Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود امور دام سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت: اجازه تغییر کاربری به واحدهای پرورش شترمرغ استان که دلایل قانع کننده اقتصادی برای این تغییر کاربری نداشته باشند نخواهیم داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی غیب اللهی معاون بهبود امور دام سازمان جهادکشاورزی استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا،با بیان اینکه حمایت از واحدهای پرورش شترمرغ جز سیاستهای اصلی این سازمان می باشد اظهار داشت: به هیچ عنوان اجازه تغییر کاربری به واحدهای پرورش شترمرغی که دلایل قانع کننده اقتصادی نداشته باشد نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امکان تغییر کاربری واحدهای پرورش شترمرغ به پرورش دیگر دامها در صورت ارائه دلایل قانع کننده امکان دارد اما تغییر کاربری یک واحد پرورش دام به یک واحد صنعتی اصلا امکان ندارد و چنین مجوزی صادر نخواهد شد.

غیب اللهی در مورد حمایتهای این سازمان از پرورش دهندگان شترمرغ نیز اظهار داشت: واحدهای پرورش شترمرغی که دارای مجوز باشند می توانند با ثبت نام در سامانه بازارگاه تا حدود50درصد نهاده دامی خود را با قیمت یارانه ای دریافت کنند که بسیار کمک کننده به انها می باشد.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه در حال حاضر کمتر از 50واحد پرورش شترمرغ در استان دارای مجوز می باشند نیز تصریح کرد: برخی از واحدهایی که به صورت غیر مجاز در حال فعالیت هستند مسائل زیستی و بهداشتی را رعایت نمی کنند و به دلیل حساسیت بحث امنیت غذایی ،این سازمان امکان ارائه مجوزبه این واحدها را ندارد.

معاون بهبود امور دام سازمان جهادکشاورزی استان یزد در مورد دلایل توقف صدور مجوز برای شرکت تعاونی شترمرغ داران یزد نیز خاطرنشان کرد: متاسفانه تعداد افرادی که دارای مجوز فعالیت در زمینه پرورش شترمرغ می باشند اندک است و به همین علت بحث تشکیل اتحادیه شترمرغ داران تاکنون متوقف بوده است و موضوع تشکیل اتحادیه در زمینه دامهای دیگر استان نیز وجود دارد و در حال حاضر تنها دو اتحادیه مرغداران و دامداران استان به علت جمعیت قابل توجه افراد فعال در این دو حوزه توانسته اند مجوزهای لازم را اخذ و به فعالیت بپردازند.

غیب اللهی در مورد دلایل ارزان بودن گوشت شترمرغ وارداتی از استانهای دیگر نسبت به گوشت شترمرغ استان نیز خاطرنشان کرد: این موضوع تنها به علت عرضه و تقاضای موجود در بازار است و هیچ ربطی به کیفیت گوشت ندارد و مردم با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی این گوشت را مصرف کنند.

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: واحدهای پرورش شترمرغ تغییر کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۰۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: با ورود به موقع دادستانی از تغییر کاربری ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی به ارزش ۵۹۰۰ میلیارد تومان جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، حسن مددی صبح امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایارخان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، افزود: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بود که اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با بیان اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: در این عملیات تفکیک، قطعه‌بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه‌سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و موارد متعدد از جمله ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با اشاره به دستاوردهای سند تحول و تعالی با هدف جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و به طور قطع اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نخواهیم داد.

کد خبر 748597

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • چیزی به نام مرغ هورمونی وجود ندارد