Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرهام رضایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: برنامه راه اندازی دفاتر اتاق بازرگانی البرز در شهرک های صنعتی استان  از خردادماه سال جاری مد نظر قرار دادیم.

وی ادامه داد: در مرحله  نخست این طرح ، ایجاد دفتر نمایندگی اتاق بازرگانی البرز در چهار  شهرک صنعتی اشتهارد، کوثر ، سیمین دشت و هشتگرد در اولویت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی البرز  افزود: در مرحله بعدی راه اندازی دفاتر اتاق بازرگانی البرز در دیگر شهرک‌های صنعتی استان اجرایی خواهد شد و این فعالیت‌ها به  طور قطع  نقش مهمی در تسریع پیگیری حل مسائل و مشکلات مختلف بخش‌های تولیدی و صنعتی البرز در سطح جلسات درون استانی و ملی دارد.

 رضایی حمایت اتاق بازرگانی از بخش خصوصی را راهگشای رفع موانع تولید عنوان کرد و گفت: نظارت بر کیفیت خدمات‌ به فعالان اقتصادی از اولویت های این نهاد است.

وی ضرورت آگاهی بخشی به تولیدکنندگان و صنعت گران استان در بستر بهبود محیط کسب و کار از سوی اتاق بازرگانی را مورد تاکید قرار داد.

وی گفت: عمده فعالیت های تولیدی البرز در ۱۱ شهرک صنعتی این استان در حال انجام است و برای بهبود فعالیت‌های اقتصادی، تعامل بیشتر با این شهرک ها  را مورد توجه خاص قرار داده ایم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز ضرورت رفع مشکلات دیرینه حوزه صنعت استان در بخش‌های زیرساختی از جمله آب، برق و گاز را مورد تاکید قرار داد.

رضایی گفت: پیگیری این مسایل در کنار جستجوی راهکار رفع مشکلات واحدهای صنعتی تحت تملک بانک ها، تامین و ساماندهی نیروی کار و توجه به حل مشکل بخش تولید در تامین مواد اولیه و نیز به روز رسانی دستگاه و ماشین آلات فرسوده از اقدامات مد نظر اتاق بازرگانی البرز است.

این مسوول با تاکید بر اهمیت ارایه خدمات رایگان در حوزه‌های مختلف به صنعتگران استان گفت: بخش قابل توجهی از مدیران صنعتی استان به دلیل عدم عضویت در اتاق بازرگانی البرز از بسیاری ازخدماتی که به بخش تولید استان  ارائه شده است اطلاع کافی ندارند.

صنعتگران البرز از خدمات رایگان اتاق بازرگانی بهره مند شده اند

رضایی بیان داشت : برای تعامل بیشتر با حوزه صنعت استان البرز  ارایه بخشی از خدمات رایگان اتاقبازرگانی  را از درون شهرک های صنعتی در دستور کار قرار داده ایم.

رییس اتاق بازرگانی البرز  ادامه داد: اکنون فصل جدیدی از تعامل با صنایع البرز در قالب ارائه خدمات در درون شهرک‌های صنعتی استان را آغاز کرده ایم.

وی  عنوان کرد: مشاوره برای  اخذ کارت‌های عضویت و بازرگانی و یا تمدید آن، صدور گواهی از مبدا، استفاده از نظرات مشاوران اتاق در امور مالیاتی، بانکی، تامین اجتماعی، گمرکی و حقوقی بخش هایی از خدمات رایگان ارائه شده از سوی اتاق بازرگانی البرز به مدیران مجموعه‌های تولیدی فعال در شهرک های صنعتی استان است.

رضایی اظهار داشت:  در امور حقوقی و داوری نیز در شهرک های صنعتی به مراجعه کنندگان مشاوره های لازم ارائه می شود.

وی با اشاره به افزایش سطح تعاملات با کشورهای خارجی جهت اعزام و یا میزبانی از هیات های تجاری افزود: اهمیت تمرکز بر افزایش توان صادراتی استان و ارایه مشاوره در حوزه بین الملل و تجارت خارجی  در درون شهرک های صنعتی البرز به متقاضیان نیز از برنامه ها و اقدامات موثر اتاق بازرگانی البرز است.

استان البرز دارای سه هزارو ۵۰۰ واحد تولید و صنعتی است

برچسب‌ها البرز توسعه اقتصادی شهرک صنعتی البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز توسعه اقتصادی شهرک صنعتی البرز البرز توسعه اقتصادی شهرک صنعتی البرز شهرک های صنعتی استان اتاق بازرگانی البرز شهرک های صنعتی خدمات رایگان صنعتی البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان در نشست خبری که شامگاه سه‌شنبه شب در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: موضوعاتی همچون کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه‌گذاری،  گردشگری و فناوری قرار است  در کمیسیون‌های مجمع ACD موردبحث و گفتگو قرار بگیرد.

وی ادامه داد: توسعه پایدار از دیگر موضوعاتی است که  در این مجمع  مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.  

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی  استان اصفهان تصریح کرد: اصفهان هر چند از لحاظ صنعتی رشد پیدا کرده اما سطح آلودگی هوا در آن بالا است و  مشکلات زیست‌محیطی دارد. این در حالی است که بسیاری از شهرهای جهان که  از ما صنعتی‌تر هستند، میزان آلایندگی‌های کمتری دارند.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، گفت: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان نیز یک فرصت بی‌نظیر جهانی از لحاظ فرهنگی و اقتصادی برای کشورمان است و کسانی که دل در گرو ایران دارند باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان با بیان اینکه  هم‌زمان با برگزاری این مجمع، نمایشگاه اکسپو  نیز  در تهران برگزار می‌شود و مهمانان از این نمایشگاه هم بازدید می‌کنند، ابراز امیدواری کرد با برگزاری این رویداد مهم، فضای تجاری، اقتصادی و بین‌المللی شهر تغییر می‌کند.

در ادامه این جلسه، سعید ابراهیمی قائم‌مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا گفت: هدف اجلاس گفت‌وگو بین کشورهای آسیایی عضو است که از ۴۶ کشور که در این قاره قرار دارند، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی افزود: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع، برای ۳۲ کشور دعوت‌نامه رسمی ارسال شده و پیگیری‌ها برای حضور مهمانان از طریق وزارت‌ امور خارجه و سفارتخانه‌های مربوطه انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ""Asia cooperation dialogue باهدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در " چا آم" تایلند تأسیس شد. این مجمع تلاش دارد تا فارغ از مباحث و مشاجرات سیاسی، راه‌های جدیدی را برای ایجاد همکاری با تمرکز بر مسائل توسعه‌ای و اقتصادی، شناسایی و تقویت کند.

ایران در سال ۱۳۸۳ عضو مجمع شد و در سال ۱۳۸۸ به‌عنوان کشور پیش‌گام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست مجمع را برعهده دارد.

هدف مجمع به طور خلاصه شامل ترویج همکاری کشورهای آسیایی برای تقویت نقاط قوت و شناسایی فرصت‌های بالقوه است که بتواند فقر را کاهش دهد و از طریق  توسعه زیرساخت‌های علمی باعث بهبود کیفیت زندگی مردم آسیا شود. توسعه اقتصاد و بازارهای مالی  باهدف  افزایش توان رقابت در بازارهای بین‌المللی از دیگر اهداف مجمع است. همچنین  تلاش برای تمرکز کشورهای عضو در یک‌رشته فعالیت اقتصادی، بر اساس نقاط قوت و توانایی‌ها جهت تبدیل‌شدن اعضاء به شرکای قابل‌اطمینان و تبدیل‌شدن قاره آسیا به " جامعه آسیایی " از اهداف مهم این مجمع است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از طرح مرکز رشد و نوآوری اتاق بازرگانی سنندج
  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نشست خبری اتاق بازرگانی اصفهان
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • اجلاس اتاق‌های بازرگانی فضای اقتصادی اصفهان را تغییرمی‌دهد
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین
  • پروازهای فرودگاه بجنورد توسط اتاق بازرگانی چارتر شد