Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) در بخشی از گفت‌و‌گوی خود با رسانه‌های عبری زبان به عدم توانایی این رژیم در کنترل بادیه‌نشینان فلسطینی در صحرای نقب اذعان کرده و تهدید کرد که دور آن‌ها فنس خواهد کشید.

به نوشته وبگاه معا، او در خصوص شرایط صحرای نقب که اخیرا نیز شاهد درگیری فلسطینیان با مأموران رژیم صهیونیستی بود، گفت: «مشکل، واقعی و خطرناک است و در ۲۰ سال اخیر به دلیل نادانی دولت‌های مختلف، بخش‌های زیادی از نقب را از دست دادیم اما ما از موضع قانون و نظم وارد شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نفتالی بنت در ادامه گفت که باید پروژه درخت‌کاری در صحرای نقب علی‌رغم مخالفت شدید ساکنان عرب، به اجرا گذاشته و در این راستا صدها نیروی پلیس برای سرکوب مخالفان فلسطینی به مناطق آن‌ها در صحرای نقب فرستاده شود. در تاریخ ۲۳ دی ماه مأموران صهیونیستی با بولدزر و ماشین آلات این بار به بهانه درخت‌کاری وارد دو روستای الاطرش و روستای السعوه در منطقه «نقب» شده‌ و اقدام به همسطح‌سازی و تخریب روستاهایی که بیشتر شبیه چادرنشینی است کردند. فلسطینی‌ها همه طرح‌های تل آویو در صحرای نقب را بهانه‌ای برای بیرون کردن ساکنین اصلی این منطقه از روستاهای آباء و اجدادیشان می‌دانند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: «طرح درخت‌کاری را به اجرا خواهیم گذاشت تا این پیام را بدهیم که ما عقب نخواهیم نشست و امیدواریم که موفق به حل تنش بشویم.»

او در خصوص ساکنان فلسطینی صحرای نقب نیز مدعی شد که آن‌ها به شکل غیر قانونی در آن مناطق زندگی می‌کنند، اما هنوز منطقه‌ای برای تجمیع و اسکان آن‌ها به طور قانونی مشخص نشده و تل آویو باید فلسطینیان نقب را در چندین شهرک جای دهد. این ادعای نفتالی بنت در حالی است که ساکنان فلسطینی صحرای نقب پیش از تشکیل رژیم نامشروع صهیونیستی در این منطقه زندگی می‌کردند.

 با مهاجرت اجباری فلسطینیان ساکن این روستاها، ۲۶۰ کیلومتر مربع  از خاک فلسطین به اشغال صهیونیست‌ها در می‌آید.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این راستا تهدید کرد که به زودی به دلیل عدم توانایی در کنترل فلسطینی‌های بادیه‌نشین در صحرای نقب دور مناطق سکونت آن‌ها فنس‌کشی خواهد شد. او در این راستا به جنگ ۱۲ روزه غزه و درگیری‌های خیابانی گسترده در شهرهای مختلف فلسطین اشغالی اشاره کرد و گفت که برای ممانعت از وقوع چنین رخدادی، طرح فنس‌کشی به اجرا گذاشته خواهد شد.

تلاش ها برای بیرون کردن فلسطینی‌ها از این منطقه دهها سال بود که جریان داشت، تا اینکه رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۰ حکم به غیر قانونی بودن دهها روستای فلسطینی‌نشین در صحرای نقب داد. اما ساکنان این روستاها می‌گویند که خانه‌هایشان پیش از تشکیل رژیم صهیونیستی ساخته شده است. پس از آن حکم اقدامات صهیونیست‌ها برای تخریب و مهاجرت اجباری فلسطینی‌های باقی مانده چندین برابر شد، اما ساکنان هربار پس از خروج بولدزرها و مأموران، اقدام به بازسازی خانه‌هایشان با وسایل ساده می‌کنند.

در صحرای نقب، بیش از ۴۰ روستا واقع شده است که رژیم صهیونستی از سال ۱۹۵۱ به دنبال تخریب آن‌ها و کوچاندن اجباری ساکنانش است. در این راستا، منابع صهیونیستی در سال ۲۰۱۹ از برنامه جدید این رژیم برای مهاجرت اجباری دهها هزار فلسطینی در «صحرای نقب» خبر دادند. منابع خبری اسرائیلی در آن زمان نوشتند که مقامات تل آویو قصد دارند این برنامه را در طول چهار سال به اتمام برسانند. با مهاجرت اجباری فلسطینیان ساکن این روستاها، ۲۶۰ کیلومتر مربع  از خاک فلسطین به اشغال صهیونیست‌ها در می‌آید.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: صحرای نقب فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی مهاجرت اجباری صحرای نقب نفتالی بنت فلسطینی ها تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع در مقاومت فلسطین در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کرد: در سایه تحولات اخیر مبنی بر تهدید تل آویو علیه شهر رفح و لشکرکشی جزئی یا کلی به این شهر، ممکن است جنبش حماس به سمت توقف مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق با رژیم صهیونیستی حرکت کند.

وی در ادامه افزود: حماس بر این نکته تاکید دارد که تهدید حمله به رفح هرگز باعث نمی‌شود این جنبش در مسیر مذاکرات تحت فشار قرار گیرد.

در همین راستا یک منبع صهیونیست در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز تاکید کرد: ما به توافق نزدیک شده بودیم اما سخنان نتانیاهو مبنی بر حمله به رفح باعث شد حماس بر مواضع خود اصرار بورزد تا مانع ورود نظامیان به این شهر شود.

رسانه‌های صهیونیستی نیز گزارش دادند: طرف اسرائیلی بامداد امروز مصر را در جریان آغاز بیرون کردن غیرنظامیان از رفح قرار داده است.

پیش از این «محسن محمد صالح» مدیر مرکز مطالعات و پژوهش‌های الزیتونه در گزارشی به بررسی روند جنگ غزه طی ماه‌های اخیر پرداخته و نوشت که بیش از سه ماه است که اسرائیل تهدید به حمله زمینی به رفح می‌کند، ولی همچنان در انجام این طرح مردد است. این تردید به علت عدم تمایل تل‌آویو به حمله نیست، بلکه نگرانی واقعی این رژیم از شکستی است که در نتیجه این حمله دامن آن را می‌گیرد. در همین رابطه آمریکا و دیگر متحدان تل‌آویو نیز نسبت به عواقب تلخ و دردناک این حمله به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند.

کد خبر 6098023

دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات علیه نتانیاهو در تل آویو
  • ادعای مقام آمریکایی درباره توقف ارسال محموله مهمات به تل‌آویو
  • هدف اول و آخر رژیم صهیونیستی صحرای سینای مصر است
  • درخواست چین از تل‌آویو: حمله به رفح را متوقف کنید
  • زدوخورد معترضان اسرائیلی با عناصر پلیس در اراضی اشغالی
  • هیأت مذاکره‌کننده تل‌آویو در حال بررسی پاسخ حماس است
  • اسموتریچ: ارتش باید امروز وارد رفح شود
  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • گیر کردن نتانیاهو در میان آرواره‌ها
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟