Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه‌خبرنگاران‌جوان - محسن پاک آئین کارشناس مسائل بین الملل گفت: تردد‌های ریلی، جاده‌ای ودریایی باعث افزایش امنیت منطقه‌ای می‌شود.امروزه حمل ونقل به عنوان یکی ازمهمترین راه‌های درآمد زایی وپیشرفت اقتصادی درجهان به شمار می‌رود حمل ونقل نه تنها باعث درآمد زایی می‌شود بلکه باعث امنیت مناطق مختلف به دلیل تردد‌های ریلی، دریایی وجاده‌ای می‌شود برنامه اصلی ایران درزمینه ریلی کریدور شمال به جنوب می‌باشد که ازاین کریدور خط ریلی قزوین، رشت، انزلی به عنوان منطقه اتصالی اوراسیا وایران می‌باشد که بیشترین سهم ریلی آن از سمت ایران به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پاک آئین خط ریلی به طول ۱۶۵ کیلومتر است که ایران را به خط ریلی روسیه مرتبط می‌کند ، فضای ارتباط ایران با آذربایجان و روسیه وگرجستان ودریای سیاه ایجاد می‌شود و ازطریق روسیه ودریای سیاه به اروپا متصل می‌شویم. ۳۵ کیلومتر این خط ریلی ازرشت به آستارا از اهمیت بالایی برخوردار است به این دلیل که غیرازاینکه یک بخش ازخط آهن رشت آستارا را تشکیل می‌دهد باعث میشود که بندرانزلی به رشت وراه آهن سراسری وصل شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی روز جمعه (۸ بهمن) در بازدید از پروژه احداث خط آهن قزوین- رشت- انزلی با اشاره به اهمیت اتصال کریدور خط آهن شمال به جنوب گفت: تکمیل این خط آهن می‌تواند ضمن تسهیل حمل و نقل کالا، زمان و هزینه‌های انتقال کالا را کاهش دهد. رییس جمهور بر لزوم سرعت بخشی به طرح اتصال مجتمع بندری کاسپین و بندر انزلی به خط ریل سراسری در ایستگاه پیربازار رشت تأکید کرده گفت: علاوه براین مهم، خرید کشتی‌های رو رو باید در دستورکار قرار گیرد تا شاهد رونق هر چه بیشتر کریدور شمال-جنوب و توسعه مراودات با کشور‌های اوراسیا و حاشیه دریای خزر باشیم.

عضو هیات مدیره اتاق ایران ـ روسیه نیز در نشست مشترک فعالسازی کریدور بین المللی شمال ـ جنوب (۷ مهر) گفت: کشور ایران و کشور روسیه وجه اشتراک و موقعیت ژئوپلیتیک زیادی دارند، ایران ۱۵ کشور همسایه و روسیه ۱۴ کشور همسایه دارد و ما نیازمند توسعه همگرایی سازمانی و بین سازمانی هستیم، مناطق آزاد کشور‌های مرزی ما می‌تواند در این عرصه نقش آفرینی کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوراسیا کریدور شمال جنوب دولت سیزدهم منطقه ویژه اقتصادی خط ریلی خط آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مردم افغانستان حمایت می کنیم

حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.

وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.

وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • ترددهای دریایی با احتیاط انجام شود/ احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی
  • بررسی تحولات خاورمیانه و شمال‌آفریقا با حضور اعضای بریکس در مسکو
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • نقش موثر ایران در کریدورهای بین‌المللی از اقدامات تا انتقادات