Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرزایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از کمبود آسترازنکا به علت محدودیت واردات و اولویت‌بندی در تزریق آن گفت و تزریق نوبت سوم را الزامی دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، قریب به 50 روز از تزریق نوبت سوم واکسن کرونا در استان یزد گذشته و آمارهای استان نشان از بی‌توجهی افراد برای دریافت این نوبت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوشش نوبت سوم در کل جمعیت بالای ۱۸ سال در استان یزد ۲۶.۷ درصد است که طبیعتاً با ورود سویه جدید و از بین رفتن آنتی‌بادی ایجاد شده در بدن به‌واسطه تزریق نوبت‌های اول و دوم واکسن پس از سه ماه، انجام این کار را باید در اولویت قرار داد.

برخی از مشکلات مردم برای تزریق نوبت سوم!

تزریق نوبت سوم در استان چالش‌هایی که را برای همشهریان به وجود آورده به‌طور مثال یکی از غیربومی که در شهر یزد ساکن است در گفتگو با یزدرسا، گفت: نوبت اول و دوم واکسن را کووبرکت دریافت کردم ولی الان که برای تزریق نوبت سوم مراجعه کرده‌ام، می‌گویند باید از واکسن‌های دیگر استفاده کنم.

یکی از دیگر شهروندان یزد نیز در این خصوص، گفت: دو نوبت واکسن کرونا را آسترازنکا زدم اما الان چندین مرتبه به مراکز مختلف مراجعه کردم ولی اعلام کردند که این واکسن‌ها برای افرادی است که در نوبت دوم تزریق هستند و هنوز برای نوبت سوم تخصیص پیدا نکرده است.

ازاین‌دست مشکلات در این مدت زیاد مشاهده شده که در گفتگو با محسن میرزایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان یزد به برخی از سؤالات پیش‌آمده پاسخ داده خواهد شد.

مشکلی برای تزریق نوبت سوم نباید باشد

وی با تاکید بر اینکه اصل کلی ما در دانشگاه علوم پزشکی این است که هر فرد از هر نوع واکسن در نوبت اول و دوم تزریق کرده در نوبت سوم نیز همان را تزریق کند، اضافه کرد: اینکه فردی در نوبت اول و دوم واکسن کووبرکت را دریافت کرده باید بدون هیچ مشکلی نوبت سوم آن را هم دریافت کند.

میرزایی ادامه داد: این افراد برای مراجعه نوبت سوم خود مراجعه کنند و اگر بازهم این کار توسط مراکز واکسیناسیون انجام نگرفت به ما اعلام کنند تا سریعا نسبت به رفع آن اقدام کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان یزد در خصوص واکسن آسترازنکا و مشکلاتی که در مدت اخیر پیش‌آمده، گفت: برای وارد کردن آسترازنکا به کشور با محدودیت‌هایی مواجه هستیم ولی تعدادی از این نوع واکسن طی روزهای اخیر به کشور وارد شد که اولویت‌بندی برای تزریق آن انجام گرفت، به این صورت که اولویت اول کسانی هستند که نوبت اول را آسترازنکا دریافت کرده‌اند و نوبت دوم هم باید همان را تزریق کنند و شرایط دریافت واکسن دیگری را ندارند.

وی ادامه داد: افرادی که نوبت اول و دوم را آسترازنکا تزریق کرده‌اند می‌توانند از گزینه‌های دیگری در نوبت سوم خود استفاده کنند و مشکلی هم از این بابت نخواهند داشت.

با توجه به گفته کارشناسان بهداشتی، افرادی که دو نوبت از واکسن‌های کرونا را دریافت کرده باشند، بدون هیچ مشکلی می‌توانند از واکسن‌های دیگر استفاده کنند.

بی‌توجهی به‌نوبت سوم واکسن، خطرناک‌ترین سهل‌انگاری در زمان فعلی

اینکه به علت نبود واکسن بخواهیم از زدن نوبت سوم خودداری کنیم از اشتباهاتی است که متأسفانه شاهد آن هستیم و با اوج گرفتن امیکرون در کشور، تعلل و درنگ اصلا گزینه مناسبی در این شرایط حساس نیست.

چه بسا در این شرایط بحرانی کرونا که روزبه‌روز به شهرهای قرمز، آمار فوتی و مبتلایان افزوده می‌شود با یک سهل‌انگاری کوچک، برای سالیان سال حسرت و پشیمانی برای خودمان به بار آوریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تزریق نوبت سوم نوبت اول و دوم برای تزریق استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۹۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان