Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وبدا، بهرام عین اللهی در دیدار با شفق دیوب، سفیر سوریه در ایران با بیان اینکه یکی از نکات مثبت سوریه این است که بشار اسد، پزشک است و خیلی راحت می توانیم در حوزه پزشکی شاهد ارتقای روابط دو کشور ایران و سوریه باشیم، افزود: انتظار داریم که این دستور عملیاتی شود و شرکت های دارویی ایران بتوانند تولیدات خودشان را به سوریه صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عین اللهی اظهار داشت: متاسفانه به دلیل اقدامات خرابکارانه تروریست ها در سوریه، صدماتی به زیرساخت های سلامت سوریه وارد شده و آمادگی داریم که کمک های لازم در این زمینه را به مردم سوریه کنیم. از دیدن تصاویر خرابی های سوریه، بسیار متاثر می شویم.  

وی ادامه داد: در ماه های ابتدایی سال آینده، نمایشگاه تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی در ایران برگزار می شود و علاقه مندیم که وزیر بهداشت سوریه در این نمایشگاه شرکت کند و از نزدیک با دستاوردهای ایران در این حوزه، آشنا شود.  

وزیر بهداشت با بیان اینکه احساس نزدیکی زیادی بین ایران و سوریه داریم. فکر می کنیم که هیچ مرزی بین جمهوری اسلامی ایران و سوریه وجود ندارد و برادر همدیگر هستیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته همواره در کنار دولت و ملت سوریه در همه حوزه ها و همچنین مبارزه با گروهک های تروریستی قرار دارد.

وی اظهار داشت: در دولت سیزدهم باید روابط ایران و سوریه بیشتر از گذشته باشد و توافقات بیشتری برای همکاری های مشترک داشته باشیم. تفاهم نامه های همکاری می تواند زیاد و در حوزه های مختلف باشد. پیشنهاد ما این است که کارگروهی بین سفارت و واحد بین الملل وزارت بهداشت تشکیل شود و زمینه های همکاری شناسایی شود.  

عین اللهی تصریح کرد: در دیداری که با وزیر آموزش عالی سوریه داشتیم، نقاط مشترک همکاری در حوزه علمی و آموزشی بین دو کشور از جمله در زمینه های تبادل استاد و دانشجو، حضور دانشجویان و اساتید در دو کشور و برگزاری کنفرانس های علمی و نیز استقرار شعب دانشگاهی، مورد تاکید قرار گرفت.  

 آمادگی سوریه برای گسترش همکاری ها با ایران 

شفق دیوب، سفیر سوریه در ایران نیز در این دیدار، گفت: سفارت سوریه در ایران، وزارت بهداشت و آموزش عالی و تحقیقات علمی سوریه آمادگی تقویت همکاری در زمینه های مختلفی که در نهایت به نفع مردم دو کشور است را دارند.  

وی افزود: روابط ایران و سوریه تاریخی و بی نظیری است و امیدواریم که در دولت سیزدهم، شاهد توسعه روزافزون روابط بین دو کشور در حوزه های مختلف باشیم. بدنه پزشکی سوریه به دلیل جنگ تروریستی سوریه در ۱۰ سال گذشته، دچار ضرر و خسارت های فراوان شده بنابراین در این مرحله، همکاری با وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران در زمینه های پزشکی، دارویی و سایر حوزه ها، اهمیت ویژه ای برای سوریه دارد.  

چشم اندازهای همکاری ایران و سوریه گسترده است

سفیر سوریه در ایران گفت: چشم اندازهای همکاری دو کشور بسیار گسترده است و این همکاری های بین وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران و وزارتخانه های بهداشت و آموزش عالی سوریه می تواند به تقویت روابط دو کشور بیانجامد.  

وی تاکیدکرد: در مورد ثبت داروهای ایرانی در سوریه، بشار اسد استثنا قائل شد تا شرکت های ایرانی بتوانند داروها و محصولات خود را در سوریه ثبت کنند.  

شفق دیوب گفت: در سفر وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی سوریه به ایران، یادداشت تفاهم همکاری بین آن وزارتخانه و وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران امضا شد و برنامه اجرایی این تفاهم نامه آماده و از طریق وزارت امور خارجه یک نسخه به وزارت بهداشت ارسال شده و منتظریم تا نقطه نظرات نهایی وزارت بهداشت ایران اعلام شود.

برچسب‌ها وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت جمهوری اسلامی ایران سوریه در ایران ایران و سوریه وزارت بهداشت آموزش عالی دو کشور حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌الهی، در «ملاقات چهره به چهره نمایندگان اقشار مردمی با وزیر بهداشت» که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، گفت: اقدامات متعددی توسط دولت سیزدهم در حوزه سلامت انجام شده و این انتظار وجود دارد که رسانه‌ها به ویژه صداوسیما به تبیین دستاوردها بپردازند.

وی بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در دولت سیزدهم افزایش یافته است، افزود: ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که معادل ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور است. وزارت بهداشت در نظر دارد که ۱۵ هزار تخت دیگر تا پایان سال جاری به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی اضافه کند.

وزیر بهداشت گفت: ۱۷۰۰ مورد به ظرفیت خانه‌های بهداشتی کشور اضافه کردیم و در نظر داریم که با افزایش ۲۷۰۰ مورد دیگر تا پایان سال جاری، تعداد خانه‌های بهداشت را به ۴۴۰۰ مورد برسانیم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مانند ام‌آرآی در شبکه درمانی کشور توزیع شده است. همچنین ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک در شبکه درمانی در حال خدمت‌رسانی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۲۸۰۰ متخصص در کشور به ارائه خدمات می‌پردازند.

وزیر بهداشت درباره تعداد مراکز آموزشی گفت: ۱۵۰ مرکز آموزشی در کشور وجود دارد و ۱۲۰ مرکز نیز در حال ساخت هستند.

عین‌الهی با اشاره به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی گفت: دولت سیزدهم نسبت به افزایش ظرفیت رشته‌های تخصصی اقدام کرده است؛ به نحوی که ظرفیت دوره دستیاری تخصصی و دوره دستیاری فوق تخصصی به ترتیب ۶۵ و ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین ظرفیت دوره فلوشیپ نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است. ظرفیت رشته پزشکی عمومی نیز در دولت سیزدهم معادل ۱۲ هزار مورد است.

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور نیز گفت: پیش از دولت سیزدهم، نسخه الکترونیک فقط به صورت ۱۰ درصد در کشور اجرا می‌شد اما این میزان در دولت کنونی به مرز ۹۰ درصد رسیده است.

عین‌الهی با بیان اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال در مراکز درمانی دولتی و وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به صورت رایگان است، اظهار کرد: اگرچه در شرایط تحریم قرار داریم اما درمان کودکان کمتر از ۷ سال را رایگان کرده‌ایم. سلامت در کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به عنوان مثال اگر مشکلی مانند تنبلی چشم در کودکان در زمان مناسب تشخیص داده نشود تا پایان عمر دچار تنبلی چشم می‌شود. ما با اجرای این طرح در زمینه خیرخواهی برای مردم گام برداشته‌ایم.

وی با اشاره به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: هنگامی که این صندوق تأسیس شد ۵ همت بودجه در نظر گرفتند و سال گذشته به مرز ۷ همت رسید. امیدواریم که بودجه این صندوق با توجه به گسترش حمایت‌ها، بیشتر شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۵ دهک پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند. همچنین ۵۷ مرکز درمان نازایی در کشور به صورت رایگان به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰۰ شرکت دانش‌بینان در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان در دولت سیزدهم ۱۴۰۰ مورد رسیده است در حالی که این تعداد در گذشته معادل ۷۰۰ مورد بود. این شرکت‌ها حدود ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی را تولید می‌کنند.

عین اللهی با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جزو ابداعات جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید، افزود: ما در نظر داریم که هر ایرانی با یک کد ملی تحت نظر یک حامی سلامت قرار گیرد. برنامه نظام ارجاع و سلامت خانواده را با حضور ۲۰ کشور جهان رونمایی کردیم. اگر خواهان داشتن جامعه سالم هستیم باید خانواده سالم داشته باشیم.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری پویش سلامت در سال گذشته گفت: ۴۶ میلیون نفر در پویش سلامت وزارت بهداشت شرکت کردند که یک رقم فوق‌العاده به حساب می‌آید. آمار و ارقام پویش سلامت بیانگر این است که ۸۸۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در این پویش به بیماری دیابت و ۴۶۰ هزار نفر به فشار خون مبتلا بودند اما از بیماری خود مطلع نبودند. همچنین ۸ میلیون نفر نیز مشکوک به دیابت و ۴ میلیون مشکوک به فشارخون بودند اما از این مورد اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: در نظر داریم ۲ پویش دیگر برگزار کنیم. پویش ملی سرطان و پویش ملی سلامت کودکان جزو پویش‌های آتی وزارت بهداشت به حساب می‌آید. ما با پویش سرطان در نظر داریم از سرطان‌هایی مانند سرطان پستان در زنان و برخی سرطان‌ها در مردان پیشگیری کنیم. بررسی‌ها بیانگر این است برخی والدین نیز از بیماری فرزندان خود خبر ندارند.

وزیر بهداشت در پاسخ به درخواست رئیس هیأت‌مدیره بیماری‌های نادر ایران در خصوص حمایت از بیماری‌های نادر و نقش انجمن‌ها در این زمینه گفت: ۲۲ هزار عضو هیأت علمی در ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم‌پزشکی مشغول به فعالیت هستند. اساتیدی که عضو کمیته علمی هستند در خصوص مسائل مختلف به ارائه نظرات تخصصی می‌پردازند؛ به طور مثال، این گروه‌های تخصصی می‌گویند که بهترین دارو برای درمان یک بیماری چیست؛ همانطور که در دوران پاندمی کرونا عمل کردند.

کد خبر 6097516 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کشته‌شدن ۴ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • بشار اسد: موضع سوریه در مورد فلسطین تغییر نکرده است
  • بشار اسد: موضع سوریه هرگز در مورد فلسطین تغییر نکرده است 
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات