سردخانه های آذربایجان غربی به روز نیستند/لزوم جلوگیری ازخام فروشی
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۱۲۶۰
به گزارش خبرنگار مهر، نادر رحیمی صبح شنبه در سی و سومین جلسه قرار گاه امنیت غذایی آذربایجان غربی با موضوع ساماندهی و مدیریت ظرفیت سردخانههای استان پراکنش نامناسب، مستهلک بودن تجهیزات برخی سردخانهها، به روز نبودن سیستمهای تجهیزات سردخانهای و کمبود سردخانههای زیر صفر درجه را از مهمترین مشکلات این بخش عنوان کرد.
وی با اشاره به مشکل خام فروشی محصولات در بخش کشاورزی گفت: جلوگیری از خام فروشی به منظور ایجاد ارزش افزوده بیشتر که از اولویتهای جهاد کشاورزی استان است، افزود: توسعه صنایع تبدیلی و غذایی با رویکردهای مختلف از جمله تولید محصولات فرآوری شده با مزیت اقتصادی و صادراتی توسعه کشت محصولات کم اب بر از جمله انگور و گیاهان دارویی و بهره گیری از تکنولوژیهای نوین از اقدامات در دست اجرا برای جلوگیری از خام فروشی است.
رحیمی اظهار کرد: توسعه ظرفیت ذخیره سازی و نگهداری محصولات کشاورزی در سردخانههای اتمسفریک و سردخانههای زیر صفر درجه، بازسازی و نوسازی واحدهای سردخانهای، پیگیری موضوع معرفی صنایع تبدیلی غذایی جدید توسط مرکز تحقیقات کشاورزی استان نیز از راهبردهای مد نظر است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۲۶۰ نفر در ۴۵۲ واحد سردخانهای استان فعالیت دارند که با افزایش سردخانههای دارای جواز تأسیس در ماههای اینده این تعداد به بیش از سه هزار نفر خواهد رسید، گفت: برای ۱۴۱ سردخانه در استان جواز تأسیس صادر شده است که با آغاز به کار آنها برای یک هزار و ۳۱۷ نفر نیز اشتغال زایی میشود.
کیفیت بخشی به تجهیزات سردخانهای آذربایجان غربی ضروری است
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: کیفیت بخشی به تجهیزات سردخانهای استان در کنار پراکنش متوازن این واحدها جزو ضروریات است.
جعفر وحدت با بیان اینکه در حال حاضر ۴۵۲ سردخانه در استان با ظرفیت ۹۷۴ هزار تن فعالیت داردکه دارای پروانه هستند، بیان کرد: صنایع تبدیلی در استان باید توسعه یافته و از تولید صرف کنستانتره سیب خارج شود و این موضوع باید در بخش چغندر قند نیز لحاظ شود.
وی با تاکید بر خروج تولید فراوردههای کشاورزی به خصوص سیب از مسیر تک محصولی و تولید سایر فرآوردهها از محصولات دانه دار و هسته دار، افزود: سورت و بسته بندی نیز باید مطابق نیاز بازار باشد و این موضوع در اولویت برنامه ریزی ها باید قرار گیرد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی آذربایجان غربی گفت: با توجه به اینکه حدود ۵۰ درصد سردخانههای استان در ارومیه فعالیت دارند، گفت: لازم است در سایر شهرستانهای فاقد سردخانه نیز نسبت به ایجاد و راه اندازی این واحدها توجه و برنامه ریزی شود.
کد خبر 5411412
تبلیغات در خبربان
منبع: مهر
کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی خام فروشی کشاورزی مطالبات مردم گیلان از دولت بوشهر ویروس کرونا دهه فجر بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا کرمانشاه خراسان رضوی واکسن کرونا برف و کولاک شیوع کرونا مشهد عکس استانها آذربایجان غربی سردخانه ای
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
کلبه چوبی | ۱۰ کلبه خاص و رویایی در شمال ایران
هالی دشت، ییلاقی سرسبز بر بلندای گیلان
مراسم افتتاح پروژههای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
بهترین بلیط لحظه آخری هواپیما و بلیط چارتر دیجی چارتر
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
خبر بعدی:
لزوم تسریع در پاسخدهی به متقاضیان دریافت یارانه
معاون اول رئیس جمهور گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا پاسخ به درخواست و مطالبه کسانی که متقاضی دریافت یارانه نقدی هستند در اسرع وقت انجام شود تا زمان انتظار مردم برای دریافت پاسخ تا حد امکان کاهش پیدا کند.
به گزارش ایمنا، محمد مخبر ظهر امروز _شنبه، بیستوچهارم اردیبهشتماه_ در جلسه ستاد تنظیم بازار، تشدید نظارتها و بازرسیها در سطح بازار را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: نظارتها باید به شکل محسوس انجام و حضور دولت در بازار احساس شود و مردم نسبت به نظارت بر بازار اطمینان پیدا کنند.
وی افزود: تقویت سامانه پاسخگویی ۱۲۴ وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز گامی پراهمیت برای ایجاد آرامش در جامعه است تا با سرعت هر چه بیشتر به موارد گرانفروشی و تخلفات صورت گرفته در بازار رسیدگی شود.
معاون اول رئیس جمهور از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست بسترهای لازم را فراهم کند تا سامانههای پاسخگو به مردم نظیر سامانه هدفمندسازی یارانهها، وزارت تعاون و تعزیرات تقویت شده و ضعفها و اشکالات موجود در اسرع وقت مرتفع شود.
وی گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا پاسخ به درخواست و مطالبه کسانی که متقاضی دریافت یارانه نقدی هستند در اسرع وقت انجام شود تا زمان انتظار مردم برای دریافت پاسخ تا حد امکان کاهش پیدا کند.
مخبر با تاکید بر اینکه فراوانی کالا باید بهنحوی باشد که کالاهای اساسی به سهولت در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: وزارتخانههای جهاد کشاورزی و صمت، تأمین و توزیع کالا را علاوه بر فروشگاههای بزرگ زنجیرهای، در خرده فروشیها و فروشگاههای محلههای شهری با جدیت در دستور کار قرار دهند.
وی بر لزوم استمرار اطلاعرسانی دقیق و شفاف به مردم در خصوص طرح مردمیسازی یارانهها تاکید و در ادامه از همراهی خوب مردم با دولت برای اجرای این طرح بزرگ تقدیر کرد.
به گزارش ایمنا، در در جلسه ستاد تنظیم بازار که رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان صدا و سیما، سخنگوی دولت و استاندار تهران نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت تأمین کالاهای اساسی و روند توزیع مرغ، تخم مرغ و روغن در سطح بازار ارائه شد.
در این نشست همچنین تصمیمات لازم برای فراوانی کالا در خرده فروشیها و فروشگاههای محلههای شهری در استانهای مختلف کشور اتخاذ و مقرر شد نظارت و بازرسیها برای مقابله با گرانفروشی در سطح بازار تشدید شود.
در ادامه این جلسه پس از ارائه گزارش در خصوص افزایش قیمت نامتعارف کرایههای یکی از تاکسیهای اینترنتی، مقرر شد سازمان تعزیرات این موضوع را بررسی و به طور جدی با تخلفات صورت گرفته برخورد شود.
منبع: ایسنا
کد خبر 575027