Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از راه اندازی صندوق‌های کسب و کار خرد محله‌ای به همت دفاتر توسعه محله در محلات بافت فرسوده و ناکارآمد تهران خبر داد و گفت: با آغاز فعالیت‌ صندوق‌های کسب و کار ۲۱۰ فرصت شغلی ایجاد می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، کاوه حاجی علی‌اکبری با بیان اینکه سازمان نوسازی شهر تهران از سال 98 با انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک با صندوق کارآفرینی امید کشور، اقدام به راه‌اندازی صندوق‌های کسب و کار خرد محله‌ای از طریق دفاتر توسعه محله در محلات بافت فرسوده و ناکارآمد شهری کرده است، گفت: اعضای صندوق‌های کسب و کار خرد محله‌ای را کار آفرینان محلی، زنان سرپرست خانوار، زنان و جوانان جویای کار تشکیل داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، خاطرنشان کرد: با شکل‌گیری صندوق‌های کسب و کار خرد محله‌ای و دریافت تسهیلات، کسب و کارهای محلی در حوزه‌های مختلف از قبیل صنایع دستی، تولید کیف، تولید پوشاک، تهیه غذای محلی و قالی بافی در محلات فرسوده تهران راه‌اندازی شده است.

علی‌اکبری یادآور شد: راه‌اندازی صندوق‌های کسب و کار محله‌ای در 10 منطقه (مناطق 2، 3 ، 7 ، 8 ، 12، 13 ، 14 ، 15 ، 18 و 20) در دستور کار سازمان نوسازی شهر تهران و دفاتر توسعه محله قرار دارد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، توضیح داد: تاکنون 23 صندوق کسب و کار محله‌ای در محلات فرسوده و ناکارآمد با بهره‌گیری از ظرفیت دفاتر توسعه محله به عنوان مجری این طرح، راه‌اندازی شده‌اند که از این تعداد، 14 محله فرحزاد، ده ونک، ارامنه، وحیدیه، هرندی، صفا، اسدی، شکوفه، شیوا، اتابک، مینابی، شوش، ناحیه 4 منطقه 18 و ابن‌بابویه تسهیلات خود را دریافت کرده‌اند و در نهایت 210 شغل ایجاد شده است. تعداد 12 محله نیز در انتظار دریافت تسهیلات خود هستند که تا پایان سال 1400 محقق خواهد شد.

نوسازی هر هکتار بافت فرسوده نیازمند 100میلیارد تومان بودجه!/ 40000 پلاک فاقد سند مالکیت در بافت‌های فرسوده تهران
انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران بافت فرسوده شهر تهران شهرداری تهران بافت فرسوده شهر تهران سازمان نوسازی شهر تهران صندوق های کسب و کار دفاتر توسعه محله راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه‌های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صد‌ها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آن‌ها بازگرداند، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز آموزشی و تجاری تا ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی استفاده کرد، اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آن‌ها سلب کرده‌ایم.

تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه‌ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده، اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است. 

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بار‌ها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.

 وی افزود: اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه‌ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.

تشکری هاشمی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند که باید هرچه سریع‌تر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آن‌ها ایجاد نکرده و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آن‌ها بازگردانیم
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟