Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@13:57:03 GMT

درآمد شهرداری اراک در ۹ ماهه امسال چقدر بود؟

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۲۱۰۱

درآمد شهرداری اراک در ۹ ماهه امسال چقدر بود؟

رییس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: به طور کلی شهرداری در ۹ ماهه ابتدای سال‌ جاری ۱۱۴۷.۷ تومان درآمد و ۶۹۲.۹ میلیارد تومان هزینه داشته است.

رضا قریشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در درآمد حاصله، سهم ۹ ماهه بودجه شهرداری اراک از متمم بودجه ۱۴۰۰، ۹۶۶ میلیارد تومان بوده که در عملکرد شهرداری ۱۱۴۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلیارد تومان معادل ۱۱۸ درصد متمم بودجه محقق شده است.

وی افزود: افزایش درآمد در دو ماه اخیر مربوط به مازاد درآمد مالیات بر ارزش افزوده و عوارض آلایندگی به مبلغ ۳۸۴.۷ میلیارد تومان بوده است؛ بر همین اساس شهرداری پیشنهاد متمم بودجه دوم را به شورای اسلامی شهر ارائه داده است که در دستور کار کمیسیون قرار دارد.

عضو شورای اسلامی کلان‌شهر اراک ادامه داد: در سایر ردیف‌های درآمدی به ترتیب در درآمدهای ناشی از توسعه شهر ۸۳ درصد، درآمدهای ناشی از حمل‌ونقل ۱۳.۴ درصد، درآمدهای ناشی از بهره‌برداری فضای شهر ۸۵.۸ درصد، درآمدهای اختصاصی ۸۷.۹ درصد، درآمدهای حاصل از وجوه و اموال شهرداری ۳۱ درصد، کمک‌های اعطایی دولت و سازمان‌های دولتی ۲۴.۲ درصد منابع حاصل از واگذاری دارایی سرمایه‌ای ۱۳.۶ درصد و منابع حاصل از واگذاری دارایی مالی صفر درصد، متمم بودجه در ۹ ماهه تحقق پیدا کرده است.

وی تأکید کرد: شهرداری باید تمام تلاش خود در راستای درآمدهای کوششی و قانونی خود در ردیف‌های فوق را داشته باشد و دلایل توجیهی خود را از عدم تحقق منطقی برخی از ردیف‌های درآمدی به شورای اسلامی شهر اعلام کند.

قریشی خاطرنشان کرد: در بخش هزینه‌ها در ردیف جبران خدمات کارکنان، سهم ۹ ماهه امسال، ۱۰۸.۵ میلیارد تومان بوده که عملکرد شهرداری در این بخش ۱۱۰.۸ میلیارد تومان است؛ البته در برخی از ردیف‌ها جبران خدمات رعایت ماده ۲۸ قانون مالی شهرداری‌ها لحاظ نشده است که با توجه به هزینه‌های پایانی سال به شهرداری توصیه شد رعایت صرفه‌جویی در هزینه‌ها را داشته باشد.

وی ادامه داد: در بحث تملک دارایی سرمایه‌ای عملکرد شهرداری در ۹ ماهه امسال ۳۲۳.۳ میلیارد تومان و حدود ۵۶ درصد عملکرد بوده است که سهم ۹ ماهه بر اساس متمم بودجه ۵۷۷.۶ میلیارد تومان است و متأسفانه عملکرد شهرداری در این زمینه قابل دفاع نیست.

کد خبر 551836

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اراک اراک شورای اسلامی شهر اراک کلانشهر اراک بودجه درآمد پايدار شهری عضو شوراي شهر اراک شهر بودجه و اعتبارات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عملکرد شهرداری میلیارد تومان شورای اسلامی متمم بودجه ۹ ماهه ردیف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز

 به تازگی و به دنبال پیگیری‌های وزارت کشور و مصوبه شورای سیاستگذاری و هماهنگی مهاجرین، طرح انسداد مرز‌های شرقی افغانستان از خراسان رضوی آغاز شده است.

این طرح شامل اجرای دیوار بتونی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی است که در بازه زمانی سه ساله اجرا می‌شود.

در این ارتباط نگاهی به جداول بودجه ۱۴۰۳ کل کشور نشان می‌دهد که دولت امسال ردیف بودجه مشخصی را ذیل اعتبارات وزارت کشور با موضوع «تقویت، کنترل و انسداد مرز‌های کشور با اولویت شرق» در نظر گرفته و ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص داده است. این رقم معادل ۱۷.۳ درصد از کل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت کشور در سال جاری است.

باید این نکته را یادآور شد که طرح انسداد مرز‌ها از سال ۱۳۷۹ با هدف تأمین امنیت مرز‌ها و نواحی شرقی کشور شروع شده است و این طرح در بخش‌هایی از نقاط مرزی ایران با افغانستان در محدوده استان سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.

البته در قانون بودجه ۱۳۹۵ کل کشور قرار بود طرح انسداد مرز‌ها در سال ۱۳۹۹ به پایان برسد، اما قانون بودجه این سال، زمان اجرای آن تمدید و به سال ۱۴۰۵ موکول شد. دلیل اصلی تعویق در اجرای آن، تامین نشدن اعتبارات لازم برای اجرای دیوارکشی بتنی بوده است.

در رویکرد انسداد مرز، رویکرد امنیتی و سیاسی غالب است و هدف این است که با انجام اقدام‌های مختلفی از جمله ایجاد موانع فیزیکی، تأسیس مراکز نظامی و انتظامی مرز را هرچه بیشتر به صورت یک مانع غیرقابل نفوذ درآورد تا امنیت مرزی محقق شود.

بر این اساس و با توجه به تحرکات و اقدامات جریان‌ها و گروهک‌های معاند در ورود غیرقانونی به کشور با هدف لطمه زدن به امنیت ملی که نمونه‌هایی از آن را در دو حادثه شاهچراغ، حادثه تروریستی کرمان و نیز اقدامات تروریستی علیه حافظان مرز در استان سیستان و بلوچستان بویژه در یک سال گذشته شاهد بودیم، دستگاه‌های ذی ربط را بر آن داشته است که با اهتمام بیشتری طرح انسداد مرزی را اجرایی کنند.

آنطور که احمد وحیدی وزیر کشور به خبرنگاران گفته است، انسداد مرز یک پروژه قدیمی است و کار در مقاطع مختلفی دنبال و بعضا رها شده است. اکنون رئیس‌جمهور در این خصوص تصمیمات مهمی گرفته‌اند و برای آن منابع جدیدی پیش‌بینی شده تا این کار با همت بیشتری انجام شود که در دست اجراست.

با این رویکرد به نظر می‌رسد که امسال منابع اعتباری مناسبی برای اجرای این طرح در اختیار وزارت کشور و دستگاه‌های مرتبط با امور مرزی قرار گیرد تا انسداد مرز‌ها طبق برنامه زمان بندی به پیش برود.

ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳
  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • پیاده‌روی چهارراه عضد اراک تعریض می‌شود
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • عقیم‌سازی ۶۰۰ قلاده سگ در اراک
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم