Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر این که نوگرایی در این بانک آغاز شده است، گفت: تمرکز بانک ملی ایران در دوره جدید بر بانکداری جامع است، به گونه ای که بايد خط تولید محصولات متنوع بانکی برای مشتریان مختلف طراحی و عرضه شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمد رضا فرزین در دیدار با مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی در عسلویه، شدت بالای مصرف انرژی در ایران و وابستگی شدید به گاز که یک انرژی آلاینده است را نگران کننده خواند و گفت: هیچ اصلاح اقتصادی در کشور ما به اندازه اصلاح حوزه انرژی اهمیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر این که منابع لازم برای سرمایه گذاری در همه صنایع به ویژه صنایع مرتبط با انرژی باید فراهم شود، اظهار کرد: بانک ملی ایران به عنوان یک بانک جامع، آمادگی دارد تا توسعه حوزه انرژی کشور را حمایت کند.
فرزین ارائه خدمات بانکی در قالب بانکداری شرکتی را مرتبط با صنایع بزرگی مانند نفت و گاز دانست و خاطرنشان کرد: خدمات دهی بانک در قالب بانکداری شرکتی، با سرعت و کیفیت مطلوب شرکت های به ویژه صنایع بزرگ عملیاتی می شود.
وی همچنین پیوند مجتمع گاز پارس جنوبی و بانک ملی ایران به عنوان دو مجموعه بزرگ و ملی را مبارک خواند و گفت: شبکه خارج از کشور بانک ملی ایران نیز از توان مناسبی برای توسعه فعالیت های ارزی مجتمع گار پارس جنوبی برخوردار است.
در این دیدار، مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های این مجموعه، بر لزوم بهره مندی از توانایی های بانک ملی ایران برای توسعه طرح های گازی تاکید کرد.
هادی هاشم زاده فرهنگ مجتمع گازی پارس جنوبی را بسیار عظیم و مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: 75 درصد تولید گاز کشور و وجود 8 درصد ذخایر گازی دنیا در این مجموعه باعث شده است که اهمیت آن دوچندان شود.
در پایان این دیدار، مدیرعامل و جمعی از مدیران ارشد بانک ملی ایران از بخش های مختلف پالایشگاه های مرتبط با حوزه پارس جنوبی بازدید کردند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک ملی ایران پارس جنوبی مجتمع گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: باید در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال، ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی ایجاد کرد تا مردم با آشنایی با قابلیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی کشور، در سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید و آینده‌دار مشارکت کنند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های ایران به بازارهای جهانی و انعقاد قراردادهای تجاری با خریداران بین‌المللی فراهم کرد.

وی گفت: برگزاری رویدادهای بزرگی چون نمایشگاه اکسپو و حضور فعال شرکت‌های ایرانی و همچنین استقبال شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه، سهم ایران در بازارهای صادراتی را افزایش خواهد داد، که این موضوع می‌تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور کمک بسیاری نماید.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشورمان در حوزه‌های مختلف، به خصوص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها می‌تواند برای سرمایه‌گذاران خارجی دارای جذابیت باشد، که بخشی از این قابلیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه‌گذاران و علاقمندان به سرمایه‌گذاری در ایران، عرضه شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اظهار امیدواری از افزایش سهم اقتصاد ایران در تجارت بین‌الملل، گفت: بخش زیادی از سرمایه‌گذاری کشور در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه عظیم پارس جنوبی واقع در عسلویه استان بوشهر ایجاد شده است، و حضور شرکت‌های فعال صنعتی منطقه پارس در این نمایشگاه، مورد استقبال سرمایه‌گذاران و تجار خارجی قرار گرفته است.

وی عسلویه و منطقه پارس جنوبی را یکی از منابع درآمدی و ارزآوری کشور برشمرد، و افزود: سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی منطقه پارس از فرصت‌های عرضه و معرفی خود در صنایع نمایشگاهی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی برای توسعه اقتصادی و تجاری خود بهره ببرند.

کد خبر 6096854

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند