Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجموعه نمایشگاهی گفتمان هنر پارسی و معاصر ایران در کشور چین در حال برگزاری است.

این نمایشگاه که با ارائه آثار چهل و سه هنرمند معاصر ایران در شهرهای مختلف چین از شانگ‌های تا نانجینگ شکل گرفته، قرار است باعث آشنایی بیشتر هنرمندان و مردم چین با هنر معاصر ایران شود.

حسین بربار، برگزارکننده این نمایشگاه درباره اهداف نمایشگاه می‌گوید: «غالب مردم و حتی هنرمندان چینی از هنر ایران، تنها فرش و یا صنایع دستی و ظریفه دوران صفوی و قاجار را به خاطر دارند و آشنایی با هنر و هنرمندان امروز ایران، هدف اصلی نمایشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در افتتاحیه این نمایشگاه در موزه پاورلانگ در شانگ‌های که یکی از معتبرترین موزه‌های آن شهر است، تعجب همگان از رییس موزه گرفته تا  هنرمندان و مقامات شهر، از به‌روز و پیشرو بودن هنر ایران و نگاه به هویت ایران و ایرانی برانگیخته شده بود.»

عادل یونسی، یکی از کیوریتورهای این نمایشگاه نیز گفت: «در گام نخست این رخداد هنری، سعی بر آن شد تا بتوانیم از انواع آثار هنری با ژانرها و سبک‌های مختلف حتی در بازه سنین مختلف هنرمندان، آثاری گرد آوری و ارائه شود. از نقاشی فیگوراتیو تا انتزاعی، مجسمه و حتی چیدمان در این تور نمایشگاهی به نمایش درآمده است.»

او ادامه داد: «به این نکته هم توجه داشته‌ایم که برخی از هنرمندان معاصر ما در حراجی‌های خارج از کشور شناخته شده هستند و به سقف قیمت و ارزش‌گذاری رسیده‌اند و آثارشان به راحتی قابل رصد است. بدین جهت از قراردادن آثار آنان در این فهرست پرهیز کرده‌ایم.»

عدنان مصلایی هم که روابط عمومی و بخش ارتباطات این نمایشگاه را بر عهده دارد، با اشاره به سابقه تبادلات فرهنگی ایران و چین و تاثیرات متقابل آن به لحاظ محوریت ایران در جاده ابریشم، گفت: «با توجه به تصمیم و اراده کشور چین به احیای جاده ابریشم، این نمایشگاه می‌تواند سر آغاز بسیار مناسبی برای تبادلات فرهنگی و هنری برای همه کشورهای مسیر جاده ابریشم باشد.»

او افزود: «این نمایشگاه به همت بخش خصوصی و لطف هنرمندان شکل گرفته است و از طریق بازخوردها تاکنون، می‌توان به تاثیر این رویداد بر نگاه مردم و هنرمندان چینی به ایران پی برد. این افتخار ماست که این اتقاق دارد رقم می‌خورد و ای کاش مسئولین و متولیان فرهنگ و هنر به این تاثیرات غیر مستقیم، ایمان بیاورند و برای جلوه واقعی چهره ایرانیان، به هنر و هنرمند و برگزاری این گونه رویدادها ، اهتمام بیشتری داشته باشند.»

۵۷۲۴۴

کد خبر 1596703

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نمایشگاه هنری هنرمندان هنرهای تجسمی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۱۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • خلق اثر هنری شگفت انگیز دیوار چین (فیلم)
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • یک مقام دولتی عنوان کرد؛ ارتباط شبه سوییفت با برخی کشور‌ها داریم
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود