Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه سیاست- محمد مهاجرانی: ساعت ۹:۳۰ امروز غرش هواپیمای ایرفرانس در آسمان تهران و بر فراز فرودگاه مهرآباد تاریخ ایران را ورق زد؛ انتظار تمام شد و همزمان با طنین غرش هواپیما، فریادهای شادی مردم نیز به آسمان برخاست و طنین فریادها نه تنها غرش هواپیما را تحت شعاع قرار داد بلکه موج صدای آن تا کیلومترها آن سوتر را درنوردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواما پس از آخرین دوری که بر فراز آسمان فرودگاه زد روی باند فرودگاه بر زمین نشست. این لحظه‌ای بود که صدها نفر در داخل فرودگاه مهرآباد از نزدیک شاهد آن بودند و میلیون‌ها نفر در سراسر ایران چگونگی آن را از صفحه تلویزیون‌های خود تماشا کردند.

با آنکه پخش مستقیم مراسم ورود امام از شبکه تلویزیون میلیون‌ها نفر را در خانه‌ها پای تلویزیون نشاند بود؛ در تهران خیل جمعیت برای دیدار رودررو با امام خمینی خود را به مسیر تعیین شده و خیابان‌هایی که از فرودگاه تا بهشت زهرا به عنوان معبر امام انتخاب شده است، رسانده و در دو سوی خیابان‌ها مستقر شده بودند.

متنی که در بالا خواندید، توصیف روزنامه‌ی اطلاعات از نخستین لحظات ورود امام خمینی (ره) به کشور است.

این لحظه‌ی تاریخی که روند حرکت قیام ملت ایران علیه دستگاه استبداد ستمشاهی را شتاب بخشید سرانجام ۱۰ روز بعد منجر به پیروزی انقلاب شد.

روز دوازدهم به یک معنا، روز شروع قدرت اسلام است

آیت الله خامنه‌ای، در یکی از سخنرانی‌های خود به تبیین اهمیت روز ۱۲ بهمن پرداختند و فرمودند: این روز به یک معنا، روز شروع قدرت اسلام است. اگرچه در دوازدهم بهمنِ سال ۵۷، هنوز ظاهراً نظام طاغوت سرِ کار بود؛ اما در واقع نبود.

ایشان تاکید کردند: در واقع با ورود امام بزرگوار، این نظام پوسیده‌ی فاسد و اصل نظام پادشاهی - که یک رژیم ارتجاعی و غلط و غیر انسانی و غیر قابل قبول بود - پوچ و نابود و دود شد و از بین رفت. تلاش بیهوده‌ای می‌کردند بلکه بتوانند آن را نجات بخشند و تا چند روز ادامه دهند، که نمی‌شد و نشد.

امام خمینی (ره): پیروزی‌مان وقتی است که دست اجانب از این مملکت کوتاه شود

امام خمینی (ره) پس از آنکه از هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ ایرفرانس پیاده شدند، در یک سخنرانی کوتاه ضمن تشکر از جانفشانی همه‌ی اقشار مردم، تاکید کردند: ما پیروزی مان وقتی است که دست این اجانب از مملکتمان کوتاه شود و تمام ریشه‌های رژیم سلطنتی از این مرز و بوم بیرون برود و همه رانده بشوند. و این کارها و این چیزهایی که اخیراً واقع می‌شود و دست و پا می‌زنند عمال اجانب که یا شاه را برگردانند یعنی شاه سابق و یا رژیم دیگری و یا رژیم سلطنتی را حفظ کنند، این مطلب را باید بدانند که گذشته است مطلب؛ و این‌طور مسائلی که شما پیش می‌آورید دست و پایی بیش نیست. و اگر تسلیم ملت نشوید، ملت شما را به جای خودش می‌نشاند.

حداقل سه میلیون تهرانی به استقبال امام آمدند

بنابر گزارشات رسانه‌های مختلف، حداقل ۳ میلیون نفر از شهروندان تهرانی از نخستین ساعات روز به استقبال از رهبر بازگشته از تبعید خود با گل و شیرینی در خیابان‌ها حاضر شدند.

بختیار چگونه در برابر اراده‌ی ملت ایران تسلیم شد و فرودگاه را باز کرد؟

البته قرار بر این بود که امام خمینی (ره) چند روز قبل از ۱۲ بهمن به تهران برگردند که این امر با ممانعت بختیار، آخرین نخست‌وزیر رژیم طاغوت و بسته شدن فرودگاه مهرآباد به تاخیر افتاد. اما بختیار در نهایت پس از تظاهرات و اعتصابات گسترده در سراسر کشور مجبور به پذیرش اراده ملت انقلابی ایران شد و بختیار در ۹ بهمن ماه اعلام کرد که فرودگاه مهرآباد امروز باز خواهد شد و هیچ ممانعتی برای ورود امام به کشور وجود ندارد. هیئت دولت در دهم بهمن اعلام کرد که ورود هواپیمای حامل امام به فرودگاه مهرآباد تهران بدون اشکال است. با اعلام این خبر، کمیته استقبال از امام در پیامی اعلام کرد که امام خمینی (ره) در ساعت نه صبح پنج شنبه دوازده بهمن در تهران خواهد بود.

امام خمینی (ره) پس از فرودگاه به محل بهشت زهرا (س) تهران می‌روند و در محل مزار شهدای نهضت، به تبین چارچوب‌های اصیل انقلاب اسلامی پرداختند و در یک سخنرانی توفانی تاکید کردند: این آقا که خودش هم خودش را قبول ندارد! رفقایش هم قبولش ندارند، ملت هم قبولش ندارد، ارتش هم قبولش ندارد؛ فقط آمریکا از این پشتیبانی کرده و فرستاده، به ارتش دستور داده که از این پشتیبانی بکنید؛ انگلیس هم از این پشتیبانی کرده و گفته است که باید از این پشتیبانی بکنید. یک نفر آدمی که نه ملت قبولش دارد، نه هیچیک از طبقات ملت از هر جا بگویید قبولش ندارند، بله چند تا از اشرار را دارند که می‌آورند توی خیابان‌ها! از خودشان هست این اشرار، فریاد هم می‌کنند، از این حرف‌ها هم می‌زنند. لکن ملت این است.

پیام ویژه برای ارتش از مدرسه رفاه

امام خمینی (ره) پس از بهشت زهرا (س) به مدرسه رفاه رفتند و در پیامی به افسران و سربازان ارتش شورای سلطنتی و مجلسیْن و دولت ناشی از آنها را غیر قانونی و فاقد اعتبار ملی دانستند و تاکید کردند لازم است به احترام ملت و رأی قاطع آن، ارتش خود را از دولت غاصب برکنار کند و این مطلب را اعلام کند.

سپس امام خمینی (ره) در جمع اعضای کمیته برگزاری استقبال در مدرسه‌ی رفاه سخنرانی کردند و در این سخنرانی بر دو محور وحدت حوزه و دانشگاه و همچنین ترفند ملی‌گرایی تمرکز داشتند.

ایشان در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه تصریح کردند: من بزرگترین پیروزی را آشتی بین دانشگاه و مدارس علمی (حوزه‌های علمی) می دانم. اگر ما هیچ پیروزی پیدا نکرده بودیم الاّ همین معنا که بین دانشگاه و طبقۀ روحانی نزدیک کردیم و تفاهم حاصل شد … و این دست خیانتی که سالهای طولانی جدایی انداخته بود بین این دو طبقه قطع شد.

توجه به حیله‌ی «ملی‌گرایی»

بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به لزوم توجه به حیله‌ی «ملی‌گرایی» گفتند: الآن هم بعضی از کسانی که با او ارتباط دارند و با صورت‌های خیلی ظاهرالصلاح پیش آمدند، به اصطلاح «ملی» پیش آمده‌اند، این‌ها هم می‌خواهند همان منافع اجانب را با این صورت حفظ کنند. خود محمدرضا هم این ادعاها را می‌کرد؛ به قرآن کریم تمسک می‌کرد؛ به آزادی زن و مرد تمسک می‌کرد؛ «آزادزنان و آزادمردان» می‌گفت؛ لکن همه حیله بود.

امام خمینی (ره) در پایان نیز در جمع طلاب مقیم تهران سخنرانی کردند و وعده‌ی حضور در قم را طی چند روز آینده دادند.

گفتنی است، خبرگزاری مهر به مناسب فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی روایات جذاب خود را به صورت روزانه منتشر می‌کند.

کد خبر 5414226 محمد مهاجرانی

منبع: مهر

کلیدواژه: فرودگاه مهرآباد آیت الله خامنه ای مدرسه رفاه مهر انقلاب امام خمینی ره ملی گرایی مجلس شورای اسلامی مقام معظم رهبری حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور آیت الله صافی گلپایگانی شورای نگهبان ایران دهه فجر حسین امیرعبداللهیان ایالات متحده امریکا کمیسیون تلفیق صحن مجلس مذاکرات وین انقلاب اسلامی ایران فرودگاه مهرآباد تاکید کردند امام خمینی ورود امام خیابان ها ملی گرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۸۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • آیا می شناسیدش؟
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • همسر آیت‌الله «سید مصطفی خمینی» در قم تشییع شد