Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@06:37:01 GMT

گزینه اول و آخر ایران در جام جهانی قطر

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۷۳۷۲

گزینه اول و آخر ایران در جام جهانی قطر

هرچند رئیس فدراسیون فوتبال در اظهارات روزهای اخیر خود با قاطعیت از ادامه همکاری فدراسیون با دراگان اسکوچیچ خبر داده، اما از گوشه و کنار شنیده می‌شود طیفی در فدراسیون فوتبال معتقدند حالا که پروسه صعود به جام جهانی طی شده، باید موضوع ادامه همکاری تیم ملی فوتبال با اسکوچیچ به شکل جدی بررسی شود.

البته چنین موضوعی پس از صعود تیم ملی در مرحله قبلی نیز مطرح شد و برخی مدعی شدند پس از پایان مسابقات مقدماتی در بحرین در مرحله نخست، تعدادی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به دنبال کنار گذاشتن دراگان اسکوچیچ از مربیگری تیم ملی بودند تا فرد جدیدی هدایت تیم ملی را برعهده گیرد، اما پس از گذشت چند هفته از بازگشت تیم ملی از بحرین سرانجام اسکوچیچ و عزیزی خادم به توافق رسیدند که همچنان این همکاری ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا نیز پس از قطعی شدن صعود به جام جهانی، دوباره این موضوع مطرح شده و برخی چهره‌ها در فدراسیون فوتبال مخالف ادامه همکاری با سرمربی تیم ملی هستند و همچنان از حضور یک مربی تراز اول به جای اسکوچیچ صحبت می‌کنند که البته برخی پیشکسوتان و بازیکنان سابق تیم ملی نیز از این موضوع استقبال کردند، اما از آنجا که رئیس فدراسیون فوتبال یقین دارد هرگونه تغییری در کادرفنی تیم ملی می‌تواند او را وارد چالشی جدید کند، فعلاً به هیچ عنوان به سراغ این مسئله نرفته و ترجیح می‌دهد همکاری با اسکوچیچ را ادامه دهد.

البته عزیزی خادم حتی اگر تمایل به استخدام یک مربی تراز اول داشته باشد نیز فعلاً با توجه به بی‌پولی مزمن در مجموعه مدیریتی خود قادر نیست این کار را انجام دهد، چون انتخاب سرمربی بزرگ برای هدایت تیم ملی در وهله نخست نیاز به بودجه‌ای قابل توجه دارد و در کنار آن باید هزینه سنگینی برای لجستیک تیم ملی پرداخت کند، اما با وجود فردی نظیر اسکوچیچ هیچ یک از این پیش نیازها ضروری نیست، چون اسکوچیچ برای حفظ موقعیت خود در تیم ملی و حضور در جام جهانی حاضر است با تمام شرایط فدراسیون فوتبال کنار بیاید.

شاید اگر هر مربی دیگری طرف حساب عزیزی خادم بود، بابت نبود بازی‌های تدارکاتی به شکل جدی با مدیریت فدراسیون فوتبال وارد چالشی بزرگ می‌شد، اما او نه تنها به این مسئله اعتراضی نکرد، بلکه به شکل کاملاً هدفمند پیرو سیاست‌های رئیس فدراسیون فوتبال بود تا گرفتار تنش با رئیس نشود. به همین دلیل بسیار بعید است مخالفان اسکوچیچ بتوانند پروسه برکناری او از کادر فنی تیم ملی را با موفقیت به پایان برسانند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اسکوچیچ جام جهانی فدراسیون فوتبال جام جهانی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب

وزیر راه و شهرسازی گفت: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسیون که صبح امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ماه در ابوظبی برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست بعد از 10 سال گفت: امیدواریم که این نشست سرآغازی بر رشد روابط اقتصادی دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه است، گفت: کشور امارات در این سیاست نقش ویژه و برجسته‌ای دارد.

بذرپاش در ادامه با اشاره به حجم مبادلات تجاری بیش از 27 میلیارد دلاری ایران و امارات، توضیح داد: این که امارات در رتبه دوم شرکای تجاری ایران قرار دارد، امارات را به یک شریک راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: از این رو ایران به‌رغم سنگ‌اندازی‌های بدخواهان، هیچ محدودیتی را برای گسترش روابط دو کشور و توسعه تجارت مشترک قائل نیست.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه توضیح داد: کشورهای ایران و امارات نقشی برجسته در مسیر کریدور شمال - جنوب دارند و با تصمیمات راهبردی می‌توانند نقش بی بدیلی را در دستیابی به بازارهای شمال و جنوب برای خود رقم بزنند.

بذرپاش ادامه داد: دسترسی به بازارهای روسیه و کشورهای آسیای میانه از طریق ایران و بالعکس دسترسی به بازارهای جنوب می‌تواند فرصت بسیار خوبی را برای توسعه روابط ترانزیتی بین دو کشور ایجاد کند.

به گفته وزیر راه و شهرسازی، موضوع بعدی توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های دانش‌بنیان در فناوری‌های نو و به‌ویژه در زمینه هوش مصنوعی است که می‌تواند زمینه ای مهم برای همکاری بین دو کشور باشد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ضرورت تسهیل فرایندهای حمل‌ونقل بین دو کشور گفت: زیرساخت‌های فرایند تجارت مانند حمل‌ونقل و تشریفات گمرکی موضوعی است که تجار را درگیر کرده و به‌رغم اقدامات قابل توجهی که صورت گرفته و تجارت بین دو کشور را به 27 میلیارد دلار رسانده، ضرورت اتخاذ تصمیماتی شجاعانه و سازنده در این زمینه احساس می‌شود.

بذرپاش ادامه داد: در حال حاضر حمل کالا بر اساس رویه کنوانسیون تیر از مبدا امارات متحده عربی به مقصد ترکیه از طریق بندر شهید باهنر و گمرک خروجی بازرگان با هدف اجرایی سازی این کنوانسیون از طریق گمرکات دریایی و توسعه ترانزیت دو کشور در جریان است.

وی با اشاره به ضرورت رفع محدودیت‌های ایجاد شده در بازرسی‌ها و ترخیص کالاها، به ویژه کالاهای فاسدشدنی و قرنطینه‌ای و تسهیل تشریفات اداری و بندری و لجستیکی در بنادر، گفت: باید در راستای کاهش این تشریفات غیرضروری که باعث افزایش صادرات بین دو کشور و کاهش هزینه‌های این امر می‌شود، گام برداشت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه فعالیت‌های هوایی و شرکت‌های هواپیمایی پرواز حدود 320 پرواز در هفته، گواه حجم فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری بین دو کشور است و امیدواریم در حوزه فعالیت‌های بندری و جاده ای نیز هر چه سریع‌تر به افق‌های تعریف شده دسترسی پیدا کنیم.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات تاکید کرد: موضوع رفع مشکلات بانکی از جمله افتتاح حساب برای اشخاص حقیقی و تجار ایرانی و تسهیل خدمات بانکی نیز که بر سر راه فعالین تجاری و اقتصادی دو کشور قرار دارد، باید یکی از زمینه‌های مورد بحث طرفین باشد.

وی گفت: در نشست‌های کارشناسی و مقدماتی نیز هیئت ایرانی و اماراتی توافقات خوبی بین طرف‌ها و شرکت‌ها و بخش‌های دولتی ایجاد شده است.

بذرپاش همچنین در خاتمه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های بخش انرژی بین دو کشور گفت: پیش‌تر نیز همکاری‌ها در زمینه انرژی مورد تاکید قرار داشت و در این اجلاس نیز به عنوان یکی از اهداف مهم تعیین شده که نیازمند تصمیماتی جدی در این بخش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشیمانی عجیب بایرن: شاید توخل بماند!
  • توماس توخل، گزینه جدی رتکلیف برای هدایت منچستریونایتد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • غرامت سنگین بایرن برای همکاری با جانشین توخل
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • پیام تبریک روسای فدراسیون های فوتبال عراق و تاجیکستان به رئیس فدراسیون فوتبال ایران