Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: دیپلماسی علمی در حوزه پذیرش و صدور دانشجویان باید تقویت شود. - اخبار استانها -

فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با اشاره به لزوم رشد دیپلماسی علمی و آموزشی در کشور اظهار داشت: باید دیپلماسی علمی در حوزه پذیرش دانشجویان و صدور دانشجوی بورسیه به خارج از کشور افزایش پیدا کند و باید کاری کنیم که از طریق افزایش مراودات علمی دیپلماسی علمی و اقتصادی ما هم رشد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در استان قزوین دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) باید بر مبنای اساسنامه‌ خود رشته‌های جدید مهارتی و نیمه‌مهارتی برای پذیرش دانشجویان خارجی تعریف کند و به جای اینکه رشته‌ها و واحدهای درسی‌اش را تعطیل کند، می‌تواند رشته‌ها و واحدهای بین‌المللی ایجاد کند و این ظرفیت را در اختیار پیشرفت اقتصادی، علمی و اجتماعی استان قرار دهد.

محمدبیگی ادامه داد: در کنار دانشگاه بین‌المللی باید دانشگاه آزاد اسلامی استان و همچنین دانشگاه پیام نور هم در حوزه دیپلماسی علمی ورود کرده و ارتباط فراملی خود را با دانشگاه‌های منطقه و جهان گسترش دهند.

مسئولان برای نخبگان جای پا باز کنند

نایب‌رئیس کمیسیون جوانی جمعیت مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه فاصله بین مردم و قشر دانشجو خیلی‌زیاد شده، گفت: وقتی با دهه 70 و 80 مقایسه می‌کنیم، به نظر می‌رسد این شکاف بیشتر هم شده است. دلیل آن هم این است که سرعت اتفاقاتی که در دنیا می‌افتد، به خاطر وجود شبکه‌های اجتماعی و وسیع مجازی خیلی‌زیاد شده است.

محمدبیگی افزود: در واقع اتفاقی که پیشتر ظرف 20 سال می‌افتاد، الآن ظرف 2 سال می‌افتد و چون فاصله نسلی زیادی وجود دارد، این پراکندگی بیشتر می‌شود. بنابراین برای کم‌کردن این فاصله باید به ارزش‌های خانوادگی، اسلامی، دینی و کاهش سپری کردن زمان در فضای مجازی فکر کنیم.

وی با ذکر اینکه محوریت قشر نخبگان زمانی شکل ‌می‌گیرد که مسئولان برای نخبگان جای پا باز کنند، گفت: یکی از دلایل فاصله جامعه با دانشگاهیان ضعف عملکرد مسئولان دانشگاه‌ها و وزارت‌خانه علوم در سالیان اخیر و عدم توجه به جوانان و استفاده از آنهاست. بنابراین باید استفاده مشاوره‌ای، حقوقی و عملیاتی از جوان‌ها باید مدنظر قرار گرفته و این درد التیام یابد.

متکی: دیپلماسی علمی در دولت آقای رئیسی در دستورکار جدی قرار می گیردحکایت دور تسلسل برای ایجاد یک رشته دانشگاهی/ دیپلماسی علمی تنها با توسعه علوم انسانی محقق نمی‌شود

محمدبیگی ادامه داد: البته شاهد این هستیم که در کشور و استان اتفاق‌های خوبی در حوزه اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی می‌افتد و انتصاب مسئولان اخیر در استان هم این را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس بیانیه گام دوم انقلاب دیپلماسی اقتصادی استانداری قزوین مجلس بیانیه گام دوم انقلاب استانداری قزوین دیپلماسی علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۳۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ تمرکز بر تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه های منحصر به فرد برای همه فعالان اقتصادی در ایران، موضوع مهمی است که به دنبال نوسازی چارچوب نظارتی حاکمیت بر کسب و کار ها و استفاده از فناوری دیجیتال برای ارتقای اعطای خدمات دولتی و حمایت از فعالیت های اقتصادی است. معرفی مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربفرد مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و مزایای مهم را ارائه می‌دهد که از جمله آنها می‌توان به ایجاد بستری برای ارائه خدمات کارآمد و هوشمند دولتی به دارندگان مجوز، احراز هویت فعالان واقعی اقتصادی، شناسایی فعالیت‌های اقتصادی شفاف و مولد در جهت حمایت بیشتر، تخصیص حمایت های جدید برای ترویج سرمایه گذاری های قانونی و تولید واقعی در اقتصاد و پیشگیری از تخلفات غیرقانونی نظیر فعالیت های زیرزمینی و قاچاق اشاره کرد.

مزیت کلیدی این موضوع مقابله با بخش زیرزمینی اقتصاد است؛ تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیکی با شناسه‌های منحصربه‌فرد، گامی مهم در جهت افزایش حمایت از تولید شفاف، شفافیت و کارایی در چشم‌انداز اقتصادی ایران است. هدف نهایی تبدیل مجوزهای کاغذی به مجوزهای الکترونیک حذف اقتصاد زیرزمینی و قاچاق است.

در همین رابطه پیرامون اهمیت این موضوع با علی کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

علی کریمی فیروزجایی در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، اظهار داشت: قانون تسهیل فضای کسب وکار و حذف بروکراسی اداری از طریق صدور مجوزهای الکترونیکی از مهمترین مصوبات مجلس یازدهم بود که در این راستا دولت موظف به تسهیل گری صدور مجورهای کسب وکارها شد و طبیعتا اجرای صحیح آن مستلزم بسترسازی و آماده سازی فرآیندهای مربوطه است.

وی ادامه داد: دولت باید تمامی مجوزهای مورد نیاز توسعه فضای کسب و کار را با ابزارهای قانونی در اختیار، بصورت الکترونیکی صادر کند که متناسب با شرایط روز و درخواست ها باید شفاف و بدون ابهام عمل کند و از این رو باید با حذف مقررات دست وپاگیر و زائد از حقوق مطالبه گران این بخش بویژه جوانان و کارآفرینان و نخبگان حمایت کند.

 

فیروزجایی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شفافیت نکته اساسی در این زمینه شفاف سازی در فعالیت های اقتصاد، گفت: مردمی سازی امور است که هدف مهم قانونگذار در این حوزه به شمار می‌رود و دولت باید در فضای جدید برای جلب نظر حداکثری اصناف و بازاریان بکوشد و موانع پیش روی این قانون را با همکاری بخش های دیوانی مرتفع کند.

کریمی فیروزجایی عضو هیات رییسه مجلس تصریح کرد: در خصوص تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا نیز اصل مهم شفافیت و رقابت پذیری در حوزه کسب وکارهاست که به نظر می رسد تحول بزرگی در این حوزه رخ داد و عرصه دیجیتال در حوزه اقتصاد دستخوش تغییرات بنیادین گردید و مهمترین دغدغه عمومی در این حوزه امنیت داده های مربوط به سرمایه گذاران  و کسب و کارهای اقتصادی است که نگاهها و تلاش ها باید معطوف به این حوزه راهبردی باشد و مجلس یازدهم در این خصوص تاکید مضاعفی در قانون مصوب داشته است.

وی بیان داشت: پیش نیاز توسعه اقتصادی در حوزه  کسب و کارها که صدور الکترونیکی مجوزها شرط اولیه آن است، با تمرکز و حمایت ویژه از مشارکت مردم در فضای تولید، ثبات قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را شاهد خواهیم بود و تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه موجب تحقق شفافیت اقتصادی، حمایت هدفمند از تولید و افزایش رقابت پذیری تولید خواهد شد.

عضو هیات رییسه مجلس اقتصاد زیرزمینی را از مشکلات ساختاری اقتصاد کلان دانست و عنوان کرد که ساماندهی آن نیازمند شفاف سازی و قانونمندی ساختارهای مربوطه است.

وی خاطرنشان ساخت: اصل محوری در این زمینه این است که دولت نباید در عرصه اقتصادی خود را رقیب بخش خصوصی بداند و از این رو اقتصاد را در حوزه اجرا و نه سیاستگذاری، تماما به عاملان آن واگذار کند و از این رو فعالیت های غیرمولد و خطرآفرین در حوزه اقتصاد به تدریج رخت بر خواهد بست و شفافیت مطلوب بر این عرصه حاکم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است