Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ولادیمیر پوتین» در رسانه‌ها و میان چهره‌های سیاسی جهان به‌عنوان فردی شناخته می‌شود که در همه دیدارهای رسمی با تاخیر حضور می‌یابد تا برتری خود را نشان دهد اما در دیدار با «سید ابراهیم رئیسی» نه تنها تاخیر نکرد بلکه رفتاری دوستانه و محترمانه داشت.

به گزارش ایران آنلاین، «ولادیمیر پوتین» رهبری با ویژگی‌های شخصیتی متفاوت از سایر مقام‌های ارشد روسیه و جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توانایی‌های وی موجب شده تا بتواند کشوری فروپاشیده و نیازمند به غرب را در دو دهه به سطوح برتر قدرت در جهان بازگرداند. وی فردی است که از ظرایف امور سیاسی و تشریفات در مواجهه با میزبان و میهمان مطلع است و به خوبی از ویژگی‌های بدنی یا حالت چهره و دیگر توانایی‌هایش برای تحت تاثیر قرار دادن طرف مقابل استفاده می‌کند.

 احوالپرسی متفاوت پوتین
در چند روز اخیر و پس از سفر «سید ابراهیم رئیسی» به روسیه و دیدار با پوتین، حاشیه‌پردازی‌های گسترده‌ای در مورد دیدار رئیسان جمهوری دو کشور توسط رسانه‌های غربی مطرح شده و برخی افراد و رسانه‌ها در داخل نیز به آن دامن زدند. شاید در نگاه نخست نظر آن‌ها درست باشد و پوتین رفتاری متفاوت از گذشته را در دیدار با رئیسی داشت. 
در فایل تصویری که در روزهای اخیر در رسانه‌ها دست به دست می‌شود مشخص است که پوتین برخلاف معمول دیدارهایش با رهبران جهان در محل ویژه ملاقات در کاخ کرملین منتظر رسیدن و ورود رئیس جمهوی کشورمان به داخل اتاق است. پوتین با رویی خوش و لبخند جواب سلام آقای رئیسی را به فارسی با «علیکم سلام» پاسخ می‌دهد.

احوالپرسی گرم دو رئیس جمهوری به همین جا ختم نشد و پوتین به زبان روسی و به صورت تلویحی نوعی ابراز حسرت می‌کند که «به خاطر کرونا نمی‌شود عادی زندگی کرد» تا دو نفر از نزدیک با یکدیگر مصافحه داشته باشند.
در ادامه فیلم این دیدار، رئیس‌جمهوری کشورمان از دیدار با همتای روس خود ابراز خوشحالی کرد و رئیس‌جمهوری روسیه با لبخند پاسخ می‌دهد «من هم از دیدار شما خوشحالم؛ بفرمایید».

شهرت تاخیرهای پوتین
همین فیلم ۱۲ ثانیه‌ای نشان می‌دهد پوتین بسیار متفاوت از گذشته رفتار کرده و ضمن استقبال گرم از فرستاده کشورمان، حتی دقایق یا لحظاتی را در انتظار رسیدن ایشان در داخل اتاق مانده بود.  

پوتین در جهان به عنوان رهبری شناخته می‌شود که عادت دارد دیرتر به محل دیدار برود و طرف مقابل را برای دقایق و حتی در برخی مواقع برای چند ساعت منتظر نگاه دارد.

این موضوع از آنجا در خور توجه است که همه رسانه‌ها و کارشناسن مسائل تشریفات یا متخصصان تحلیل رفتار بدن تاکید می‌کنند رئیس‌جمهوری روسیه در شیوه برخورد با طرف مقابل دیدگاه و نظرش را به‌راحتی و بدون واسطه منتقل می‌کند. همانگونه که وی چند سال پیش در مقابل رهبر معظم انقلاب با نهایت احترام حضور یافت و هدیه نفیسی را به ایشان تقدیم کرد، پوتین در دیدار با رئیس‌جمهوری کشورمان نیز علاقه‌مندی به دوستی با ایران را با ابراز کلمات فارسی و انتظار در اتاق و خوش‌وبش دوستانه نشان داد. این درحالی است که پوتین در جهان به عنوان رهبری شناخته می‌شود که عادت دارد دیرتر به محل دیدارها برود و طرف مقابل را برای دقایق و حتی در برخی مواقع برای چند ساعت منتظر نگاه دارد.

در جدول زیر نمونه هایی از تاخیرهای هدفمند پوتین در دیدار با رهبران برجسته جهان دیده می‌شود.


این جدول از سوی موسسه «استاتیستا» تهیه شد و نشریه انگلیسی زبان «ایندیپندنت» آن را منتشر کرد. در صدر این فهرست «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان قرار دارد که در سال ۲۰۱۴ مجبور شد بیشتر از ۴ ساعت برای دیدار با رئیس‌جمهوری روسیه منتظر بماند. پوتین در دیدار با نخست‌وزیر ژاپن در سال ۲۰۱۶ با تاخیری سه ساعته وارد اتاق ملاقات شد. «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری سابق آمریکا هم مجبور شد برای دیدار با همتای روس خود ۴۰ دقیقه منتظر بماند. حتی ملکه الیزابت نیز که به‌شدت به رعایت وقت و اصول تشریفات حساس است برای دیدار با پوتین مجبور شد حدود یک ربع منتظر بماند.

روزنامه «ساندی تایمز» در مورد دیدار سال ۲۰۱۸ پوتین با «دونالد ترامپ» در هلسینکی نیز آورده است: رئیس‌جمهوری روسیه بار دیگر تاکتیک مورد علاقه خود را تکرار کرد و با تاخیر بیشتر از نیم ساعتی به دیدار با همتای آمریکایی خود رفت.
 


پوتین برای دیدار با رهبر اوکراین سه ساعت و پادشاه اسپانیا ۲۰ دقیقه تاخیر داشت و تنها برای یکی از دیدارهایش با پاپ سر وقت حاضر شد. نشریه «نیویورک پست» در این زمینه نوشت که پوتین در سومین دیدار خود با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان در سال ۲۰۱۹ با ۴۵ دقیقه تاخیر وارد محل ملاقات شد.

تارنمای نشریه «Korea Herald» نیز نوشت: پوتین دیدار با «مون جائه» رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی را با ۳۰ دقیقه تاخیر شروع کرد و بار دیگر شهرت خود در آغازِ با تاخیر دیدارها با مقام‌ها را عملی ساخت.
 


طبق این گزارش، پوتین سابقه طولانی در تاخیر با مقام‌های دیگر کشورها دارد. برخی کارشناسان تاخیرهای مکرر پوتین را یک رفتار استراتژیک برای حفظ دست بالا در نشست با مقام‌های دیگر کشورها می‌دانند.
اکنون تاخیرهای پوتین موضوعی عادی شده تا جایی که همان زمان دفتر رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی اعلام کرد: با توجه به شهرت پوتین به دلیل تاخیر، ما انتظار داشتیم او حتی دیرتر بیاید و به نظر من ۳۰ دقیقه تاخیر اشکالی ندارد.

نمایش قدرت برای تاثیرگذاری بر طرف مقابل
تحلیلگران و رسانه‌ها، تاخیرهای پوتین را نشانه‌ بازی قدرت دانسته و هدف آن را تاثیرگذاری بر طرف مقابل می‌دانند. نشریه «بیزینس اینسایدر» در این رابطه نوشت: تاخیر پوتین در شروع دیدارها نوعی بازی قدرت است که چند سال پیش حتی ترامپ مغرور را هم مجبور به پذیرش آن کرد.
این نشریه آمریکایی برای آنکه از شدت فشار این بازی پوتین روی کاخ سفید بکاهد، اضافه‌کرد: در حالی که ترامپ حدود یک ساعت منتظر پوتین بود اما رئیس‌جمهوری روسیه دیگر رهبران جهان بیشتر از این منتظر نگاه می‌دارد.

تاخیرهای پوتین در رسیدن به مکان جلساتِ برنامه‌ریزی از سوی وی، نوعی بازی و نمایش قدرت است.«جاناتان ایال» متخصص امور روسیه در موسسه خدمات سلطنتی تاکید کرد: به طور قطع این تاخیرها در رسیدن به مکان جلساتِ برنامه‌ریزی از سوی وی، نوعی بازی قدرت بود تا ترامپ را منتظر نگاه دارد. هیچ تردیدی وجود ندارد که این اقدام یک پیام سیاسی برای رهبر آمریکا بوده است.

روزنامه «گاردین» نیز در مورد دلایل تاخیر پوتین در دیدارهایش نوشت: شکیبایی ممکن است یک فضیلت باشد اما تعداد کمی از مردم هستند که پاپ را منتظر نگه می‌دارند. با این حال، ولادیمیر پوتین یک استثناست و رئیس‌جمهوری روسیه با یک ساعت تأخیر در جلسه خود در واتیکان حاضر شد.

به نوشته گاردین، تأخیر پوتین از رهبری به رهبر دیگر متفاوت است و به تعبیر پوتین، یک ساعت انتظار نشانه احترام است. او نخستین دیدارش با پاپ فرانسیس در سال ۲۰۱۳ را با ۵۰ دقیقه تاخیر شروع کرد. همچنین «ویکتور یانوکوویچ» رئیس‌جمهوری برکنار شده اوکراین، یک بار به مدت چهار ساعت منتظر دیدار با پوتین ماند؛ دیگر رهبران اروپایی نیز تا حدود یک ساعت یا بیشتر انتظار کشیدند. در سال ۲۰۱۲ هم پوتین «جان کری» را حدود سه ساعت در فرودگاه مسکو معطل و منتظر گذاشت.

پوتین به کنفرانس‌های خبری، تلویزیونی و رویدادهای تنظیم شده به موقع می‌رسد؛ تاخیر وی در ملاقات با سیاستمداران روس و بین‌المللی یک سیاست روان‌شناختی را دنبال می‌کند.به نوشته این روزنامه، پوتین به کنفرانس‌های خبری، تلویزیونی و رویدادهای تنظیم شده به موقع می‌رسد؛ فرضیه اصلی این است که تاخیرش در ملاقات با سیاستمداران بین‌المللی، یک سیاست روان‌شناختی را دنبال می‌کند.

مقایسه رفتاری که رئیس‌جمهوری روسیه نسبت به تقریبا همه رهبران و رئیسان کشورهای جهان داشته است با دیدار صمیمانه و محترمانه وی با رئیسی نشان می‌دهد تقریبا هیچ یک از اظهارات و تحلیل‌ رسانه‌های مخالف که هدف تخریب روابط تهران_مسکو را دنبال می‌کنند درست نبوده است.

در واقع هدف دشمنان دو کشور این است تا دستاوردهای سفر رئیسی و اهمیت روابط راهبردی دو کشور را زیرسؤال ببرند و افکارعمومی در داخل را مقابل دولت و نظام قرار دهند. جالب اینجاست که مُبلّغ این خط خبری رسانه‌هایی همچون بی‌بی‌سی فارسی، ایران اینترنشنال و ... هستند. حال آنکه پوتین برخلاف همه دیدارهای داخلی و خارجی خود، هیچ تاخیری را در دیدار با رئیسی نداشت و در بدو ورود باخوشرویی و حتی مشابه رئیس‌جمهوری کشورمان به وی ابراز احترام کرد.

منابع:

https://www.businessinsider.com/putin-made-trump-wait-before-summit-power-play-compliment-۲۰۱۸-۷
https://www.independent.co.uk/news/world/politics/vladimir-putin-russia-president-late-meetings-world-leaders-queen-pope-angela-merkel-barack-obama-a۷۵۰۷۹۱۶.html
http://www.koreaherald.com/view.php?ud=۲۰۱۷۰۹۰۶۰۰۰۹۷۶
https://nypost.com/۲۰۱۹/۰۷/۰۴/vladimir-putin-shows-up-late-for-meeting-with-pope-francis
https://www.theguardian.com/world/۲۰۱۵/jun/۱۱/why-is-vladimir-putin-always-late-russian-president-tardiness-pope-francis
https://www.thetimes.co.uk/article/putin-arrives-late-for-meeting-but-trump-comes-even-later-۳۰c۲x۳jbh

انتهای پیام/

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهوری روسیه پوتین در دیدار دیدار با رئیس برای دیدار دقیقه تاخیر ساعت منتظر منتظر نگاه طرف مقابل رسانه ها یک ساعت مقام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار رهبر شیعیان کشور آفریقایی مالی، ضمن ابراز خرسندی از ترویج مکتب اسلام و اهل بیت در دیگر کشورها ابراز داشت: حقیقتاً زمانی که عزیزانی مانند شما را می‌بینیم که به سبب ارتباطی که با حوزه علمیه قم داشته‌اند، امروز در کشور خود مورد اعتماد مردم‌اند و عَلَم اسلام و مکتب اهل بیت را در دست گرفته‌اند، برای ما مایه مباهات است.

امام جمعه قم با اشاره به نقش اخلاق در تبلیغ دین اظهار کرد: پیامبر با رفتار و اخلاق پیروز شد «وَلَو کُنتَ فَظًّا غَلِیظَ ٱلقَلبِ لَٱنفَضُّواْ مِن حَولِکَ.» بنابراین شما نیز باید با اخلاق، تفکر اهل بیتی را در کشور خود گسترش دهید.

وی ادامه داد: امام رضا علیه السلام می‌فرماید «فَإِنَّ اَلنَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ کَلاَمِنَا لاَتَّبَعُونَا.» یعنی اگر مردم زیبایی‌های کلام ما را بدانند، از ما پیروی خواهند کرد. بنابراین باید قبل از گفتار، با رفتار دین را به مردم معرفی کنیم «کُونُوا دُعَاهً لِلنَّاسِ بِغَیْرِ أَلْسِنَتِکُمْ.»

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: مردم رفتار ما را نگاه کرده و ارزیابی می‌کنند و در نتیجه همین رفتار است که اگر گفته‌های ما منطقی باشد به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند.

وی تأکید کرد: آنگونه مکتب اهل بیت علیهم السلام را به مردم معرفی کنید که دل‌های آماده به شما گرایش پیدا کنند، زیرا شما نماینده مکتبی هستید که می‌تواند ایجاد جاذبه نماید.

استاد حوزه علمیه قم ابراز امیدواری کرد: امیدواریم حضورتان در ایران و خصوصاً شهر مقدس قم، عزم و اراده شما را برای تلاش بیشتر فراهم سازد که خداوند متعال می‌فرماید «وَ الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا.»

وی با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در جهان خاطر نشان کرد: کی باور می‌کردیم که عزیزان ما در کشورهای آفریقایی به برکت این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی – مدافع انقلاب بشوند و حتی هدایت گری مردم را بر عهده بگیرند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران نه تنها مدافع شیعه و مسلمانان، بلکه مدافع تمامی مظلومان جهان است. ما قدر تک تک شما را می‌‎دانیم و در مشکلات در کنار شما خواهیم بود، زیرا جمهوری اسلامی مسلمانان را عنصر پیکر واحد می‌داند.

در ابتدای این جلسه، رهبر شیعیان مالی ایران را پشتیبان انسانیت و کشوری عنوان کرد که اسلام را سر پا نگاه داشته است و گفت: همگان می‌دانند که ایران از مظلومان دفاع می‌کند.

«سید محمد شوالا حیدرا» همچنین گزارشی از وضعیت شیعیان کشور مالی و انعکاس خوب حمله ایران به رژیم صهیونیستی در کشورهای آفریقایی ارائه شد.

کد خبر 6095647

دیگر خبرها

  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • تاخیر در دیدار حساس: هوادار سکته کرده بود!
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • واکنش جالب نویدکیا به غیبت منتظر محمد