Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - غنی آبادی گفت:  واحد‌های تولیدی که  به شبکه بانکی کشور بدهی داشته اند و موفق به پرداخت تعهدات خود در زمان مقرر نشده اند، تولیدشان متوقف نمی شود، شورای پول و اعتبار با همکاری وزارت صمت در این حوزه تدبیر‌هایی سنجیده است.

به گفته غنی آبادی این دستورالعمل با رویکرد حمایت از تولید و مانع زدایی است، بر اساس این ابلاغیه بانک ها می توانند به مالک قبلی منوط به درخواست مالک، واحد تولیدی  را واگذار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واگذاری در قالب مزایده انجام می شود همچنان بدهی‌های غیر جاری مانع از واگذاری دارایی‌هایی که به تملک بانک‌ها درآمده نیست.

بانک مرکزی دستور العمل تعیین و تکلیف دارایی‌های واحد‌های تولیدی تملک شده را به شبکه بانک ابلاغ کرد، بر  مبنای این دستور العمل در واگذاری به روش اقساطی ۱۰ درصد  پرداخت حداقل بدهی مالک قبلی به صورت نقدی الزامی است و اشخاصی که دارایی‌های واحد‌های تولیدی آن‌ها قبل از ابلاغ این دستور العمل به تملک در آمده است، به شرط اینکه  توقف بیش از  ۱۸ ماه  نباشد می توانند تا حداکثر شش ماه از ابلاغ دستور العمل  اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانک مرکزی واحد تولیدی تملک دارایی واحد های تولیدی دستور العمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۴۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان در این مراسم گفت: در واحد‌های تولیدی استان همدان، ۱۴۹ هزار کارگر با بیمه اجباری و ۲۵۷ هزار کارگر با بیمه تامین اجتماعی داریم.

یوسف شعبانی افزود: این کارگران در ۲۴ هزار واحد تولیدی و اداری مشغول به کارند و برای بهره مندی آنها از امکانات رفاهی و ورزشی، ۴۰ هزار متر مربع فضای ورزشی در دولت سیزدهم به مجموعه امکانات رفاهی آنها اضافه شده است.

امروز از کارگران شاغل در واحد‌های آتش نشانی، پمپ بنزین، کارگاه‌های تولیدی ترشی، سبزی، مربا، خیاطی، ظروف، سفال، چراغ خواب و لوستر، زیورآلات، اتصالات لوله‌های آبیاری کشاورزی، پایگاه‌های بسیج و موسسه‌های خیریه به مناسبت هفته کار و کارگر قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک پرسپولیس؛ نمی توانید بلیت ها را بخرید!
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک باشگاه پرسپولیس برای خرید بلیت بازی با سپاهان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • افتضاح مجموعه شهرداری؛ مالک جدید سرخ‌ها نماد ایرانی را هم نمی‌شناسد؟ | تصویر
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟