Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - اگر چه اجرای فاضلاب در آینده منفعت عمومی دارد اما طولانی شدن روند اجرا همچنان باعث نارضایتی مردم در شهر کرمان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، اجرای پروژه فاضلاب شهر کرمان مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است؛ گوشه گوشه شهر کرمان را که نگاه کنیم شاهد اجرای پروژه فاضلاب هستیم، پروژه‌ای که از نگاه مردم به آرامی و به کندی در دل کوچه و خیابان‌های شهر پیش می‌رود و تا کنون مشکلات و نارضایتی‌های زیادی به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حفاری‌های ایجاد شده برای اجرای فاضلاب، سرعت کم اجرا، ایجاد ترافیک به ویژه در معابر اصلی، کسادی کسب و کار برای کسبه و سختی تردد و گرد و خاک تنها گوشه‌ای از مشکلات اجرای فاضلاب در گوشه و کنار شهر کرمان است؛ مشکلاتی که گفته می‌شود به دلیل منفعت کلی باید آن را بپذیریم با این وجود گلایه مردم از کندی اجرای پروژه، تعلل و کوتاهی در آسفالت و وضعیت نامطلوب خیابان‌ها و چاله‌ها و برآمدگی ایجاد شده پس از اجرای فاضلاب چیزی نیست که منفعت عمومی در آن دخیل باشد بیشتر به ضعف در نظارت بر می‌گردد.

به هر حال به نظر می‌رسد که این حفاری‌ها و مشکلات تا چند سال آینده مهمان کوچه‌ها و خیابان‌های شهر کرمان است و تا اتمام این پروژه مهم و حیاتی که از سال‌ها پیش ضرورت آن احساس می‌شد بیش از دو سال باقیمانده آن هم اگر همه چیز طبق روال و برنامه پیش برود و در این شرایط انتظار می‌رود که مسئولان قدری مسئولانه‌تر بر روند اجرای آن نظارت داشته باشند.

محمد طاهری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کرمان با بیان اینکه از مردم کرمان، زرند و سیرجان به دلیل زحمتی که اجرای فاضلاب برای آنها ایجاد کرده عذرخواهی می‌کنم اظهار داشت: واقعیت این است که مجموع اعتبارات استان کرمان در چهارسال آینده به 10 میلیارد تومان استان کرمان در ردیف بودجه ملی نمی‌رسید و اگر قرار بود پروژه فاضلاب شهر کرمان با اعتبارات دولتی کار کند شاید دو نسل دیگر هم پروژه فاضلاب شهر کرمان به نتیجه نمی‌رسید.

وی با اشاره به اینکه پروژه فاضلاب شهر کرمان از سال 76 آغاز شده و تا  سال 98 فقط 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشت افزود: در سال 1398 با همت استاندار وقت کرمان و وزارت نیرو سه قرارداد با اعتبار حدود دو هزار میلیارد تومان برای این پروژه با بخش خصوصی بسته شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کرمان با بیان اینکه بالاترین رقم قرارداد فاضلاب در شهر کرمان بسته شده و سرمایه‌گذار به خوبی پای کار است گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب شهر سیرجان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد و تصفیه‌خانه شهر زرند تقریبا 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به اینکه در کرمان هزار  و 400 میلیارد تومان قرارداد است اما با پول امروز ارزش ریالی قرارداد 5 هزار میلیارد تومان است گفت: هزاران نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بابت اجرای پروژه‌های فاضلاب در سه شهرستان سیرجان، زرند و کرمان ایجاد شده است که بسیار ارزشمند است.

سهم شهرداری از پساب فاضلاب شهر کرمان داده نشده است؛ پروژه فاضلاب را تعطیل می‌کنیماستاندار کرمان: پروژه فاضلاب شهر کرمان در هیچ شرایطی نباید تعطیل شوداجرای فاضلاب شهر کرمان به‌کندی پیش می‌رود

طاهری با بیان اینکه در شهر کرمان پروژه فاضلاب در 15 جبهه کاری در حال اجرا است و امروز در تمام نقاط شهر کرمان از بالای شهر تا پایین شهر پروژه اجرا می‌شود ادامه داد: البته مشکلاتی برای شهروندان ایجاد شده اما چاره‌ای نداریم که زودتر پروژه به اتمام برسد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون سرمایه‌گذار بیش از هزار و 500 میلیارد تومان در کف خیابان‌های شهر کرمان هزینه کرده است بیان کرد: ظرف دو سال آینده بیش از 90 درصد پروژه فاضلاب شهر کرمان اجرا می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کرمان با بیان اینکه اجرای فاضلاب در شهرها یکی از شاخصه‌های توسعه یافتگی در دنیا است گفت: اجرای این پروژه کار سختی است، در عمق 8 تا 10 متری باید کار شود و تجهیز کارگاه آن نیز بسیار مهم است تا ایمنی لازم ایجاد شود و کارگر بتواند کار کند.

وی با بیان اینکه هفته گذشته به همراه فرماندار کرمان جلسه‌ای با سرمایه گذار پروژه داشتیم و مجدداً هم مشکلات پیش رو بررسی شد و هم تذکراتی که باعث مزاحمت برای شهروندان شده بود به سرمایه‌گذار داده شد.

طاهری با اشاره به اینکه اجرای به‌موقع آسفالت بعد از انجام فاضلاب در خیابان‌ها تاکید شد گفت: با اجرای فاضلاب یک صنعت بزرگ ایجاد شده و تاکنون 900 کیلومتر شبکه فاضلاب شهر کرمان به طور کامل اجرا شده است.

وی با بیان اینکه اراده ما و سرمایه‌گذار بر این است که بهترین پیمانکاران در اجرای پروژه به‌کارگیری شده تا کار با کیفیت انجام شود افزود: نظارت بر اجرای پروژه وجود دارد و سعی می‌کنیم این نظارت‌ها بیشتر شود تا کمترین مشکلی برای شهروندان در شهر کرمان ایجاد شود.

به گزارش تسنیم، حدود 30 سال پیش لزوم اجرای پروژه فاضلاب شهر کرمان به دلیل معضلات زیست محیطی، منابع بسیارمحدود آب کرمان و خطرآلوده شدن آن توسط فاضلاب احساس شد و بر همین اساس در سال 1372 مطالعات مرحله اول شبکه فاضلاب کرمان آغاز و نتیجه این مطالعات درسال 1374 به تصویب رسید و عملیات اجرایی پروژه فاضلاب در استان کرمان به طور جدی از سال 1376 با اجرای خط انتقال آغاز شد تا اینکه به دلیل اجرای لاک‌پشتی این پروژه در تمامی این سال‌ها از حدود دو سال پیش تکمیل این پروژه به شرکت فولاد بوتیا سپرده شد و مقرر شد ظرف 5 سال آن را به اتمام برساند.

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان پروژه فاضلاب شهر کرمان فاضلاب شهر کرمان میلیارد تومان شهر کرمان اجرای فاضلاب فاضلاب کرمان شهر کرمان سرمایه گذار اجرای پروژه ایجاد شده خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی

استاندار مرکزی گفت: طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به ۶۷ روستا و فاز دوم در ۱۳۱ روستا است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی شهید سلیمانی شهرستان شازند، اظهار داشت: بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی استان مرکزی مربوط به حوزه آبرسانی است و در سطح کشور بزرگ‌ترین پروژه عمرانی طرح جهاد آبرسانی است، در استان حدود سه یا چهار طرح آبرسانی مهم وجود دارد که طرح جهاد آبرسانی ذیل طرح ملی دنبال می‌شود، که فاز نخست طرح جهاد آبرسانی به 67 روستا و فاز دوم در 131 روستا است که فاز نخست از پیشرفت بیش از 80 درصد برخوردار است که بخش قابل توجهی در شهرستان شازند است و فاز دوم با کمک قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است.

وی افزود: طرح جهاد آبرسانی از خط کوچری ساوه با مدیریت آب منطقه‌ای ای استان در حال اجراست که یکی از طرح‌های پر هزینه و مهمی به شمار می‌رود و طرح دیگر انتقال آب به شهرستان تفرش است که اکنون به صورت آزمایشی از آن بهره‌برداری می‌شود، اما به طور رسمی با حضور مسئولان کشور بهره‌برداری خواهد شد. بودجه‌ای که صرف این پروژه‌ها شده است حداقل با بودجه عمرانی 10 سال استان برابری دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: در سنوات گذشته عمدتاً سالی 500 میلیارد تومان برای پروژه‌ها صرف می‌شد، اما امروز تنها سه هزار میلیارد تومان برای بازچرخانی پساب در شهرستان شازند، 130 میلیارد تومان برای طرح شهید سلیمانی، حداقل 2 هزار میلیارد تومان برای پروژه آب ساوه و حداقل 600 میلیارد تومان در این دولت برای پروژه آب تفرش اختصاص پیدا کرده است که نشان دهنده اهتمام و توجه دولت برای تأمین مهم‌ترین رفاهیات مردم و آب شرب و سالم است.

مخلص‌الائمه با تأکید بر رعایت بهینه آب توسط مردم استان و کشور بیان کرد: هماهنگی و‌ همکاری با نمایندگان استان امری ضروری است و این همکاری به موفقیت نمایندگان و مدیران کمک خواهد کرد. هر موفقیت و عدم موفقیتی در سبد دولت قرار می‌گیرد. بنابراین برای پیشرفت کشور نیاز به همدلی و هماهنگی در تمام سطوح نیاز است. 

حشمت‌الله عباسی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی با تأکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع  آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، گفت : این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت 120 لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت دو هزار متر مکعب، اجرای 37 و نیم کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود‌: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت 35 لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق 160 کیلو ولت آمپر با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و 300 میلیارد ریال انجام گرفته است. در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود. 

به گزارش تسنیم، آیین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آبرسانی به دو شهر شازند و آستانه و 10 روستا با اعتباری بالغ بر 1300 میلیارد ریال و کلنگ‌زنی نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه با حضور مدیر عامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان