Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اتاق بازرگانی البرز ، محمدرضا طلایی در نشست هم اندیشی تشریح همایش فرصت های تجاری و سرمایه گذاری در امارات متحده عربی که در کرج برگزار شد، گفت:  برپایی  همایش  بهمن ماه جاری فرصت های تجاری و سرمایه گذاری ایران در امارات 

نقش موثری در شناساندن بیشتر ظرفیت های کشورمان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت مرکز تجاری ایران در امارات  افزود: این مرکز حدود یک ماه و نیم پیش  با اخذ مجوز از سازمان توسعه تجارت  کشور راه اندازی شده و اکنون به دنبال تسهیل روابط تجاری با امارات  هستیم.

طلایی به سیاست سازمان توسعه تجارت در راه اندازی مراکز تجاری ایران در کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: در این  زمینه تاکنون مجوز ایجاد ۶ مرکز توسط سازمان  توسعه تجارت کشور صادر شده است و در آینده ای نزدیک تعداد این مراکز  به ۱۵ مورد می رسد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و رییس مرکز تجاری ایران در امارات بیان داشت:  با امکانات موجود در پلتفرم طراحی شده توسط مرکز تجاری ایران در امارات پیش بینی ما این است که تا خردادماه سال ۱۴۰۱، بیش از یک هزار شرکت تولید کننده محصولات شاخص ایرانی در این پلتفرم عضویت یابند و به معرفی محصولات تولیدی خود بپردازند؛ در کنار آن اطلاعات بیش از ۱۴۰ هزار شرکت عربی در حوزه خلیج فارس و شمال آفریقا نیز جمع‌آوری شده است که شرکت های ایرانی عضو این پلتفرم می‌توانند مراودات تجاری خود با این کشورها را پیش ببرند.

طلایی توضیح داد: در قالب ارائه سرویس و خدمات فیزیکی نیز فضایی را در مرکز تجارت جهانی دوبی در اختیار داریم و در آنجا سالن های جلسات را آماده سازی کرده و با یک تیم بازاریابی حرفه‌ای شرکت های ایرانی را به شرکت های عربی منطقه خاورمیانه متصل خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه کشور امارات با جمعیت بیش از ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به عنوان هاب اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا مطرح است، گفت: در یکسال گذشته به دلیل وضعیت اقتصادی امارات و مشکلات در این زمینه، فعالان اقتصادی این کشور سعی کرده اند که مراودات تجاری بیشتری با ایران برقرار کنند.

طلایی ادامه داد:  طبق آمارهای غیررسمی از امارات از فروردین ماه سال جاری تاکنون نام بیش از ۲ هزار شرکت تولیدی  ایرانی در امارات  ثبت شده است که بیشتر آنها  شرکت های کوچک و متوسط هستند.

رییس مرکز تجاری ایران در امارات گفت : همزمان با سفر وزیر صنعت ، معدن و تجارت  کشورمان  به امارات  در ۱۹ بهمن  همایش فرصت های تجاری و سرمایه گذاری ایران در این کشور برگزار می شود.

طلایی در تشریح بخشی از برنامه های همایش فرصت های تجاری و سرمایه گذاری ایران در کشور امارات گفت: دیدار شرکت های ایرانی عضو هیات تجاری اعزامی به امارات با ایرانیان مقیم این کشور از طریق شورای بازرگانی دوبی و دیدار با تجار خارجی مقیم آنجا و در کنار آن برگزاری نمایشگاه مجازی ایران و امارات قسمتی از اقداماتی هستند که انجام خواهد شد.

رییس مرکز تجاری ایران در امارات عنوان کرد: پس  از وقفه‌  طولانی مدت ۱۲ ساله این نخستین رویداد تجاری مهم و قابل توجه میان ایران و امارات است و امیدواریم شاهد حضور بیشتر شرکت های ایرانی در این کشور باشیم.

استان البرز داری سه هزارو ۵۰۰ واحد تولید و صنعتی است.

برچسب‌ها البرز توسعه اقتصادی امارات‌ متحده ‌عربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز توسعه اقتصادی امارات متحده عربی البرز توسعه اقتصادی امارات متحده عربی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری شرکت های ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

سیدمحمدصادق قنادزاده، معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت تجارت با قاره آفریقا،  در نشست خبری گفت: بی‌شماری فرصت‌های ناشناخته تجاری در این قاره بر همه تجار مسلم شده است؛ به بیان دیگر این ذهنیت وجود دارد که آینده تجارت دنیا در آفریقا رقم خواهد خورد.

او با تاکید بر اینکه ملت و دولت‌های آفریقایی با ایران زاویه سیاسی ندارند، تصریح کرد: از بعد تجارت عقلانی، افزایش حجم مبادلات تجاری با کشورهای آفریقایی یک امر مسلم است همچنین مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بر توسعه روابط تجاری و اقدامات ویژه با کشورهای آفریقایی تاکیدات ویژه دارند، در حالی که تجارت ایران با کشورهای این قاره در 4 دهه اخیر به محاق رفته است؛ از این‌رو در تلاشیم که غفلت از این بازارها را پوشش بدهیم.

قنادزاده بیان کرد:یکی از اهداف برگزاری دومین اجلاس بین‌ا‌لمللی ایران و آفریقا به نوعی شناخت توانمندی‌های صادراتی ایران است.

معاون سازمان توسعه تجارت ادامه داد:تراز تجاری کشورهای آفریقایی با سایر کشورها متوازن است، یکی دیگر از اهداف اجلاس این است که علاوه بر تامین نیازمندی‌های ایران از این قاره به نوعی توازن تجاری را متقارن و به هم نزدیک کنیم.

به گفته این مقام مسئول،تجارت ایران با این قاره بر صادرات چند کالا ویژه متمرکز است از این‌رو روند صادرات با این کشورها نوسان دارد. اما تردیدی نیست که ظرفیت تجارت دوجانبه می‌تواند به ده‌ها میلیارد دلار برسد. در حال حاضر کفه تجارت یک طرفه است، به همین دلیل چندان عدد مراودات تجاری بالا نمی‌رود، به عنوان نمونه تجارت امسال ایران با کشورهای آفریقایی یک و یک دهم درصد بود که سهم ایران از این تجارت یک درصد بود و سهم آفریقایی بسیار ناچیز بود.

قنادزاده ادامه داد: هدف‌گذاری‌های برای دنبال کردن کشت فراسرزمینی از سوی  کمیته تخصصی کشت فراسرزمینی وزارت کشاورزی، انجام شده است و امیدواریم که در حاشیه اجلاس با وزرای کشاوزری کشورهای آفریقایی در این زمینه به نتایج مطلوب برسیم.

معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت در خصوص تشریح دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: این رویداد در فضایی برای برگزاری بیش از ۱۵۰ نشست رو در روی تجاری برای بخش خصوصی ایجاد کردیم.

او افزود: در حوزه آفریقا ضعف شناخت نسبت به پتانسیل‌های تجاری وجود دارد همچنین آفریقا سرزمین فرصت‌هاست و تلاش این است در دولت سیزدهم با دیپلماسی اقتصادی و سیاسی روابط تجاری دو کشور توسعه یابد.

قنادزاده تصریح کرد:در حوزه‌های معدنی، کشاورزی، تامین نهاده‌ها، تامین مواد اولیه، کشت فراسرزمینی ، نفت و پتروشیمی، عمران و خدمات فنی و مهندسی، تجهیزات پزشکی و دار‌و پتانسیل همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک وجود دارد، 

به گفته ضیغمی،زیرساخت‌های حمل و نقل و ترانزیت با آفریقا در حال ارتقا است همچنین در مورد روابط بانکی و پولی و تضامین اقداماتی در دست اجراست.

 او گفت: آمار واقعی تجارت با آفریقا بسیار بیشتر از آمارهای موجود است همچنین، هدف ما ظرفیت‌سازی و ریل‌گذاری برای افزایش تجارت بخش خصوصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • حضور ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند