Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید تخت روانچی سفیر و نماینده دائم ایران  در سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت در مورد وضعیت افغانستان اظهار داشت: آزادسازی دارایی های مسدود شده افغانستان برای احیای اقتصاد این کشور و نجات جان مردم ضروری است و به هیچ وجه نباید سیاسی و مشروط شود.

سفیر ایران در سازمان ملل اظهار داشت: افغانستان با یک بحران انسانی بی سابقه مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش های سازمان ملل، بیش از 24 میلیون نفر به کمک های بشردوستانه نیاز دارند و نیمی از جمعیت با گرسنگی مطلق روبرو هستند.

تخت روانچی گفت: علاوه بر این، بیش از 9 میلیون نفر آواره هستند. اگر وضعیت کنترل نشود، می تواند منجر به فروپاشی اجتماعی-اقتصادی این کشور شود.

وی افزود جمهوری اسلامی ایران نگرانی جدی خود را از پیامدهای مخرب احتمالی این وضعیت بر امنیت و ثبات منطقه از جمله کشورهای همسایه ابراز می دارد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اظهار داشت ایران تاکنون محموله های کمک های بشردوستانه شامل کالاهای اساسی از جمله غذا، دارو، و تجهیزات پزشکی به افغانستان ارسال کرده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل ادامه داد پس از تسلط طالبان، ایران به منظور کمک به مردم افغانستان، مرزهای خود را با افغانستان باز نگه داشته و در حال حاضر تجارت عادی بین دو طرف جریان دارد. 

تخت روانچی به ورود آوارگان به ایران اشاره کرد و گفت: بعد از روی کار آمدن طالبان در تابستان گذشته، روزانه هزاران نفر از شهروندان افغانستان وارد ایران می شوند و به رغم تحریم های غیرانسانی ایالات متحده آمریکا که مشکلات زیادی را برای دولت و مردم ایران ایجاد کرده است، جمهوری اسلامی ایران خدمات مختلفی از جمله آموزش، بهداشت و درمان، آموزش های حرفه ای و اشتغال به آوارگان افغان مقیم کشورمان با کمترین کمک جامعه جهانی، ارائه می دهد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: علاوه بر این، ما همزمان با برنامه واکسیناسیون ایرانیان، پناهندگان افغان را نیز در برابر کرونا واکسینه می‌کنیم.

تخت روانچی تاکید کرد که به دلیل اعمال تحریم های آمریکا، منابع مالی ما محدود شده است. بدیهی است اگر جامعه جهانی نتواند به موقع به ایران کمک های لازم ارائه کند، ما به تنهایی قادر به ادامه حمایت خود از پناهجویان افغان که تعداد زیادی از آنها  از طریق ایران به دنبال رفتن به اروپا هستند، نخواهیم بود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد اظهار داشت: ما بار دیگر از جامعه بین‌الملل به‌ ویژه کشورهای کمک کننده می‌خواهیم که به مسئولیت‌های خود عمل کنند و منابع مالی جدید را به همسایگان افغانستان برای کمک به پناهندگان و آوارگان اختصاص دهند.

تخت روانچی با یادآوری اهمیت تلاش‌های سازمان ملل متحد در کمک به افغانستان گفت ایران همواره از تلاش ها و نقش سازمان ملل حمایت می کند.

 این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل به قطعنامه 2615 شورای امنیت در مورد معافیت کمک های بشردوستانه از مقررات تحریمی اشاره و ابراز امیدواری کرد این قطعنامه بتواند فرایند کمک های بشردوستانه به موقع به مردم نیازمند در افغنستان را تسهیل کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد: در کنار مسائل بشردوستانه، نگرانی های مشروع دیگری مانند ضرورت ایجاد یک حکومت فراگیر و منتخب در افغانستان باید مورد توجه  قرار گیرد.

تخت روانچی گفت: علاوه بر این، باید برای مبارزه با تروریسم و جنایات سازمان یافته در افغانستان تلاش کرد و به همان اندازه مهم، ارتقا و حمایت از حقوق بشر همه افغان‌ها از جمله زنان و دختران، باید تضمین شود.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد افزود: ایران در تحقق این اهداف، به تعامل خود با همه طرف ها در افغانستان از جمله طالبان ادامه خواهد داد و در این راستا، اخیرا میزبان یک هیات بلندپایه از طالبان بوده است.

 وی اضافه کرد ما همچنین به رایزنی های خود با همسایگان افغانستان و همچنین شرکای منطقه ای و بین المللی خود از جمله سازمان ملل ادامه خواهیم داد تا به صلح، امنیت و ثبات پایدار در افغانستان کمک کنیم.

نماینده ایران در سازمان ملل اظهار داشت به دلیل اعمال تحریم های آمریکا، منابع مالی ایران محدود شده و بدیهی است که اگر جامعه جهانی نتواند به موقع به ایران کمک های لازم ارائه کند، ما به تنهایی قادر به ادامه حمایت خود از پناهجویان افغان که تعداد زیادی از آنها  از طریق ایران به دنبال رفتن به اروپا هستند، نخواهیم بود./تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: تخت روانچی ایران در سازمان ملل متحد جمهوری اسلامی ایران کمک های بشردوستانه نماینده دائم ایران تخت روانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶