعدازظهر باز هستند. با وجود این تلاش کردیم تا نمایشگاه ساعت 5 عصر ادامه داشته باشد.» البته او نگرانی ستاد کرونا برای ازدحام جمعیت را دلیلی می‌داند که اجازه نداد نمایشگاه در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار شود.
محمودیان درباره حمایت‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  کشور از غرفه‌داران باتوجه به ضرر و زیان بالای هنرمندان صنایع دستی در دوران کرونا از حمایت از هنرمندان استان‌های کم برخوردار مثل خراسان شمالی و جنوبی، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، ایلام، سیستان و بلوچستان، کردستان کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و هرمزگان خبر می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گردشگری و صنایع معاون گردشگری سرمایه گذاری حوزه گردشگری صنایع دستی نمایشگاه ها برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۴۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به برندسازی ۱۷ محصول در حوزه صنایع دستی از نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و پنج کالا در سطح بین‌المللی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احسان محمدی _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ - تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی برای ۱۷ محصول برندسازی شده است، اظهار کرد: در همین زمینه، نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و همچنین پنج کالا در سطح بین‌المللی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۵۰ هزار میلیارد ریال در مازندران وجود دارد، افزود: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها شاهد توسعه ظرفیت‌های گردشگری استان خواهیم بود.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اعلام اینکه در این نمایشگاه مازندران با ۱۰ زنجیره ارزش در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی و سایر بخش‌ها حضور پیدا کرده است، گفت: در بحث زنجیره ارزش، زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی به عنوان یکی از دو زنجیره ارزش مورد توجه در مازندران قرار گرفته است.

محمدی از صدور مجوز حدود ۱۹۰ موافقت اصولی در سال گذشته برای متقاضیان تأسیسات گردشگری در مازندران مطرح و بیان کرد: این تعداد ۱۵ مورد در حوزه گردشگری ساحلی و دریایی است که به توان افزایی در این بخش یاری می‌رساند.

وی با بیان اینکه ۸۱ هزار نفر گردشگر خارجی سال گذشته در استان حضور داشته‌اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با لغو روادید گروهی با روسیه و تسری آن به کشورهای دیگر، شاهد حضور شمار بیشتری از گردشگران در استان مازندران باشیم.

کد خبر 749020

دیگر خبرها

  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در نمایشگاه صادراتی تهران
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»