Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان - نماینده تهران، ری، شمیرانات،اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت کسانی که در دولت روحانی حضور داشته‌اند، تصمیم‌های بودجه‌ای کشور را می‌گیرند.

مالک شریعتی نیاسر در نشست علنی امروز مجلس گفت که نماینده دولت او را به علت انجام وظایف قانونی تهدید کرده است.

این گفته پس از وارد کردن ۲۶ هزار میلیارد تومان از منابع داخلی شرکت دولتی گاز به بودجه عمومی کشور مطرح شده که تاکنون در لایحه بودجه در نظر گرفته نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس از این اقدام به عنوان شفاف‌سازی تاریکخانه‌ای در منابع بودجه یاد کرده که در روزهای گذشته اتفاق افتاده است.

به نقل از آقای شریعتی در فضای مجازی نوشته شده شرکت گاز درآمد حاصل از فروش و صادرات گازهای اتان، پروپان و بوتان موسوم به LPG را برای خودش هزینه‌ می‌کرده و در بودجه سالانه در نظر گرفته نمی‌شده است.

به گفته او «هیچ مبنای قانونی برای انحصار استفاده از این منابع قطعی، درون شرکت‌های دولتی نفت و گاز وجود ندارد که تصمیم‌گیری آن در اختیار چند نفر خاص باشد.»

نماینده تهران منابع حاصل از فروش این گازها را «منبع نجومی» توصیف کرده و توضیح داده در ۲سال اخیر، وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه مستنداتش را ارائه نکرده‌اند و کمیسیون تلفیق بودجه مجلس هم، از ۹۰ هزار میلیارد تومانی پیشنهاد شده در لایحه بودجه ۱۴۰۱، مبلغ ۲۶ هزار میلیارد تومان معادل یک میلیارد دلار را اضافه کرده است.

شریعتی نوشته «از سوی یکی از مدیران حاضر، ‎تهدید شدم که هزینه این اقدام را در رسانه خواهم داد. او ظاهرا فراموش کرده در ماجرای رد اعتبارنامه همکار سابق سازمانی‌اش در ابتدای مجلس یازدهم، نه تهدید جانی نه تهدید آبرویی، مانع ما نشد و این بار هم به لطف خدا نخواهد شد.»

نمایندگان مجلس یازدهم در ابتدای این دوره از پارلمان، اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، نماینده گچساران و باشت را ابطال کرده بودند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون شفاف سازی برنامه و بودجه مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • مستقر شدن بالگرد در لرستان برای جلوگیری از آتش‌سوزی احتمالی ضروری است
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت