Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، سید محمود حسینی پور روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران در ساری افزود : حضور سالانه بیش از ۴۰ میلیون گردشگر داخلی و خارجی در مازندران فرصت بی نظیری برای پارک موزه دفاع مقدس استان جهت ترویج ارزش های  انقلاب ، روحیه ایثارگری و شهید و شهادت است و تکمیل آن  هم به حمایت ملی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران گفت : این که پارک موزه دفاع مقدس استان در فضایی به وسعت ۶۰ هکتار در ساری طراحی و برنامه ریزی شده، لازمه این استان گردشگرپذیری مثل مازندران است اما این طرح باید در قالب طرح ملی گنجانده شود تا اعتیارات و تجهیزات ملی مورد نیاز نیز تخصیص یابد.

وی با اعلام این که سالانه بیش از  ۲۰۰ هزار گردشگر خارجی به مازندران سفر می کنند ، افزود : این ظرفیت با عادی شرایط شرایط کرونایی می تواند بتدریج به پنج میلیون گردشگر خارجی در سال برسد که فرصت بی بدیلی برای پارک موزه دفاع مقدس مازندران است تا با جذب این گردشگران ، ارزش های انقلاب و دفاع مقدس را ترویج کند.

استاندار مازندران روند تکمیل طرح های پارک موزه دفاع مقدس استان را « بسیار کند » و « غیر قابل قبول » توصیف کرد و گفت : به طور یقین یکی از برنامه های سفر استانی رئیس جمهور و هیات دولت به استان  بازدید میدانی از این طرح است.

حسینی پور پیشنهاد تخصیص ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پارک موزه دفاع مقدس مازندران در سفر رئیس جمهوری را مطرح کرد و افزود : تمامی مسئولان استان علاوه بر این که باید از ظرفیت های بودجه ای استانی خود برای تکمیل پارک موزه استان استفاده و مشارکت کنند ،از ظرفیت خیرین نیز  باید بیشترین بهره را برای این طرح برد.

 ساخت پارک موزه دفاع مقدس مازندران در مساحتی حدود ۶۰ هکتار در حاشیه رودخانه تجن ساری در قالب ۲۴ طرح و در سه فاز از سال ۸۶ آغاز شد.یکی از مشخصات این پارک موزه احداث ساختمان‌های « تانک فارم » است که با الگوگیری از مخازن نفتی در شهر فاو با کاربری فرهنگی طراحی شده است. احداث مسجد فاطمه الزهرا (س)، یادمان فاو با بنای یکهزارمترمربع در ضلع غربی از دیگر ویژگی‌های این پارک است.
دهکده یادمان هفت تپه هم با شبیه سازی اردوگاه هفت تپه در این محل طراحی و اجرایی شده که شامل سنگرهای بتنی، چادر، ایستگاه صلواتی، میدان، تپه ماهورها، المان‌ها و تندیس های شهدا است.
مرکز بهداری و طرح ساماندهی، احداث دیوار ساحلی رودخانه تجن و احداث سد لاستیکی به منظور شبیه سازی عملیات والفجر ۸ برای نمایاندن چگو نگی عبور رزمندگان اسلام از اروندرود در حد فاصل سدانحرافی تا پل کمربندی جدید هم از دیگر بخش‌های این مرکز فرهنگی است.

ضرورت توجه مسوولان به راهیان نور

نماینده عالی دولت در مازندران ارزش های انقلاب و دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران را بی نظیر در دنیا توصیف کرد و بیان داشت: همه مدیران و مسئولان این نظام مدیون انقلاب و دفاع مقدس که بیش از ۳۰۰ هزار نفر در این راه شهید شده اند ، هستیم.

وی با اشاره به این که اکنون در سالگرد چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  قرار داریم و بایدبه مردم بگوییم چه کار برای آنان کرده ایم، گفت: متاسفانه به هر دلیلی در مقطعی پس از تاریخ انقلاب با شهدا فاصله گرفته ایم ، بدانید هر موقع ما مسئولان که امرو زبه برکت خون شهدا پشت این میزها قرار گرفته ایم توانسته ایم خودمان را با ارزش های شهید و شهادت احیا کنیم و مطمئنا در خدمت به مردم نیز موفق خواهیم شد.

استاندار مازندران تاکید کرد : مسئولان باید به ارزش های شهدا وصل بشوند تا ماموریت ها در خدمت به مردم به درستی عملیاتی شود و این یک اصل اساسی در گرفتن پست در این نظام است و یکی از ماموریت های مهم مسئولان استان توجه و پشتیبانی از نجام درست راهیان نور است.

حسینی پور  راهیان نور ا مظهر نماد فرهنگ دفاع مقدس و ارزش هیا انقلاب تویف کرد و اظهار داشت : ارزش های انقلاب و دفاع مقدس باید در دل جوانان رخنه کند و این مقوله فرهنگی در جریان راهیان نور طبق فرمایشات مقام معظم رهبری خودش را نشان داده است.

وی افزود : توجه به راهیان نور در واقع سوار شدن در قطار ارزش های شهید و شهادت است که نیاز امروز مسو ولان بویژه نسل جوانان این نظام است.

  مازندران ۱۰ هزارو ۴۰۰ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.

برچسب‌ها بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ساری استانداری مازندران سید محمود حسینی پور نوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ساری استانداری مازندران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ساری استانداری مازندران پارک موزه دفاع مقدس مازندران انقلاب و دفاع مقدس راهیان نور حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • اهدای قهرمانی تیم ملی فوتسال به سردار سلیمانی و سپاه | تصویـر
  • پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان اهدا شد
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال به موزه دفاع مقدس کرمان
  • پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس اهدا شد 
  • اهدای پیراهن تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند