Web Analytics Made Easy - Statcounter

نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیروز سه شنبه طی سخنانی در پانزدهمین اجلاس کانون مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تصریح کرد که بکارگیری این سامانه در مرحله نخست به شیوه آزمایشی انجام می‌گیرد و پس از آن عملا وارد خدمت خواهد شد.

بنت در حرف هایی که امروز چهارشنبه در توئیتر منتشر کرد،  مدعی شد، نصب این سامانه موجب خواهد شد تا دور تا دور "اسرائیل" با لیزر در برابر حملات موشکی و راکتی، حملات پهپادی و دیگر تهدیدات حمایت شود و دشمنان این رژیم از قوی‌ترین برگه‌ای که اکنون در اختیار دارند، محروم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از برخی منابع امنیتی مرتبط با توسعه سامانه پدافندی لیزری اعلام کرد که این سامانه باید مراحل زیادی را پشت سر بگذارد و قطعا ظرف یک سال آینده آماده نخواهد شد.

این منابع احتمال دادند که آماده شدن این سامانه و بکارگیری آن حداقل ۳ سال و شاید هم بیشتر طول بکشد.

برخی منابع نیز ادعای بنت در این زمینه را عجیب خوانده‌اند.

در همین حال، "امیر بوخبوط" تحلیلگر نظامی سرشناس پایگاه خبری عبری زبان "واللا" تصریح کرد که اشاره بنت به سامانه پدافندی لیزری صرفا برای اهداف تبلیغاتی و رسانه‌ای است و این به نظرم اساسا بیانگر فشاری است که بر او وارد شده است و تمایل دارد به اسرائیلی‌ها بگوید که او هم کاری انجام داده و این مایه تاسف است.

ادعای بنت در  حالی بیان می شود که  دو کارشناس اسرائیلی با برشمردن چالش‌های امنیتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی پیش روی این رژیم، شکاف بزرگی را در آینده و واقعیت اسرائیل در سطوح مختلف برشمردند.

 «مانوئل تراختنبرگ»، رئیس مؤسسه مطالعات امنیت ملی در دانشگاه تل آویو و «درور شالوم»، رئیس سابق بخش تحقیقات در بخش اطلاعات نظامی، با انتشار گزارشی مشترک در مورد تهدیداتی که پیرامون اسرائیل وجود دارد، نوشتند: چالش های راهبردی که اسرائیل با آن مواجه است توانایی مقابله با جدی ترین تهدیدات خارجی را به آن نمی دهد.

برچسب‌ها نفتالی بنت رژیم صهیونیستی فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نفتالی بنت رژیم صهیونیستی فلسطین نفتالی بنت رژیم صهیونیستی فلسطین رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۶۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد

به گزارش قدس آنلاین، لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز جمعه در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که این بزرگترین بسته کمک امنیتی آمریکا تاکنون است که صرف خرید سامانه های تسلیحاتی جدید برای اوکراین خواهد شد و شامل خرید موشک های پاتریوت بیشتری خواهد بود که کی یف برای مقابله با حملات موشکی روسیه به شهرهای این کشور به آن نیاز دارد.

آستین گفت: این بسته شامل سامانه های مهم رهگیری برای سامانه های دفاع هوایی NASAMS و پاتریوت اوکراین، سامانه های ضد پهپادی بیشتر و تجهیزات پشتیبانی، مقادیر هنگفتی مهمات توپخانه، مهمات تسلیحات هوا به زمین و تجهیزات پشتیبانی و نگهداری خواهد بود.

این دومین بار در هفته گذشته است که پنتاگون کمک جدیدی را به اوکراین اختصاص می دهد. هفته گذشته کنگره بسته دیگری را به ارزش ۶۱ میلیارد دلار شامل کمک به اوکراین تصویب کرد که به امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا رسید.

بسته شش میلیارد دلاری که روز جمعه اعلام شد، بر اساس طرح کمک امنیتی به اوکراین (USAI) به این کشور اختصاص خواهد یافت که شامل قراردادهایی با شرکت های آمریکایی برای ساخت تسلیحاتی است که اهداف بلندمدت امنیتی اوکراین را تامین می کنند.

حتی با وجود شتاب در امضای این قراردادها، زمان نیاز هست تا این سلاح ها بدست اوکراین برسند زیرا آنها باید از ابتدا ساخته شوند.

ارائه سامانه های دفاع هوایی بیشتر به اوکراین اولویت آمریکا بوده و محور مذاکرات ماهانه گروه تماس دفاعی اوکراین بوده که روز جمعه برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  •  سخنگوی حماس : تکذیب ادعای خروج برخی رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق تبادل اسرا
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • احتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • کشته شدن ۲ نفر از فرماندهان جماعت اسلامی لبنان در حمله اسرائیل
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی