Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان از ارائه ۱۵ میلیارد تومان خدمات مختلف در سیل اخیر هرمزگان خبر داد و گفت: ۱۲۰ گروه جهادی در این سیل فعالیت داشتند.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ، منوچهر دانشمند در نشستی خبری، ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، گفت:  در سال ۹۸ در سیل منطقه جاسک برای لایروبی، پاک‌سازی، ارائه تجهیزات، توزیع ۸ تن لباس گرم، راه‌اندازی آشپزخانه و توزیع غذای گرم، ارائه خدمات پزشکی رایگان، به مدت ۲۳ روز خدمات اراده دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمند با بیان اینکه از سال ۹۹ تا کنون بالغ‌بر ۶۰۰ میلیارد تومان خدمات رایگان شامل توزیع بسته های معیشتی ، اقدامات درمانی ، اجتماعی و ... در هرمزگان  ارائه کردیم، افزود :  . امسال بالغ‌ بر ۲۰ رزمایش در حوزه‌های معیشتی، بهداشتی و ... ارائه کردیم.

 وی ادامه داد : در زلزله و سیل اخیر توزیع پتو، جایگزینی ۶۰۰ رأس دام با دام‌های تلف شده، تهیه بذر علوفه‌ای برای بازآفرینی کشاورزی کشاورزان آسیب‌دیده داشتیم.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان تصریح کرد: تجهیز آشپزخانه‌ها و توزیع غذای گرم و توزیع ۵ هزار بسته معیشتی از دیگر اقدامات ما در زلزله و سیل اخیر بوده است.

*ارائه ۱۵ میلیارد تومان خدمات در سیل اخیر هرمزگان

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان نیز در این نشست عنوان کرد : معاونت اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیاد برکت در راستای محرومیت‌زدایی مأموریت‌های خود را دنبال می‌کند. بنیاد احسان نیز در حوزه توزیع بسته‌های معیشتی، بهداشتی و اجتماعی فعالیت می‌کند. از سال گذشته نیز بنیاد ۱۵ خرداد نیز به ما اضافه شده و به صورت ویژه در حوزه سلامتی و درمان کودکان ۰ تا ۱۴ سال با بیماری‌های خاص، همچنین بانوان و فرزندآوری کار خواهد کرد.

سجاد امیریان‌زاده ادامه داد: در سیل اخیر در ۲ مرحله کمک‌رسانی داشتیم. در مرحله اول در شهرستان میناب، رودان، بستک پارسیان ، قشم و هرمز توزیع بسته‌های معیشتی را داشتیم.

امیریان زاده با بیان اینکه  بازوی اصلی فعالیت‌های فرهنگی ما گروه‌های جهادی هستند ، تصریح کرد :  بعد از بارندگی با تعداد زیادی از افرادی مواجه هستیم که منازل شان تخریب شده است ، ما اسکان اضطراری را در روستاها و مناطق مختلف دایر و50  هزار پرس غذا در این مناطق توزیع کردیم.

وی عنوان  کرد: در حوزه بسته‌های معیشتی در ۲ سیل اخیر ۱۰ هزار بسته معیشتی توزیع شد و در کمپ‌های اسکان «کاروان شادی » راه‌اندازی کردیم.

این مسئول با اشاره به اینکه  ۱۲۰ گروه جهادی ما ، در این سیل فعالیت داشتند ، اضافه کرد :  اقلام امدادی شامل موکت، پتو، پلاستیک و... نیز توزیع کردیم.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان با اعلام اینکه تعمیرگاه سیار برای تعمیر لوازم آسیب دیدگان از سیل راه اندازی شد، ادامه داد :  همچنین ۴۰۰ دستگاه یخچال، ۶۰۰ گاز رومیزی، ۴۰۰ تخته فرش ۹ متری، ۴۰۰ سرویس ظرف، ۴۰۰ سرویس قابلمه و ۸۰۰ پتوی ۲ نفره توزیع شده است.

وی با بیان اینکه  رزمایشی نیز در هفته آینده با حضور مسئولین برگزار می‌شود، اضافه کرد : هدف ما این است کمک‌های ما به سمتی رود که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی قرار ندارد.

امیریان‌زاده با اشاره به اینکه «کاروان سلامت احسان » ما به صورت سیار در میناب و رودان ارائه رایگان خدمات پزشکی را داشتیم، یادآور شد : در زلزله نیز ۲۲ دستگاه کانکس در اختیار نوسازی مدارس قرار دادیم و همچنین تا کنون در سیل اخیر ۱۵ میلیارد تومان خدمات ارائه کرده است.

وی خاطرنشان کرد : در حوزه محلات  2020  محله آسیب‌پذیر در کشور داریم که از این تعداد ۴۷ محله مربوط به استان هرمزگان است.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان  مطرح کرد : قرارگاه کاهش آسیب‌های اجتماعی ما با همراهی سایر نهادهای حمایتی (ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، کمیته امداد، بهزیستی و هلال‌احمر) در حال ارائه خدمات در این محلات است.

امیریان زاده افزود : در فاز اول خانه احسان، حلال و امداد در محلات نایبند جنوبی و تپه ا... ‌اکبر در بندرعباس، محله سرجوییه در رودان، محله میرزا آباد در بستک و محله رودباری در بندرلنگه راه‌اندازی شده و خدمات ارائه می‌شود.

به گفته وی ،  قرارگاه پیشرفت در شهرستان‌های رودان، جاسک و بشاگرد راه‌اندازی شده و در ۱۲ حوزه نرم تیم‌های تخصصی ما طبق سند پیشرفتی که تدوین شده، به مدت ۳ سال فعالیت خواهند کرد.

خبرنگار : جمیله دبیری نیا

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا هرمزگان سیل زلزله کشاورزی درمان قشم شادی پلاستیک گاز فرش پوشش سلامت بهزیستی زلزله سیل شادی کودکان هرمزگان اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام ره میلیارد تومان خدمات بسته های معیشتی سیل اخیر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۴۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت خارجه آمریکا که به واسطه همراهی و حمایت همه جانبه از جنایت علیه بشریت و نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بیش از هر زمان دیگر تحت فشار افکار عمومی قرار دارد و جنبش‌های اعتراضی گسترده‌ای علیه سیاست‌های جنگ طلبانه و ضد حقوق بشری این کشور چه در داخل آمریکا و چه در سایر کشورهای جهان شکل گرفته، در یک اقدام مزورانه دیگر به انتشار مجدد گزارش سالانه ادعایی در خصوص وضعیت حقوق بشر در کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران پرداخته است.

بر اساس اعلام ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، اگرچه در حقیقت این گزارش چیزی جز تکرار هدفمند داده‌ها و اطلاعات دروغین، بی اساس و غیر مستند منتشر شده در رسانه‌های ضد ایرانی نیست، با این حال واگویی این ادعاها توسط رژیمی که انواع و اقسام نقض‌های فاحش حقوق بشر و حقوق ملت‌ها از استعمار تا جنگ افروزی و استفاده از بمب اتمی، کودتا و براندازی دولت‌های مردمی و دموکراتیک، تولید و اشاعه و استفاده ابزاری از تروریسم، یک جانبه گرایی و لشگرکشی به سایر کشورها، غارت منابع، ذخایر و انرژی‌های دیگر کشورها، حمله عامدانه به هواپیمای مسافربری، استفاده ابزاری از تحریم‌های ظالمانه و غیر قانونی و یکجانبه علیه کشورهای مستقل به منظور تحت فشار قرار دادن آنها و ترور هدفمند شخصیت‌ها و مدافعان حقوق بشر، حمایت و همراهی تمام قد از جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی در غزه و…، را در کارنامه سراسر سیاه و ننگین خود دارد، گزاف، تلخ، زننده و در عین حال طنزآمیز است.

اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت، تروریسم و نقض حقوق بشر در منطقه غرب آسیا است. حمله به افغانستان، عراق و لیبی به بهانه دموکراسی سازی که به گواه آمارهای رسمی سازمان ملل متحد به کشتار هزاران غیرنظامی از جمله زنان و کودکان بی گناه انجامید، ایجاد گروهک تروریستی داعش و استفاده ابزاری از آن علیه ملت‌های منطقه از جمله در سوریه و عراق، جنایت ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، بزرگترین مدافع حقوق بشر ملت‌های منطقه و قهرمان مبارزه با تروریسم، و همراهان ایشان در یک کشور ثالث که به گواه گزارشگر وقت سازمان ملل متحد نقض آشکار حق حیات مندرج در ماده ۶ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی بود، نقض مستمر حاکمیت یمن و سوریه و حمایت همه جانبه از ماشین کشتار رژیم صهیونیستی در غزه، تنها گوشه‌ای از جنایات این رژیم است که نه تنها هیچ گاه از خاطره ملت‌های منطقه زدوده نخواهد شد، بلکه به ظهور و بروز هر چه بیشتر نفرت و انزجار افکار عمومی ملت‌ها و درخواست خروج فوری نیروهای این رژیم متجاوز از منطقه منتج شده است.

لازم به یادآوری است که آمریکا در دهه‌های گذشته با اعمال طیف گسترده‌ای از تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه یکجانبه علیه کشورهایی چون ایران، سوریه، روسیه، کره شمالی، ونزوئلا، کوبا و …، آثار و عواقب زیان‌باری بر حقوق بشر و آزادی‌های اساسی انسان‌ها از جمله حق حیات، حق سلامت، حق آموزش، حق توسعه و حق برخورداری از بالاترین استاندارد زندگی و… برجای گذاشته است؛ تحریم‌هایی که به تعبیر گزارشگر ویژه بررسی آثار منفی اقدامات قهری یک‌جانبه با رعایت افراطی تحریم‌ها توسط شرکت‌ها و مؤسسات مالی همراه بوده و چالش‌های انسانی و اقتصادی مضاعفی را بر کشورهای تحت تحریم تحمل کرده است و به واقع، جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود.

پر واضح است که مردم آمریکا نیز قربانی خوی نژادپرستی، خودبرتربینی و استبداد زمامداران کاخ سفید هستند و موارد متعدد نقض حقوق بشر از جمله حقوق زنان و کودکان، سیاهان و رنگین پوستان، مهاجران، زندانیان و…، در این کشور قابل مشاهده است. بر هیچکس پوشیده نیست که آمریکا بیشترین آمار زندانیان در جهان را دارد، بیش از دو میلیون نفر زندانی و ۴.۵ میلیون نفر دیگر با قید وثیقه آزادند. شمار زندانیان زن آمریکایی طی سه دهه اخیر ۷۰۰ برابر شده است. افرادی که سابقه زندان دارند، از شرکت در انتخابات محرومند و عمدتاً به بیگاری گرفته می‌شوند.

موج افشاگری آزار و اذیت زنان و دختران در محیط کار و اماکن عمومی که با هشتکME TOO در رسانه‌های اجتماعی جنجالی به پا کرد، از وقوع مکرر و عادی تخریب شأن و کرامت انسانی در جامعه آمریکا پرده برداشت. خشونت نژادپرستانه گسترده و سیستماتیک پلیس آمریکا علیه آفریقایی تباران در ایالات متحده به یک الگوی مشخص و موثق از نقض‌های حقوق بشر و آزادی بنیادین شده است. علیرغم آنکه آمریکا مدعی آزادی اجتماعات مسالمت‌آمیز است، اعتراضات سال ۲۰۲۰ آمریکا ابعاد جدیدی از عدم تسامح و خشونت حکومت این کشور در تجمعات را آشکار ساخت و نشان داد که چگونه پلیس آمریکا در برابر ناظران شبکه‌های اجتماعی، به بدترین شکل معترضان را سرکوب می‌کند. بیش از ۲۶ میلیون آمریکایی در اعتراضات مربوط به قتل جورج فلوید شرکت کردند. تجمعات در بسیاری از اوقات با سرکوب و خشونت پلیس علیه معترضان همراه بود.

آمریکا از جمله کشورهایی است که بیشترین میزان استفاده از شکنجه را در کارنامه دارد. شکنجه‌هایی که آمریکا در زندان‌های خود در این کشور یا در زندان‌هایش در دیگر کشورها استفاده می‌کند، تکنیک‌های غیرانسانی هستند که به اصطلاح تکنیک‌های بازجویی پیشرفته نامیده می‌شوند. تکنیک‌های مذکور که پس از مشورت با روانشناسان طراحی شده‌اند شامل خشونت، انزوا و محرومیت از خواب هستند که توسط افسران پزشکی مخفیانه اجرا می‌شوند. گروه‌های مختلف اقلیت در آمریکا هدف انواع تبعیض قرار دارند و به‌ویژه سیاه‌پوستان در این کشور به‌طور نامتناسبی هدف نژادپرستی هستند.

همچنین آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار از نظر اقتصادی-اجتماعی در میان اقلیت‌های به حاشیه رانده شده در این کشور هستند که بالاترین آمار را در محرومیت از حق رأی در انتخابات فدرال و ایالتی، حبس، قربانی سخنان نفرت پراکنانه در شبکه‌های اجتماعی و تبعیض دارند. یک سوم از جمعیت زندانیان در ایالات متحده متعلق به افراد آفریقایی تبار و یک سوم اسپانیایی و لاتین تبار هستند، و این در حالیست که این دو اقلیت به ترتیب تنها حدود ۱۳ و ۱۸ درصد از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند. این امر منجر به ایجاد موانعی از جمله طرد اجتماعی، عدم استخدام، عدم دسترسی به مسکن مناسب و برنامه‌ها و اعتبارات اجتماعی در زندگی افرادی که دارای سابقه کیفری هستند، می‌شود.

بر اساس اعلام ستاد حقوق بشر، در این چارچوب و با توجه به کارنامه سیاه آمریکا در زمینه حقوق بشر، چه در عرصه بین‌المللی و چه در عرصه داخلی، این کشور در موضعی نیست که دیگران را در این حوزه موعظه یا به بررسی وضعیت حقوق بشر در سایر کشورها بپردازد.

ستاد حقوق بشر با ابراز حمایت از جنبش‌های اعتراضی علیه رژیم صهیونیستی و حامیان آن از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و…، از سازوکارها و ترتیبات حقوق بشری بین‌المللی درخواست می‌کند که به وظیفه ذاتی و اساسی خود در پایان دادن به موارد گسترده نقض فاحش و جدی حقوق بشر، جنایت علیه بشریت و نسل کشی توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه عمل نموده و همت و توان خود را برای پیگیری مسئولیت عاملان و حامیان غربی این جنایات مصروف سازند.

کد خبر 6089151

دیگر خبرها

  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • ضرورت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی
  • خبر‌هایی از توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان بیارجمند
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • تبدیل روشنایی خیابان آذربایجان شهرستان شاهین دژ به LED