Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یکشنبه ایرنا آیت اله دکتر محسن حیدری در آیین شروع بهره‌برداری و برداشت نیشکر از مزارع شرکت کشت و صنعت هفت‌تپه و شصتمین سالگرد آغاز به‌کار این شرکت درجمع کارگران این واحد تولیدی افزود: خصوصی سازی و واگذاری به نادرست و ناحق شرکت کشت و صنعت هفت تپه به برخی افراد خاص باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای این شرکت و کارکنان آن شد، اما شما کارکنان با روحیه انقلابی دربرابر این ظلم ایستادید و نتیجه مطلوب نیز حاصل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در نتیجه ایستادگی شما حکم خلع ید از مالک قبلی صادر شد و شرکت به مالک جدید که صلاحیت و توانمندی لازم را نیز دارد سپرده شد که امیدواریم مایه خیر و برکت برای این شرکت و کارگران آن شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: حوادث تلخ پیش آمده پس از واگذاری کشت و صنعت هفت تپه را از سال ۹۴ پیش‌بینی می‌کردیم و به مسوولان دولت وقت گوشزد کردیم اما توجه نکردند و آن مشکلات پیش آمد.

آیت اله دکتر محسن حیدری گفت: دولت جدید و پیش از آن قوه قضاییه با ورود به موضوع تخلفات صورت گرفته در فرآیند خصوصی سازی این شرکت، جلوی ضرر بیشتر را گرفتند و امیدواریم به زودی تمامی موانع برطرف شده و با تکمیل واگذاری به توسعه نیشکر خوزستان، تمام ظرفیت‌های این واحد بزرگ تولیدی به کار گرفته شود و کارگران دلسوز و خدوم آن درگیر نگرانی و مشکل نشوند.

وی بیان کرد: جهاد انواع مختلفی دارد و انسانی که در کار خود تمام تلاشش را انجام می‌دهد نیز به نوعی جهادگر است؛ کار با روحیه انقلابی و اخلاص به طور قطع نتیجه مطلوب را به همراه خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی نیز در این آیین با تبریک شصتمین سال تاسیس شرکت کشت و صنعت هفت‌تپه، گفت: درصورت تکمیل فرآیند انتقال مالکیت این شرکت به توسعه نیشکر خوزستان به طور قطع با برنامه ریزی دقیق، برای افزایش بهره‌وری و همچنین پرداخت به موقع حقوق کارکنان این شرکت اقدام خواهیم کرد.

عبدعلی ناصری با بیان اینکه شرکت توسعه نیشکر اکنون به شکل پیمان مدیریتی در هفت تپه حاضر است و هنوز مالکیت این شرکت را به دست نیاورده است، افزود: خواستار تسریع در اجرای فرآیند انتقال مالکیت هستیم تا بتوانیم حقوق حقه کارکنان مجموعه را پرداخت کنیم.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین واحد نیشکری کشور در سال ۱۳۹۴ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان این مجموعه صنعتی کشاورزی با بحران کارگری و تولید رو به رو بود.
با صدور حکم دستگاه قضایی مالک خصوصی شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه خلع ید و این واحد تولیدی به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با حدود پنج هزار نیرو در ۱۵ کیلومتری شهر شوش واقع است.

برچسب‌ها شرکت نیشکر هفت تپه خوزستان شوش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت نیشکر هفت تپه خوزستان شوش شرکت نیشکر هفت تپه خوزستان شوش کشت و صنعت هفت تپه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه توسعه نیشکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود