Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: برقی شدن موتورسیکلت‌ها یک مقوله‌ای است که بخش‌ها و نهاد‌های مختلف به صورت مشترک باید دست به اقدام بزنند تا این اتفاق در کشور رقم بخورد. دولت، شهرداری، رسانه ها، نهاد‌های اجتماعی و خود مردم باید مشارکت داشته باشند تا انشاالله این اتفاق محقق بشود. علی اصغر قائمی عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درخصوص چگونگی پیش بینی هزینه‌ها و درآمد‌ها هنگام تدوین بودجه شهرداری به میزان گفت: بودجه دارای دو ستون است است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این دو ستون مربوط به درآمد‌ها و دیگری هم مربوط به هزینه‌ها می‌شود. معمولا در جلساتی که برای تدوین بودجه تشکیل می‌شود ابتدا میزان تحقق پذیری درآمد‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر این اساس شهرداری ادعا می‌کند برای سال آینده مقدار مشخصی درآمدزایی خواهد کرد. در جلسات تدوین بودجه این مساله مورد نقد و ارزیابی قرار می‌گیرد که از طریق کدام ردیف‌ها و به چه شیوه‌ای این درآمد ادعایی به دست می‌آید. همه این موارد در جلسه کمیسیون تلفیق و در نهایت در صحن شورای شهر مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت به تصویب می‌رسد.   وی ادامه داد: بعد از اینکه یقین حاصل شد که شهرداری آن مقدار درآمدی که ادعا شده را می‌تواند به دست بیاورد این مساله مورد بررسی قرار می‌گیرد که آن درآمد‌ها در چه بخش‌هایی باید هزینه بشود. یعنی بحث و بررسی‌ها پیرامون اولویت‌های شهرداری برای هزینه کردن آن درآمد‌ها خواهد بود. در این بخش هم باز تعیین اولویت‌ها با پیشنهاد شهرداری و تصویب شورای شهر خواهد بود.
عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران درمورد چرایی و چگونگی همکاری مدیریت شهری و پلیس راهور برای ساماندهی به وضع موتورسیکلت‌های دودزا در سطح شهر تهران گفت: درباره موضوع موتورسیکلت‌ها بحث‌های مفصلی وجود دارد. در این زمینه شهرداری به تنهایی نمی‌تواند کاری بکند. دلیل این مساله هم این است که بخشی از این مساله به موضوعات فرهنگی و آموزشی بر می‌گردد. اینکه موتورسیکلتی وارد پیاده رو نشود یا از تابلوی عبورممنوع رد نشود، دست به رانندگی خطرناک نزند، بار غیرمجاز حمل نکند، تعداد سرنشین هایش بیش حد مجاز نباشد همه و همه جزو موضوعات آموزشی و فرهنگی محسوب می‌شود. بدیهی است که چنین مواردی مربوط به خود مردم می‌شود، اما این امکان وجود دارد تا شهرداری، رسانه‌ها و نهاد‌های اجتماعی هم در این موضوعات همیاری‌هایی داشته باشند. بخش دیگر هم به هندسه معابر و مساله مهندسی ترافیک بر می‌گردد که جزو وظایف شهرداری به شمار می‌رود.   بیشتر بخوانید: برنامه‌های زاکانی بدون حمایت دولت محقق نمی‌شود   قائمی اضافه کرد: بخش سوم هم به استاندارد‌های مربوط به ساخت این وسیله نقلیه در کشور مربوط است که متاسفانه در این زمینه کیفیت استاندارد‌ها به شدت ضعیف است. نکته دیگر به سیاست کلی کشور برای جایگزین کردن موتورسیکلت‌های برقی به جای این موتورسیکلت‌های دودزا بر می‌گردد که اگر قرار باشد چنین اتفاقی بیفتد به یک بودجه بسیار سنگین نیازمند است. همچنین تحقق چنین هدفی نیازمند یک حمایت مالی وسیع از دارندگان موتورسیکلت هاست. موتورسواری را در نظر بگیریم که برای وسیله نقلیه اش از سوخت فسیلی استفاده می‌کند و دارای استانداردی بسیار قدیمی هم هست و دودزاست و شش برابر یک خودروی قدیمی آلودگی ایجاد می‌کند. وقتی از چنین کسی بخواهیم که به جای این وسیله دودزا برود یک موتورسیکلت برقی بخرد قیمت آن موتورسیکلت برقی نباید از قیمت یک خودرو گران‌تر باشد.   عضو شورای شهر تهران افزود: درواقع نباید هزینه خرید این وسیله نقلیه برقی به گونه‌ای باشد که آن فرد قدرت خریدش را نداشته باشد؛ بنابراین باید در کشورمان برای چنین موضوعی تسهیلات مالی پیش بینی بشود. یعنی نظام بانکی کشور باید به میدان بیاید و کمک بکند تا این اتفاق رقم بخورد. تحقق چنین هدفی در توان شهرداری نیست. تازه در همین حوزه ساخت موتورسیکلت‌های برقی هم استاندارد‌ها باید به گونه‌ای باشد که مردم برای خرید چنین وسیله‌ای رغبت پیدا بکنند. نباید شرایط این طور باشد که شهروندی یک موتورسیکلت برقی خریده باشد، اما امکان استفاده از این وسیله نقلیه برای همه ساعت‌های شبانه روز وجود نداشته باشد. یعنی مثلا امکان استفاده از این وسیله نقلیه روزی بیشتر از سه ساعت نباشد. باید محلی برای تعویض باتری این وسیله وجود داشته باشد؛ بنابراین برقی شدن موتورسیکلت‌ها یک مقوله‌ای است که بخش‌ها و نهاد‌های مختلف به صورت مشترک باید دست به اقدام بزنند تا این اتفاق در کشور رقم بخورد. دولت، شهرداری، رسانه ها، نهاد‌های اجتماعی و خود مردم باید مشارکت داشته باشند تا انشاالله این اتفاق محقق بشود. البته این یک کار خیلی پیچیده و دشواری هم خواهد بود.
وی در پاسخ به اینکه آیا چشم انداز روشنی برای برقی شدن موتورسیکلت‌ها در سال آینده وجود دارد گفت: به نظر من پیاده کردن این برنامه اصلا در طول یک سال امکان پذیر نیست. ولی باید اقدام‌های لازم برای عملی کردن این موضوع شروع بشود و مسوولان برنامه ارائه کنند و بگویند مثلا ما این برنامه را ظرف سه، چهار یا پنج سال به انجام می‌رسانیم. همچنین باید مشخص باشد که هر سال چه میزان از این برنامه محقق می‌شود. ما به عنوان شورای شهر که دارای جایگاه نظارتی هستیم بر این امر نظارت می‌کنیم و بعد میزان تحقق پیدا کردنش را هم به مردم گزارش خواهیم کرد.   انتهای پیام/ برچسب ها: علی اصغر قائمی شورای شهر تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای شهر تهران وسیله نقلیه شورای شهر تهران موتورسیکلت ها قرار می گیرد درآمد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۹۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری به دنبال ارائه کیفیت خدمات در نمایشگاه بین‌المللی کتاب است

شهردار منطقه ۷ تهران گفت: نمایشگاه کتاب یک رویداد بین المللی است بنابراین باید خدماتی که در آن ارائه می‌شود در بالاترین کیفیت ممکن باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نصراله آبادیان امروز- چهارشنبه پنجم اردیبهشت‌- در جلسه مشترک با مدیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب، اظهار کرد: نمایشگاه کتاب یک رویداد بین‌المللی است بنابراین باید خدماتی که در آن ارائه می‌شود در بالاترین کیفیت ممکن باشد از همین رو از تمام همکارانم تقاضا دارم تا از تمام ظرفیت‌های موجود به خوبی استفاده کنند.

وی اضافه کرد: از چند هفته قبل جلساتی برای هماهنگی‌ها در مصلی امام خمینی (ره) در این منطقه برگزار و تقسیم وظایف انجام شده است.

شهردار منطقه ۷ شهرداری تهران یادآور شد: تمام مواردی که در جلسات مربوط به نمایشگاه بین‌المللی کتاب مطرح شده است باید تا هفته آینده دسته بندی شود تا دستورات مربوط به آنها صادر شود.


به گزارش ایمنا، نظافت نمایشگاه، مکاتبه با بهشت الزهرا برای دریافت ۱۰ دستگاه شاتل، زیباسازی، گل آرایی، جانمایی سرویس‌های بهداشتی، جانمایی پارکینگ برای خودروهای شخصی، تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها، تعبیه فضای مناسب برای کودکان و اسکان کارگری مواردی بود که مدیران شهری و نمایشگاه کتاب در جلسه مطرح شد.


کد خبر 747614

دیگر خبرها

  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • آخرین وضعیت حل مشکل پله برقی‌های خاموش تهران/ ۶۰ یونیت تا ۳ ماه آینده نصب می‌شود
  • شهرداری به دنبال ارائه کیفیت خدمات در نمایشگاه بین‌المللی کتاب است
  • طرح زوج و فرد در تهران حذف می شود | محدودیت جدید برای موتورسیکلت‌ها در اطراف بازار
  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه ،در دستور کار شورای شهر ارومیه
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • حکایت تاکسی برقی تهران!
  • زمان آغاز به کار تاکسی‌های برقی/ تسهیلاتی برای تاکسی‌رانان
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسوولان ملی برگزار شد