Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید سرتیپی گفت: ترس ایجاد شده درباره تزریق "آسترازنکا" در جامعه منطقی و درست نیست، احتمال فوت ناشی از کووید بسیار بیشتر از عوارض تزریق واکسن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ طی روزهای اخیر خبری در فضای مجازی و رسانه ها منتشر و اعلام شد که واکسن آسترازنکا عارضه نادری دارد که ممکن است، باعث لخته شدن خون در برخی از عروق حیاتی و مهم بدن همچون عروق مغز، قلب و اندام ‌ها شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین کارشناسان در این خبر توصیه کرده بودند که افراد سنین باروری از این واکسن استفاده نکنند و افراد زیر ۵۰ سال تا حد امکان از واکسن‌های دیگر استفاده کنند.

این موضوع نگرانی مردم به ویژه کسانی را که واکسن آسترازنکا تزریق کرده اند، افزایش داده و این روزها خیلی ها دغدغه این را دارند که مبادا دچار عارضه و مشکلی جدی شوند و از سویی باعث واکسن گریزی در بین برخی شده است.

در همین راستا با مجید سرتیپی، مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت و گویی انجام شد.

هر واکسنی یکسری عوارض بسیار نادر دارد

این متخصص اپیدمیولوژی به خبرنگار ما گفت: آسترازنکا، واکسن فوق العاده خوبی است، اما هر واکسنی یکسری عوارض دارد، اکثر واکسن ها در موارد بسیار نادر می توانند، عارضه کشنده ایجاد کنند که این نوع نیز مستثنی نیست.

وی ادامه داد: کمپانی سازنده آسترازنکا نیز همان اوایل اعلام کرده بود که از بین ۲۵۰ هزار تا یک میلیون نفر، یک نفر ممکن است بر اثر تزریق این واکسن دچار عارضه جدی شود، از بین بیش از یک میلیون نفر نیز احتمال دارد یک نفر بر اثر این واکسن فوت کند، این موارد هم قابل پیش بینی بود و هم منطقی است.

سرتیپی تصریح کرد: ویروس به عنوان یک عامل خارجی وارد بدن می شود و از هر یک میلیون نفر ممکن است، بدن یک نفر واکنش سریع به این آنتی ژن نشان دهد و حتی منجر به فوتش شود. این قابل پیش بینی بوده، اما اگر به موقع اقدام شود خیلی از موارد مرگ ناشی از تزریق واکسن قابل پیشگیری است.

وی گفت: ترسی که در جامعه درباره تزریق آسترازنکا و فوت ناشی از آن ایجاد شده درست و منطقی نیست، باید مردم را درست راهنمایی کنیم تا باعث نشود که از تزریق واکسن خودداری کنند و در اثر ابتلا به کووید ۱۹ جانشان را از دست دهند، چراکه احتمال فوت ناشی از کووید بسیار بالاتر از احتمال فوت ناشی از تزریق واکسن است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۷۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور