Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@10:53:17 GMT

پیگیری واکسیناسیون دانش‌آموزان توسط مدارس

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۵۳۰۵

پیگیری واکسیناسیون دانش‌آموزان توسط مدارس

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: پلتفرم واکسیناسیون و درج غیبت دانش‌آموزان با تأکید بر نظام مراقبت کووید ۱۹ در سامانه یکپارچه دانش‌آموزی (سیدا) راه‌اندازی شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ صادق ستاری‌فرد با اشاره به تشکیل تیم‌های نظارتی برای بررسی مستمر و نظارت بر نحوه اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارس، اظهار کرد: پلتفرم واکسیناسیون و درج غیبت دانش‌آموزان با تأکید بر نظام مراقبت کووید 19 در سامانه یکپارچه دانش آموزی (سیدا) راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری‌فرد افزود: دستورالعملی نیز با عنوان «سهولت در رصد وضعیت واکسیناسیون» به ادارات آموزش و پرورش استان‌های کشور ارسال شده است که در آن با توجه به شناسایی سویه اومیکرون در ایران و احتمال انتقال آن در مدارس، مدیران مدارس، موظف به انجام اقدامات لازم جهت ثبت اطلاعات روزانه موارد غیبت دانش‌آموزان کرونایی در سامانه مذکور و پیگیری واکسیناسیون آنها شده‌اند.

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به تأکید ستاد مدیریت کرونا و ابلاغ ریاست جمهور به برگزاری حضوری کلاس‌های درس و امتحانات، گفت: در همین راستا، شیوه‌نامه اجرای دوره آموزشی «اقدامات کلیدی خانواده‌ها برای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در مدارس» جهت ارائه آموزش‌های لازم از سوی متخصصان سلامت با همکاری دفتر مرکزی انجمن اولیا و مربیان به تمام ادارات آموزش و پرورش استان‌های کشور ابلاغ شد.

وی ادامه داد: همچنین اقناع‌سازی والدین دانش‌آموزان برای واکسیناسیون فرزندان، ممانعت از فرستادن دانش‌آموزان مبتلا به کرونا ویروس یا دارای علائم به مدارس با استفاده بهینه از ظرفیت فضای مجازی و کانال‌های شبکه شاد، از اقدامات انجام شده در این زمینه است.

پیش از این، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش درباره الزام تزریق واکسن به دانش‌آموزان 12 تا 18 سال، گفته بود: "ستاد ملی کرونا الزام دانش‌آموزان به تزریق واکسن را برداشت اما تاکید بر این است دانش‌آموزان 12 تا 18 سال حتماً واکسن را تزریق کنند.

الزام به تزریق واکسن کرونا یا داشتن تست منفی کرونا برای دانش‌آموزان در نامه معاون وزیر بهداشت تاکید شده بود که این موضوع را مطرح کردیم و گفتند براساس مصوبه ستاد ملی کرونا نبوده است".

خیز دوباره مدارس برای تعطیلی کامل آموزش حضوری! آموزش و پرورش از پذیرش مسئولیت بازگشایی مدارس سر باز می‌زند؟! اختیاری بودن حضور دانش‌آموزان در مدارس برداشت اشتباهی است حضور دانش‌آموزان در مدارس هنوز اجباری نیست/ در برخی مناطق تهران بیشتر مدارس غیردولتی هستند

انتهای پیام /

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن کرونا دانش آموزان واکسن کرونا دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی