Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه گفت که ارتش این رژیم یک سامانه رهگیری مبتنی بر لیزر را معرفی خواهد کرد تا یک سیستم حفاظتی ضد پهپادی و ضد موشکی ایجاد شود.

به گزارش تایمز اسرائیل، بنت اضافه کرد: «این سامانه نخست به صورت آزمایشی و سپس به صورت عملیاتی به کار گرفته خواهد شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود که این سامانه در ابتدا در جنوب سرزمین‌های اشغالی (اطراف نوار غزه) و سپس در دیگر مکان‌ها مستقر می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد که این سامانه باعث ایجاد تغییر در واقعیت‌های کنونی می‌شود. به گفته او در حال حاضر اسرائیل برای رهگیری و سرنگونی راکت‌های ارزان‌قیمت حماس که به سمت شهرک‌های اسرائیلی شلیک می‌شود مجبور است موشک‌هایی که ده‌ها هزار دلار قیمت دارند شلیک کند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که با عملیاتی شدن این سامانه، حماس پول زیادی را برای شلیک راکت‌ها هزینه خواهد کرد و با هزینه‌ای اندک، این راکت‌ها سرنگون می‌شوند.

وی اضافه کرد: «این به ما اجازه خواهد داد که در میان مدت و طولانی مدت، اسرائیل را با دیواری از لیزر احاطه کنیم و این سامانه از ما در برابر موشک‌ها، راکت‌ها، پهپادها و دیگر تهدیدها دفاع خواهد کرد و به طور موثر دشمنانمان را از قدرتمندترین کارتشان بی بهره کنیم».

بنت گفت: «نسل جدید دفاع هوایی اسرائیل، قادر خواهد بود که در خدمت دوستانمان در منطقه باشد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی چند روز پیش نیز در مصاحبه‌ای گفته بود: «ما برای توسعه موشک‌ها، لیزرها، توانمندی‌های سایبری و... سرمایه‌گذاری می‌کنیم. ما دشمنان خود را دنبال خواهیم کرد و شکافی ایجاد می‌کنیم  که جنگ به دور باشد. به محض اینکه در برابر موشک‌‌ها، محافظت لیزری فراگیر داشته باشیم، این باعث حذف سامانه‌‌های موشکی اطرافمان خواهد شد. امروز، موشک‌های قسام با ۲۰۰ دلار شلیک می‌شود و ما با موشکی که ارزش آن ۱۰۰ هزار دلار است، آن را رهگیری می‌کنیم. ایده لیزر معادله را تغییر خواهد داد».

منبع: الف

کلیدواژه: نخست وزیر رژیم صهیونیستی موشک ها راکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۲۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح

رسانه‌ها از تردید‌هایی در مورد استراتژی رژیم صهیونیستی و اثربخشی عملیات نظامی احتمالی در رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

براساس گزارش المیادین، پایگاه اینترنتی «اسرائیل نیوز ۲۴» اعلام کرد که مقامات امنیتی سابق رژیم صهیونیستی نسبت به توانایی ارتش شغالگر برای دستیابی به اهداف خود در هر حمله احتمالی به رفح ابراز تردید کرده اند.

این وب‌سایت اضافه کرد که گفتگو‌هایی که در محافل رسانه‌ای و اطلاعاتی صورت می‌گیرد منعکس کننده عمق چالش‌های پیش روی سران رژیم صهیونیستی در برخورد با جنبش حماس است.

در همین راستا، این وب‌سایت به نقل از یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد، اعلام کرد که اظهارات رسمی این رژیم در مورد قصد ورود به رفح ممکن است اغراق‌آمیز باشد.

کوهن تاکید کرد که بیانیه‌های ایده آل همیشه واقعیت عملیاتی یا استراتژیک را منعکس نمی‌کند. او توانایی رژیم صهیونیستی برای حذف کامل حماس در غزه را رد و اعلام کرد نابودی کامل این جنبش غیرواقعی است. 

از سویی دیگر آمنون آبراموویچ، خبرنگار امور سیاسی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی، به فقدان جایگزین سازمان یافته برای حماس در پنج ماه و نیم گذشته اشاره کرد که مشکلات اسرائیل در برچیدن ساختار سازمانی حماس را تأیید می‌کند.

اسرائیل زیو، رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی ارتش صهیونیستی نیز مخالفت خود را با هرگونه اقدام نظامی در رفح اعلام کرد. زیو در یک مصاحبه رادیویی گفت که حمله به رفح یک تله استراتژیک است که توسط حماس آماده شده است که می‌تواند به فاجعه‌ای منجر شود که مسئولیت آن بر عهده طرف صهیونیستی است.

وی همچنین با اشاره به اینکه رفح علاوه بر حساسیت مصر و آمریکا نسبت به آن، مکان بسیار دشوار و شلوغی برای نبرد است گفت که این عملیات از هر کاری که ارتش در شمال نوار غزه انجام داد خطر بیشتری دارد.

این در حالی است که تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح افزایش یافته است. طبق گزارش اداره مرکزی آمار فلسطین، این شهر دارای تراکم جمعیتی حدود ۱.۱ میلیون نفر است که در مساحتی به وسعت ۶۳.۱ کیلومتر مربع زندگی می‌کنند.

با این حال، تردید‌های اعلام شده از سوی مقامات امنیتی سابق، عمق بحران استراتژیک رژیم صهیونیستی را در برخورد با نوار غزه و جنبش حماس، در زمانی که چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی همچنان تشدید می‌کند، آشکار می‌کند.

علاوه بر این، سایت «اسرائیل نیوز ۲۴» از مذاکرات جاری میان مقاومت فلسطین و رژیم اشغالگر صهیونیستی خبر داد و گفت: هنوز شاهد تحولات هستیم.زیرا پیشنهادات جدیدی برای از سرگیری مذاکرات تبادل اسرا در حال بررسی است که شامل بازگشت اسرای اسرائیلی در ازای بازگشت مردم غزه به شمال و مواردی از این دست است.

این وب‌سایت افزود: این اقدامات در زمانی صورت می‌گیرد که روابط بین آمریکا و اسرائیل شاهد تنش است که موقعیت حماس را در مذاکرات تقویت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم یکی از آرمانهای اصلی انقلاب است
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه «نتانیاهو»
  • نظامیان صهیونیست: از دستور آمادگی برای حمله به رفح اطاعت نمی‌کنیم
  • مهلت ۱۰ روزه تل‌آویو به حماس برای پذیرش شروط خود
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • حملات نظامیان صهیونیست و استقامت مردم جنوب لبنان
  • هشدار ۲ ژنرال صهیونیست درباره حمله به رفح
  • نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد