Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محمد هوشمند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا متوسط برداشت محصول خیار سبز در هر هکتار را ۲۰۰ تن و در بعضی گلخانه ها ۳۰۰ تن در واحد سطح ذکر کرد.

وی با بیان اینکه عمده محصول تولیدی خیارسبز ، فلفل ، گوجه فرنگی و سبزی است، اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع آبی و تداوم ۲۵ سال پدیده خشکسالی با استفاده از روش های نوین آبیاری این میزان محصول با همکاری ۸۲ نفر بهره بردار تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوشمند با بیان اینکه بوته خیار گلخانه‌ای هر سال در ۲ دوره در ماه های مرداد و دی ماه  کشت می شود ، افزود: برداشت محصول پس از گذشت  ۴۵ روز از زمان کشت آغاز می شود.

از هر هکتار گلخانه‌ حداقل چهار برابر فضا باز خیار سبز تولید می شود                          

همچنین مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی ابرکوه گفت: از هر هکتار گلخانه‌ به طور متوسط ۲۰۰ تا ۳٠٠ تن خیارسبز برداشت می‌شود، در حالی که این رقم در فضای باز در هر هکتار ۵۰ تن است.

حسن زارع با اشاره به کمبود آب و لزوم تغییر الگوی کشت از سنتی به آبیاری نوین، خاطرنشان کرد: کشت محصول گلخانه‌ای با هدف مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی ، بهره وری از آب و ارزش افزوده و ایجاد اشتغال بیشتر اجرا می شود.

این کارشناس بخش کشاورزی ابرکوه خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم تغییر الگوی کشت و پرداخت  وام  بانکی، افزایش طرح توسعه کشت محصولات گلخانه‌ای در اولویت کار این نهاد قرار دارد .

اراضی قابل کشاورزی ابرکوه  از ۲۰ هزار هکتار به ۱۵ هزار و ۸۰۰ هکتار در سال های اخیر کاهش یافت و ۴۰ درصد اشتغال مردم وابسته به فعالیت‌های کشاورزی ، دامداری و دامپروری است .

هشت هزار و ۵۰۰ خانوار ، ۱۴۰ میلیون مترمکعب آب مورد نیاز حوزه کشاورزی را از ۶۶۲ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق و ۱۳ رشته قنات برداشت می کنند و سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی در ابرکوه تولید و بخشی از آن در بازار استان‌های همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه می‌شود.

در این شهرستان با توجه به شرایط اقلیمی ۵۰ گونه محصول با کیفیت گرمسیری و سردسیری به ارزش ۲ هزار میلیارد تومان در سال تولید می شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها کشت گلخانه ای برداشت محصول کشاورزی ابرکوه خشکسالی گلخانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشت گلخانه ای برداشت محصول کشاورزی کشت گلخانه ای برداشت محصول کشاورزی ابرکوه خشکسالی گلخانه کشاورزی ابرکوه گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۷۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلستان‌های مناطق گرم این خطه آغاز و پیش بینی می‌شود که امسال ۳۸۷ تن گل‌تر برداشت شود.
صفدر صفدری افزود: برداشت گل محمدی از سطح گلزار‌های شهرستان مانه و سملقان، اسفراین و بخش‌هایی از بجنورد آغاز شده است.
وی گفت: در مجموع سطح گلزار‌های آبی گل محمدی بارور ۲۸۹ هکتار و بارور دیم ۸۳ هکتار، گلزار‌های آبی غیربارو ۴۸ هکتار و دیم غیر بارور ۴۱ هکتار است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی افزود: سالانه در استان ۶۲۱ هزار لیتر گلاب، ۲۲ لیتر اسانس گل محمدی، ۲۹ هزار کیلوگرم گلبرگ خشک و ۱۲ هزار کیلوگرم غنچه خشک تولید و روانه بازار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار