Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی با تاکید بر اینکه استفاده از تمام ظرفیت بنگاه‌های تولیدی صنعت ماشین‌سازی حمایت جدی دولت را می‌طلبد، گفت: بنگاه‌های این حوزه با ۴۴ درصد ظرفیت مشغول فعالیت هستند. - اخبار اقتصادی -

امیر عباس اختراعی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اعلام اینکه در جلسه امروز مقام معظم رهبری با تولیدکنندگان استفاده حداکثری از توان داخل مورد توجه جدی قرار داشت، گفت: در زمینه صنعت ماشین‌سازی ما با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنیم به نحوی که بنگاه‌های این حوزه با 44 درصد ظرفیت مشغول فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه استفاده از تمام ظرفیت بنگاه‌های تولیدی صنعت ماشین‌سازی حمایت جدی دولت را می‌طلبد، گفت: ما نیازمند یک کارگروه ویژه برای فعال‌سازی ظرفیت خالی بنگاه‌های صنعت ماشین‌سازی هستیم. علاوه بر این باید باور و اعتماد استفاده از محصولات ساخت داخل در طرح‌های بزرگ صنعتی مورد توجه قرار گیرد. متاسفانه در برخی از طرح‌های توسعه‌ای به دلیل حمایت از سرمایه‌گذاری خارجی تمایل به استفاده از ماشین‌آلات وارداتی با معافیت های گمرکی وجود دارد که این موضوع باید اصلاح بشود.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی، تصریح کرد: براساس محاسبات انجام شده، فروش فعلی بنگاه‌های صنعت ماشین‌سازی کشور 3.2 میلیارد دلار است این در حالیست که متوسط واردات ماشین‌آلات در 3 سال اخیر 8 میلیارد دلار تخمین زده شده است. ما می‌توانیم با فعال‌سازی ظرفیت خالی بنگاه های تولیدی صرفه‌جویی ارزی را انجام و تا حد قابل توجهی نیاز خود به واردات را کاهش دهیم.

اختراعی، گفت: ما برای حمایت از صنعت ماشین‌سازی کشور نیازمند یک برنامه توسعه ملی جدی هستیم به نحوی که در طرح‌های توسعه‌ای استفاده از ماشین‌آلات داخلی اولویت وزارتخانه‌ها قرار گیرد. علاوه بر این باید مشکلات واحدهای تولیدی در تأمین مواد اولیه هم برطرف شود چرا که مواد اولیه داخلی و وارداتی رشد قیمت قابل توجهی دارند و تأمین آنها برای واحدهای تولیدی که با کسری نقدینگی روبه رو هستند با زحمت انجام می شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنعت ماشین سازی ماشین سازی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۲۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از غرفه استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به ظرفیت معادن استان اظهار داشت: معادن بی‌نظیر استان سیستان و بلوچستان از جمله معدن جانجا می‌تواند یکی از مهمترین عوامل توسعه این استان باشد.

وی تاکید کرد: ظرفیت حوزه شیلات استان بی‌نظیر است و ما بیشترین حجم صید و صیادی را در شهرستان‌های کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان داریم.

وزیر کشور تصریح کرد: اقدامات مناسبی در زمینه تولید در حوزه‌های مختلف از جمله نهاده‌های دامی در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

وی به ظرفیت میوه‌های گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در زمینه تولیدات خرما می‌توان به صورت ویژه در این منطقه از کشور اقدام کرد، همچنین در زمینه تولید میوه‌های گرمسیری نیز باید اقدامات موثرتری صورت بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری