Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر ارتباطات در خصوص اظهارات مسئولان وزارت علوم مبنی بر اختلال اینترنت دانشگاهها و مشکلاتی که برای آموزش مجازی به همراه دارد، گفت: گزارشی در این زمینه به ما ارجاع نشده است.

به گزارش قدس آنلاین، به تازگی رئیس کارگروه آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم از افزایش میزان اختلالات اینترنت دانشگاه‌ها در این ترم خبر داده و گفته است که اگر این روند ادامه یابد، امتحانات مجازی دانشگاه‌ها با اخلال مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه صادق عباسی شاه‌کوه معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اظهار داشت: گزارشی از اختلال اینترنت از سوی وزارت علوم تاکنون به ما ارجاع نشده است و در صورتی که این گزارش را دریافت کنیم حتماً آن را رسیدگی خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه معمولاً دانشگاه‌ها سرویس اینترنت خود را از اپراتورها دریافت می‌کنند، گفت: وزارت ارتباطات به طور مستقیم به هیچ نهادی سرویس نمی‌دهد و طبیعتاً اگر مشکلی در سرویس اینترنت سازمان و یا نهادی رخ می‌دهد ابتدا باید آن را با مراجعه به اپراتور مربوطه پیگیری کند و در صورتی که پاسخی نگرفت می‌تواند مشکل را به رگولاتوری منعکس کند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه رگولاتوری موظف به پیگیری موضوعاتی که منعکس می‌شود است و اشکالات را بررسی می‌کند، خاطرنشان کرد: در مورد اختلال و نگرانی از اینترنت آموزش مجازی دانشگاه‌ها تاکنون چیزی به ما منعکس نشده است.

معاون وزیر ارتباطات اضافه کرد: حتی ممکن است برخی دانشگاه‌ها خدمات اینترنت خود را از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت کنند. اما در این زمینه نیز باید گزارش اختلال را اعلام کنند که موضوع قابل پیگیری باشد. تاکنون در این خصوص چیزی به رگولاتوری اعلام نشده است.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اختلال از سرویس اینترنت آموزش مجازی معاون وزیر ارتباطات دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۶۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش گفت: طی یک سال گذشته، ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، اصغر فرهادی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: دولت سیزدهم بیش از ۹۰۰ هزار معلم را رتبه‌بندی کرد که ۵۷۲ هزار نفر تقاضای تجدید نظر دادند و در مدت چهار ماه تقاضای آن‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بیش از ۳۸۰ هزار نفر ارتقای رتبه گرفتند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است و این نشان از توجه دولت سیزدهم به تعلیم و تربیت دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه منابع انسانی در تعیین ثروت کشورها قابل قیاس با هیچ چیزی نیست، تصریح کرد: معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است.

فرهادی با بیان اینکه معلم کارمند نیست و کار تکراری نمی‌کند، اضافه کرد: هر سال به تعداد دانش‌آموزان باید طرح و پروژه جدید در آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت دو پله شامل خانواده و مدرسه دارد، گفت: هر دو این پله‌ها متأثر از معلم است و معلم به این مقوله جامه عمل می‌پوشاند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به همین خاطر مقام معظم رهبری مدام روی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تأکید دارند و آن را نسخه شفابخش آموزش و پرورش خواندند.

وی با اشاره به اینکه سند غربی نیروی انسانی ما را نشانه گرفته بود، ابراز کرد: نیروی انسانی باید به درد کشور و مکتب ما بخورد و این سند مسیر را برای رسیدن به مقصد برای ما مشخص می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزیر آموزش و پرورش در توضیح اهمیت و جایگاه معلم یادآور شد: استاد یک فن را به دانشجو می‌آموزد اما کار معلم صرفاً آموزش دانش نیست بلکه زندگی را به دانش‌آموز یاد می‌دهد.

کد خبر 751127

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی