Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش دهقان روز شنبه در نشست مدیریت بحران شهرستان لارستان با حضور آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز اظهار داشت: مصداق عینی این مدعا به وضوح در همین سیل اخیر دیماه امسال مشخص شد که بخش عظیمی از بروز خسارات های ناشی از این بلای طبیعی در اثر نبود زیرساخت ها بود.

وی بیان کرد: امکانات و زیرساخت های موجود در این شهرستان در سیل اخیر نشان داد که لارستان بر خلاف برداشت ها و برخی ادعاهای بیرونی مبنی بر ثروتمند بودن و غنی بودن آن اما به شدت با فقر امکانات و محرومیت های عمیق در ابعاد مختلف دست و پنجه نرم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: باید برای عبور از این بحران ها و کمبودهای محسوس در زمینه زیرساخت ها به ویژه در امر توسعه مبلمان شهری و روستایی ، راهداری، امدادی و سایر امکانات لازم لجستیکی در مواقع بروز بحران های طبیعی تدابیر لازم اندیشیده شود و به فکر چاره اندیشی در سطح ملی برای رفع چالش ها باشیم.

فرماندار لارستان با اشاره به وقوع سیل دیماه امسال در لارستان و بخش بیرم نیز گفت: بسیاری از مسئولان در سطح ملی و استان از همان لحظه وقوع حادثه در منطقه حاضر شدند؛ استاندار در همان شب وقوع سیل در بیرم حضور یافت و در کنار مردم ایستاد و دستورات لازم برای رسیدگی فوری به سیل زدگان را صادر کرد و معاونان استاندار هم چند روز در منطقه جنوب فارس مستقر بودند.

وی بیان کرد: در کنار بروز خسارت های جانی و مالی به ویژه در شهر سیل زده بیرم اما این منطقه تاکنون کانون توجه مسئولان و مقامات کشوری بود حضور وزیر کشور، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ، معاونان برخی وزرا و مسئولان نهادهای حمایتی و اعم از دولتی و نیمه دولتی از کمیته امداد، بنیاد برکت، بنیاد علوی بوده است.

وی گفت: همچنین حضور ملموس و مسئولانه ائمه جمعه که از همان لحظات وقوع بحران در کنار مردم بودند و تلاش نیروهای ا امدادی و جهادی از بسیج و سپاه ، نیروهای امدادی هلال احمر، شهرداری ها و دهیاران ، راهداری و بسیاری از نهادها و دستگاه های خدمات رسان توانست تا حدود زیادی از بروز خسارات بیشتر جلوگیری کند.

دهقان بیان کرد: خسارات وارده به زیرساختها و امور زیربنایی در شهرستان لارستان و خانه های مسکونی و عمران شهری و روستایی به ویژه در حوزه راه و منابع طبیعی ناشی از وقوع سیل عمیق و سنگین است.

صدای مردم سیل زده به گوش مسئولان ملی برسد

فرماندار لارستان از نماینده ولی فقیه در فارس خواست که صدای مردم و نیازمندی های این منطقه را به گوش مسئولان کشوری و استانی برساند.

وی گفت: یکی از مصوبات مهم در سیل اخیر که با حضور رئیس کمیسیون عمران مجلس و برخی از معاونان وزرا و مسئولان استانی و شهرستانی به تصویب رسید مربوط به تکمیل طرح آبرسانی به بیرم به صورت کوتاه مدت و میان مدت است که درخواست مردم منطقه این است که این پروژه در کمترین زمان ممکن عملیاتی شود.

دهقان همچنین خواستار اتمام برخی پروژه های نیمه تمام در لارستان از جمله طرح های مربوط به سفر پربرکت مقام معظم رهبری و دولت های گذشته به این شهرستان شد و گفت: ایجاد و تکمیل زیرساخت های مناسب برای منطقه ویژه اقتصادی و تکمیل پروژه پست برق ۴۰۰ کیلووات از جمله این طرح هاست.

او گفت: پروژه پست برق۴۰۰ کیلووات لارستان پس از ۱۳ سال از شروع عملیات اجرایی آن همچنان متوقف مانده است؛ این پروژه از مصوبات سفر هیات دولت گذشته  به استان فارس است که به عنوان یکی از پروژه های اولویت دار و ضروری در منطقه جنوب فارس آن زمان به تصویب رسید.

سیل جنوب و شرق فارس توام بود با مصیبت های غمبار و رنج آمیز که غمبارترینش جان سپردن و قربانی شدن پنج تن در شهرهای بیرم و لار و زرین دشت و داراب و مُهر و لامرد بود.

سیل روزهای دیماه جاری افزون بر هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به زیرساخت ها و بخش های مختلف امور زیربنایی از جمله در حوزه راه و کشاورزی در شهرهای جنوبی و شرقی فارس خسارت زد.

بارش های سیل آسای دیماه امسال همچنین به یک هزار و ۵۴۴ واحد مسکونی در مناطق شهری و روستایی شهرستان لارستان و بخش بیرم این شهرستان خسارت وارد کرد که ۳۰۶ مورد این واحدها به طور کامل تخریب شده و نیازمند بازسازی است.

شهرستان لارستان با جمعیتی حدود ۲۳۰ هزار نفر، پنج بخش ،هشت شهر و ۱۷۹ روستای دارای سکنه در فاصله ۳۷۸ کیلومتری شیراز واقع است.

برچسب‌ها لطف الله دژکام بیرم بارش باران لارستان سیل خسارت مالی فارس پروندهٔ خبری وقوع سیلاب در ۴ استان جنوبی و تلاش برای امدادرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لطف الله دژکام بیرم بارش باران لطف الله دژکام بیرم بارش باران لارستان سیل خسارت مالی فارس شهرستان لارستان زیرساخت ها وقوع سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه جستجو برای یافتن جوان غرق شده در رودخانه نازلوچای با پهپاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، فرماندار ارومیه بعد از بازدید از محل حادثه با حضور در بخشداری نازلو جلسه کمیته بحران تشکیل داد.

عماری فرماندار و رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان پس از بازدید از محل غرق شدن جوان ارومیه ای در رودخانه نازلو چای با تشکیل جلسه ای فوق العاده بحران در محل بخشداری نازلو با حضور معاون عمرانی فرماندار، بخشدار نازلو، رئیس حوزه قضایی نازلو، رئیس منابع آب منطقه ای نازلو و انزل، نیروی انتظامی و نیرو های امدادی و نجات ضمن ارائه گزارش از اقدامات انجام شده توسط دستگاه های مربوطه هماهنگی لازم و دستورات لازم برای  ادامه جستجو داده شد.

در این جلسه مقرر شد، آب منطقه ای نازلو و انزل با استفاده از یک دستگاه پهباد از روز جاری نسبت به بررسی مسیر نازلو برای جستجو فرد مغروق اقدام کنند.

همچنین مقرر شد نیرو های امدادی با همکاری دهیاران و افراد محلی به جستجوی کل مسیر رودخانه از محل حادثه تا پایین ادامه دهند.

 

 

دیگر خبرها

  • ادامه جستجو برای یافتن جوان غرق شده در رودخانه نازلوچای با پهپاد
  • ادامه جستجوی مغروق نازلوچای با پهپاد
  • تقدیر از کارگران شهرستان ورامین با حضور مسئولان
  • بوی نامطبوع شهرستان بندرترکمن را فراگرفت/ فرماندار: علت حادثه در حال بررسی است
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • ستارگان خور لارستان، قهرمان لیگ دسته دو کشور و نماینده فارس در لیگ دسته اول شد
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • آزادسازی بیش از ۲۰ هکتار از اراضی ملی حومه قیروکارزین