Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نسبت به ابتدای هفته گذشته آمار بستری‌ها با رشد ۴۰ درصدی و میزان تست‌های مثبت افزایش ۲ برابری را نشان می‌دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، زنگ اُمیکرون با کاهش دستورالعمل‌های بهداشتی به صدا درآمده و در صورت رعایت نکردن شیوه نامه‌ها و دریافت نکردن نوبت سوم واکسن، ورود به روزهای تلخ کرونایی دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژمان عقدک با اشاره به افزایش 40 درصدی بستری‌ها نسبت به ابتدای هفته گذشته اظهار داشت: طبق آمار تعداد بستری‌ها در بیمارستان به 369 نفر و تعداد افراد در بخش مراقبت های ویژه به 52 نفر رسیده است.

وی افزود: همچنین آمار افراد سرپایی نیز افزایشی بوده و نسبت به ابتدای هفته گذشته میزان تست‌های مثبت افزایش 2 برابر داشته است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد افرادی که با علائم سرماخوردگی جواب تست‌شان منفی است، بیان کرد: این افراد با علائم سرماخوردگی باید خود را قرنطینه کنند و از ارتباط با افراد مسن، افراد واکسن نزده، کودکان و افراد با سیستم ایمنی ضعیف پرهیز کنند و این علائم را اُمیکرون به حساب آورد. درصورت ادامه علائم پس از 3 تا 5 روز و یا شدت علائم و تب بالا و سرفه، حتماً به پزشک مراجعه کنند.

عقدک با اشاره به اینکه متاسفانه طرح هوشمند رهگیری مبتلایان در سطح ملی فعال نشد، تصریح کرد: اختیاری به استان‌ها داده شده تا با امکانات و شرایط هر استان کنترل هوشمند انجام دهند. سامانه‌ای که مرکز بهداشت استان در اختیار دارد، در حدود ادارات و کارمندان آنها  است که اکنون در ستاد استانی کرونا تا حدودی قابل پیگیری است.

6شهرستان استان سمنان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند وضعیت کرونا در استان سمنان نگران‌کننده است بیمارستان‌های قزوین برای مقابله با پیک ششم کرونا در آماده‌باش قرار گرفتند

وی با بیان اینکه اُمیکرون همه گروه‌های سنی از جمله کودکان را ممکن است درگیر کند، گفت: توصیه ستاد ملی کرونا برای واکسیناسیون گروه سنی 5 تا 11 سال بوده و فعلاً سنین 9تا 11 سال واکسینه می شوند. بهتر است خانواده‌ها برای دریافت واکسن کودکان در این رنج سنی اقدام و واکسن سینوفارم یا پاستو کووک را به فاصله زمانی یک ماه دریافت کنند و ایمنی را برای کودکان و خانواده خود به ارمغان آورند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: متاسفانه در کل کشور نزدیک 6 میلیون و  در استان اصفهان حدود 500 تا 600 هزار نفر هنوز برای دریافت واکسن اقدام نکردند که بهتر است با تغییر رویه آثار سویی برای خود، خانواده و جامعه به بار نیاورند.

انتهای پیام/163/ی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟