Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار مشهد گفت: دسترسی زائران و مجاوران به حرم مطهر رضوی از طریق خط ۳ قطار شهری منوط به پرداخت سهم دولت در اجرای این پروژه است.

به گزارش قدس آنلاین، عملیات حفاری خط سوم قطارشهری مشهد به طول ۳۰ کیلومتر، که مسیر شهرک ابوذر تا قاسم آباد را پوشش می‌دهد، از نیمه دوم فروردین سال ۱۳۹۵ آغاز شده است.

اگرچه مجموعه مدیریت شهری مشهد در دوره پنجم اذعان داشتند که در سال ۱۴۰۰بخشی از این خط افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید به طوری که مثلا  موحدیزاده، نائب رئیس شورای پنجم مشهد  اظهار داشته بود: حفر تونل مسیر خط ۳ قطارشهری با قدرت پیش می رود  و در حوزه شرقی، دستگاه حفر تونل پایانه مسافربری امام رضا (ع) را پشت سر گذاشته و در حوزه غربی نیز دستگاه حفار به بولوار امامت رسیده؛ قرار است در نیمه اول یا دوم سال ۱۴۰۰، مسیر خط ۳ قطار شهری از میدان شهدا تا پایانه مسافربری امام رضا (ع) با احداث ۳ ایستگاه میدان شهدا، بابالجواد (ع) و پایانه امام رضا (ع) بهرهبرداری شود، اما این موضوع  صرفا در قالب حرف باقی ماند و انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با روی کار آمدن دوره ششم ، اعضای شورا اسلامی و همچنین معاون وقت حمل و نقل شهرداری مشهد از اجرای این  پروژه  تا پایان  سال ۱۴۰۱ خبر دادند .

به طوری که مثلا خلیل الله کاظمی ، در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرده بود : مسیر ۵.۲کیلومتری خط ۳ قطار شهری  مشهد در محدوده  ایستگاه میدان شهدا تا ایستگاه باب الجواد و سپس پایانه مسافربری امام رضا(ع) در خوشبینانه ترین حالت انتهای سال ۱۴۰۱به بهره برداری خواهد رسید.

اطلاعات بیشتر را اینجا بخوانید :

بهره برداری از ۵.۲ کیلومتر خط ۳مترو در پایان سال ۱۴۰۱/ خط ۳ برای اجرای کامل به ۲۸هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

وی در پاسخ به این سوال که طبق اظهارات قبلی قرار بود این مسیر در نیمه اول سال ۱۴۰۰یا نهایتا در نیمه دوم سال جاری برای برخورداری زائران امام رضا(ع) و همچنین کاهش ترافیک در هسته مرکزی شهر به بهره برداری برسد ، عنوان کرد: به دلیل اینکه دریافت مجوز ترک تشریفات این پروژه از کمیته سه نفره دولت طولانی و حدود ۳ماه قبل صادر شد از این رو به ناچار قرارداد تجهیزات مورد نیاز برای اجرای این پروژه سه ماه قبل با قرارگاه خاتم الانبیا به امضا رسید.

کاظمی با بیان اینکه حدود ۳۵۰۰تا ۴۰۰۰میلیارد تومان برای اجرای این مسیر اعتبار مورد نیاز است، افزود: مبلغ اوراق سال جاری حدود ۷۰۰میلیارد تومان است و اگر بتوانیم برای سال ۱۴۰۱مبلغ اوراق را افزایش دهیم و با توجه به اینکه واگن های مورد نیاز این مسیر نیز تامین شده و ۳۰واگن وارد مشهد شده است پیش بینی ما این است که با تامین اعتبار لازم،  در ماه های آخر سال اینده این مسیر آماده خدمت رسانی به زائران باشد.

وی در مورد اجرای کامل خط ۳قطار شهری مشهد نیز گفت: برای اجرای کامل این پروژه  در شرایط فعلی حدود ۲۸هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است این در حالی است که کل هزینه انجام شده برای افتتاح خط ۱و ۲ قطار شهری مشهد حدود ۷هزار میلیارد تومان بوده است بنابراین در صورت تامین اعتبار مورد نیاز اجرای این پروژه سرعت خواهد گرفت.

کاظمی ادامه داد: از طرفی همانند بهره برداری از خط ۲ ، در خط ۳ نیز رویکرد ما بر این است که ایستگاه به ایستگاه این پروژه را به بهره برداری برسانیم .

همچنین فرهمندی،  رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای ششم مشهد نیز در این باره عنوان کرد: یکی از اولویت  های اصلی ما در زمینه قطار شهری بهره برداری ۶ کیلومتر میانی خط سه از میدان شهدا به حرم مطهر رضوی و سپس به سمت پایانه مسافربری امام رضا(ع) است .

اطلاعات بیشتر را اینجا بخوانید:

۷۰ درصد بهای خدمات اتوبوسرانی بر گردن شهرداری است/ دسترسی قطار شهری مشهد به حرم رضوی تا دو سال آینده

وی ادامه داد: با تکمیل این پروژه دسترسی تمامی مبادی ورودی مشهد با قطار به حرم مطهر رضوی برقرار می‌شود، که برای اولین‌بار صورت می‌پذیرد؛ امیدواریم بتوانیم تا پیش از نوروز ۱۴۰۲ دسترسی ریلی به حرم رضوی را برقرار نماییم.

اما انگار این قول نیز عملی نخواهد شد زیرا شهردار مشهد بر این باوراست که این موضوع شدنی نمی باشد.

سید عبدالله ارجائی در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: دسترسی زائران و مجاوران رضوی به خط ۳ قطار شهری در خوش بینانه ترین حالت در سال ۱۴۰۲رخ خواهد داد.

وی افزود: اگر دولت تعهد و سهم خود در اجرای پروژه خط ۳ قطار شهری مشهد را به طور کامل پرداخت کند اتصال ترمینال، فرودگاه و راه آهن به حرم مطهر رضوی از طریق قطار شهری که در اولویت ما قرار دارد در سال ۱۴۰۲تحقق پیدا خواهد کرد اگرچه نمی توان قول دقیقی در این زمینه ارائه کرد.

شهردار مشهد افزود: اگر رسانه ها از نزدیک در جریان اجرای این پروژه قرار بگیرند متوجه خواهند شدکه قول های داده شده در دوره قبلی به هیچ وجه قابل اجرا نبوده و صرفا در حد حرف بوده است.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قطار شهری مشهد زائران امام رضا ع دولت پایانه مسافربری امام رضا حرم مطهر رضوی اجرای این پروژه قطار شهری مشهد بهره برداری خط ۳ قطار شهری برای اجرای میدان شهدا مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۱۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم

سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرد: نتیجه دو دور سفرهای استانی دولت، تصویب بیش از ۴۵۰۰ مصوبه با اعتباری بالغ بر ۲۸۸ همت بوده که طی ۲.۵ سال از عمر دولت سیزدهم با تخصیص ۱۸۸ هزار میلیارد تومان، بیش از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفر، تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به اظهارات «غلامرضا نوری قزلجه»، نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی، مبنی بر «اختصاص ردیف اعتباری مجزا برای سفرهای استانی رئیس جمهور بدعتی جدید است»، در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «دولت مردمی» یکی از مهم‌ترین شعارهای دولت سیزدهم بوده است.

شاهد این ادعا، تأکید و اشتیاق رئیس‌جمهور به انجام سفرهای استانی و برقراری ارتباط با مردم و نهادهای دولتی و غیردولتی و مشاهده نزدیک و بررسی دقیق مسائل و چالش‌های هر استان بوده است؛ به‌طوری‌که در شهریورماه ۱۴۰۰ (ماه اول استقرار دولت سیزدهم) سفر به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی و در مهرماه ۱۴۰۰، سفر به استان‌های ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، فارس و اردبیل انجام شد.

در این اطلاعیه آمده است: از ابتدای دولت سیزدهم، دور اول سفرهای استانی از شهریورماه ۱۴۰۰ آغاز شد و ظرف مدت کمتر از یک سال، سفر رئیس‌جمهور به همه استان‌ها انجام شد و تا پایان سال ۱۴۰۲ رئیس‌جمهور محترم در قالب دور دوم سفرها با هدف اصلی پیگیری و نظارت بر اجرای مصوبات سفر دور اول، به ۱۴ استان عزیمت کرده‌اند و سفر به باقی استان‌ها نیز در دستور کار قرار دارد.

در ادامه این اطلاعیه با اعلام اینکه «تسریع در تأمین مالی و تکمیل پروژه‌های عمرانی به‌رغم محدودیت‌های مالی دولت و تعهدات گذشته، مورد تأکید دولت سیزدهم بوده است که این امر در اجرایی‌شدن مصوبات «سفرهای استانی» ریاست جمهوری مشهود است»، آمده است: در ۴۵ سفر استانی رئیس‌جمهور و هیأت همراه (۳۱ سفر دور اول و ۱۴ سفر دور دوم سفرهای استانی)، از پروژه‌های نیمه‌تمام در سطح کشور از جمله پروژه فاضلاب شهری اهواز، پروژه ساخت هزار واحد مسکونی برای حاشیه‌نشینان چابهار، سد مخزنی کنجان‌چم ایلام، سد در حال ساخت تنگ سرخ، طرح راه‌آهن شیراز- بوشهر - عسلویه، پروژه خط دوم جاده پارس‌آباد- اردبیل، طرح شبکه آبیاری و زهکشی خداآفرین، ایستگاه راه‌آهن اردبیل، پروژه نیمه‌تمام پل خلیج‌فارس قشم، طرح راه‌آهن رشت به کاسپین، بیمارستان در حال احداث ۱۰۰ تختخوابی کمال‌شهر کرج، قطار شهری کرج، پروژه راه‌آهن شهری ورامین، بیمارستان نیمه‌ساخته ۹۶ تختخوابی پیشوا، نیروگاه نیمه‌کاره زباله‏سوز ۴۵۰ تنی ساری و…، بازدید شده است.

سازمان برنامه و بودجه در ادامه اطلاعیه خود افزود: بازدید از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی دارای مشکل و نیمه تعطیل در سراسر کشور از جمله جزیره صنعتی صدرا و ساخت نفت‌کش اقیانوس‌پیما، کارخانه در حال ساخت کاغذ زاگرس فارس، کارخانه تعطیل شده تولید لوازم‌خانگی آزمایش، مجموعه کشت و صنعت مغان، کارخانه تولید لوازم‌خانگی سنگرکار، کارخانه سرجین بافت زنجان، کارخانه نیمه‌فعال روغن‌نباتی جهان، کارخانه یخچال‌سازی، کارخانه الکترود کویر و نیروگاه خورشیدی روستای فهرج یزد، کارخانه تولید محصولات بهداشتی فیروز، مجتمع گوگردی سردار شهید سلیمانی گنبدلی و افتتاح دو کارخانه از چهار کارخانه این مجتمع، واحد پرورش قارچ «کشت سبز اورامان» در روستای قلعه‌جی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مزارع پرورش قارچ کشور، مجموعه صنایع لبنی کاسپین، مجتمع صنایع آذرآب، شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو، معدن و کارخانه تولید مس سونگون ورزقان، معدن طلای اندریان و معدن طلای شریف‌آباد، کارخانه تولید خودروهای ارس خودرو دیزل، کشتارگاه صنعتی جونقان، مجتمع نساجی حجاب شهرکرد به ‏عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولید چادر مشکی کشور، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و…، از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه است.

در ادامه این اطلاعیه تصریح شده است: طی دو سال و نیم گذشته در دولت سیزدهم، آغاز عملیات اجرایی طرح‌های بر زمین‌مانده از جمله خط آهن دورود- خرم‌آباد - اندیمشک، سد معشوره، تکمیل عملیات اجرایی طرح توسعه فرودگاه خرم‏آباد، تعیین تکلیف پروژه‌های مونوریل و فرودگاه قم، پیگیری رفع مشکل پسماندها، آب شرب و اشتغال، کشاورزی و صنایع در استان گیلان، احیای خلیج گرگان، لایروبی آبراهه‌های تأمین‏کننده آب استان گلستان، عملیات اجرایی فاز دوم ذخیره‌سازی گاز شور در سرخس و…، نیز صورت گرفته است.

سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام کرد: نتیجه سفرهای دور اول و دوم دولت تصویب بیش از ۴۵۰۰ مصوبه (مورد تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور) با اعتباری بالغ بر ۲۸۸ هزار میلیارد تومان بوده است. طی ۲,۵ سال از عمر دولت سیزدهم با تخصیص اعتباری بالغ بر ۱۸۸ هزار میلیارد تومان، بیش از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفر تکمیل و افتتاح شده و به بهره‌برداری رسیده است که در جدول زیر مشهود است:

بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم

در پایان این اطلاعیه تاکید شده است: رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مد ظله‌العالی) همواره بر حضور مسئولان عالی‌رتبه دولتی در استان‌ها و لمس مسائل و مشکلات مردم و تلاش میدانی برای رفع آنها تاکید فرموده‌اند. ایشان در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم در بیاناتی تأکید کرده‌اند: «۳۱ سفر در سال اول دولت به سراسر کشور از جمله نقاط محروم و دور افتاده، نظارت میدانی بر کارها و همدلی عمیق با مردم از دیگر توفیقات دولت بوده است» و در بخش دیگری از سخنانشان، از «سرعت عمل و حضور در محل حوادث طبیعی و پیش‌بینی‌نشده به نشانه همدردی دولت با مردم» تقدیر کرده‌اند.

کد خبر 751504

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است