Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@06:39:14 GMT

درد ناحیه مفاصل؛ نشانه‌ای که باید آن را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۱۳۰۲

درد ناحیه مفاصل؛ نشانه‌ای که باید آن را جدی بگیرید

همه سردرد‌های ما به علت خستگی نیستند که با یک دوش آب گرم و خوابیدن حل شوند. گاهی خبر از مشکلات جدی‌تری می‌دهند. درد مفاصل نیز ممکن است نشانه‌های اولیه یک بیماری جدی باشند.

این موضوع بسیار مهم است که برای درمان هر چه سریع‌تر اقدام کنیم. اگر ما بدانیم که درد‌های مفصلی ممکن است نشانه‌ای از بیماری‌های بزرگ باشند، دیگر ساده از آن‌ها نمی‌گذریم و به سلامتی خود بیشتر اهمیت می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه شما را با بیماری‌هایی که با درد‌های ساده مفصلی خود را نشان می‌دهند، آشنا می‌کنیم.

۱. تیروئید

بسته به نوع پرکاری یا کم‌کاری غده تیروئید در بدن شما، ممکن است درد‌های عضلانی و استخوانی را با شدت‌های متفاوتی حس کنید. اگر تیروئید شما کم کار باشد منجر به افزایش وزن در شما می‌شود که فشار بیشتری بر مفاصل را سوار می‌کند. اگر هم تیروئید شما کم کار باشد ممکن است دچار کاهش تراکم استخوان‌ها شده باشید. بهتر است به یک پزشک غدد مراجعه و برای درمان اختلالات عملکرد غذه تیروئید خود اقدام کنید.

۲. افسردگی

افسردگی تنها یک بیماری روحی نیست. این بیماری سلامت فیزیکی ما را نیز به خطر میاندازد. به علت بیش از حد کار کردن مغز حول اتفاقات و قضایا، بدن ما دچار کمبود ویتامین و مواد مغذی می‌شود؛ که در این صورت ما شاهد گرفتگی عضلات، درد‌های مفصلی، ضعف سیستم عصبی و مشکلات دیگر هستیم. اگر دچار افسردگی هستید همراه با قرص‌های مخصوص افسردگی از پزشک خود قرص‌های تقویتی و مکمل نیز بخواهید.

۳. در رفتگی

در رفتگی با شکستگی متفاوت است. در واقع، در رفتگی به خارج شدن دو مفصل از جای درست خود می‌گویند. در این‌صورت فرد توانایی تکان دادن عضو‌های درگیر را از دست می‌دهد. در رفتگی ممکن است بدون هیچ نشانه‌ی ظاهری رخ دهد و تنها درد طاقت فرسا متوجه شما باشد.

۴. لوپوس

تقریبا بیش از یک و نیم میلیون نفر از مردم آمریکا به این بیماری دچار هستند و پزشکان آمریکایی معتقدند که این بیماری در ابتدا خود را با درد‌های مفصلی نشان می‌دهد. در واقع برای شک کردن به لوپوس برای درد‌ها مفصلی، ما نیاز به نشانه‌های جدی‌تری مانند اختلالات کلیوی، تشنج، سکته مغزی یا قلبی داریم.

۵. آرتروز

آرتروز نتیجه ساییدگی و خوردگی استخوان‌ها بر یکدیگر است. هنگامی که مایع بین مفصلی به هر دلیل از بین می‌رود، استخوان‌ها روی هم ساییده شده و درد زیادی را احساس می‌کنیم. اگر در مراحل اولیه به این درد توجه کنید با تغذیه و دارو‌های مناسب می‌توانید درمان را شروع کنید؛ ولی اگر این موضوع برای شما کم اهمیت باشد و مدتی طولانی را با این درد سپری کنید، مراحل و نحوه درمان به مراتب برای شما سخت‌تر می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه مفاصل سلامت بدن درد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اخیراً خبری مبنی بر کلاهبرداری جدید بنزینی در برخی از جایگاه‌های عرضه سوخت مطرح شد به طوری که این کلاهبرداران از طریق جا به جایی تراشه‌های کارت سوخت اقدام به خالی کردن سوخت موجود در کارت‌ها می‌کنند.

مهر در گزارشی نوشت: موضوع از این قرار است برخی از افراد هنگام سوخت‌گیری از خودرو خود پیاده نمی‌شوند و متصدی جایگاه‌ها کارت سوخت را از آن‌ها گرفته و پس از سوخت‌گیری به راننده تحویل می‌دهد که تا این قسمت از ماجرا همه چیز عادی به نظر می‌رسد، اما برای سوخت‌گیری بعدی که مراجعه می‌کند با کارت سوخته مواجه می‌شود در این شرایط تا زمانی که کارت سوخت المثنی برای این افراد صادر نشود امکان سوخت‌گیری برای کسانی که تراشه قبلی را در اختیار دارند وجود دارد برای همین است شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی بارها تاکید کرد که شهروندان در صورت مشاهده تخلف در جایگاه‌ها می‌توانند از طریق تماس با شماره ۰۹۶۲۷ مراتب را گزارش دهند که در سریع‌ترین زمان ممکن موضوع بررسی و اطلاع رسانی خواهد شد.

این شرکت همچنین بار دیگر تاکید کرده که تمام شهروندان باید در هنگام سوخت‌گیری به مسائل ایمنی توجه کنند، کارت‌های هوشمند سوخت موجود در جایگاه‌های عرضه سوخت صرفاً برای سوخت‌گیری موارد اضطراری در نظر گرفته شده است و بهتر است شهروندان با رعایت دقت و نکات ایمنی، از کارت سوخت شخصی خود استفاده و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت شخصی خود به دیگران جدا خودداری کنند.

بر اساس این گزارش شهروندان باید از در اختیار گذاشتن کارت سوخت خود جدا خودداری کرده تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900563

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • ناراحتی ستاره سابق از بارسا: از رئال یاد بگیرید!
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید